Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Szesy 05-16-2010 15:51

Grat Attila!

Bob köszi a figyelmességet!

Ati!

Nekem a hét eleje szinte biztosan nem jó mivel dolgozom és foggalmam sincs mikor lenne 3 szabad órám.
Csütörtökön repülök haza így egésznap utazom.
péntek az ami jó lehet, de hogy időben mikor azt pontosan nem tudom, de valószinüleg a délutáni esti órákban lehetek gépközelben.

Olasz 05-16-2010 17:06

időpont

Tuti biztos, hogy jó:
H-P 18-tól bármeddig

Lehet, hogy jó:
H-P 16-tól bármeddig és a CS 9-12 közötti idő

Valezius 05-16-2010 17:40

Én a következőre nem megyek, mert azt már tuti, Pool nyeri, 4pontom meg már van :)

Ati 05-16-2010 17:43

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 252285)
Én a következőre nem megyek, mert azt már tuti, Pool nyeri, 4pontom meg már van :)

Miért tuti? Ha a mostani forduló eddigi eredményeit nézed, akkor nem sok esélye van. :D

Pool 05-16-2010 18:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252286)
Miért tuti? Ha a mostani forduló eddigi eredményeit nézed, akkor nem sok esélye van. :D

Nálad még mindig több...:)

Az időpontigényeket olvasva, javaslom, hogy a következő párbaj kedden 19-22 között legyen, mert a Szesy pénteke elég távoli...
De az utolsó meg legyen akkor majd péntek este Szesy miatt, az már úgyis majdnem hétvége...
Akinek ez megfelel(ne) nyomjon rá egy felfelé ujjast :)

Ati 05-16-2010 18:52

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 252298)
De az utolsó meg legyen akkor majd péntek este Szesy miatt, az már úgyis majdnem hétvége...

A péntek nem tudom milyen időszámítás szerint hétvége, de párbaj szempontjából az én értelmezésem szerint a hétvége az a szombatot és a vasárnapot jelenti.

Pool 05-16-2010 18:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252299)
A péntek nem tudom milyen időszámítás szerint hétvége, de párbaj szempontjából az én értelmezésem szerint a hétvége az a szombatot és a vasárnapot jelenti.

Nem azt írtam, hogy hétvége, hanem, hogy majdnem az...
Más kérdés persze, hogy a párbaj van értünk, vagy mi a párbajért?
Ha mindenkinek, aki szokott játszani a sorozatban, elfogadható a javaslatom, azt hiszem, nincs miről beszélni, nem?

Jah, még annyi, hogy ha jól emléxem, a tavalyi sorozat utolsó párbaja mindig olyankor volt, amikor a nép kérte és nem volt kötött ideje (hétvége de., du. hétköznap de.du)
De persze, Te biztos jobban emléxel :)

Ati 05-16-2010 19:08

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 246139)
Azzal, hogy vki jelentkezett, elfogadta a Párbajsorozat szabályait, amelyek közül ez az egyik...
Szóval sztem nincs is miről beszélni...

Úgy látom, hogy ezt az elvet attól függően gondolod igaznak, hogy épp az érdekedet szolgálja, vagy sem.

Pool 05-16-2010 19:50

Felesleges szócséplés az egész egyébként...
Nekem volt egy felvetésem, ennyi...
Most, hogy Szesy nem ér rá péntekig, akkor nem lesz párbaj? :eek:
Vki azt írta eccer nekem, hogy nem kell minden párbajon részt vennem :) (Ha vki nem ér rá 2 hétig, megvárjuk? Mert nyáron megyek én is nyaralni :))
Nah, mindegy, megyek tv, úgyis a tied a döntés "Főnök" :)

Ui.:Ha már megvárjuk Szesyt, akkor pénteken ne legyen már 21 óra előtt a kezdés...

Dus 05-16-2010 19:52

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 252314)
Most, hogy Szesy nem ér rá péntekig, akkor nem lesz párbaj? :eek:

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 252279)
Tuti biztos, hogy jó:
H-P 18-tól bármeddig

Lehet, hogy jó:
H-P 16-tól bármeddig és a CS 9-12 közötti idő

..........

All times are GMT +1. The time now is 22:34.