![]() |
Grat Attila!
Bob köszi a figyelmességet! Ati! Nekem a hét eleje szinte biztosan nem jó mivel dolgozom és foggalmam sincs mikor lenne 3 szabad órám. Csütörtökön repülök haza így egésznap utazom. péntek az ami jó lehet, de hogy időben mikor azt pontosan nem tudom, de valószinüleg a délutáni esti órákban lehetek gépközelben. |
időpont
Tuti biztos, hogy jó:
H-P 18-tól bármeddig Lehet, hogy jó: H-P 16-tól bármeddig és a CS 9-12 közötti idő |
Én a következőre nem megyek, mert azt már tuti, Pool nyeri, 4pontom meg már van :)
|
Quote:
|
Quote:
Az időpontigényeket olvasva, javaslom, hogy a következő párbaj kedden 19-22 között legyen, mert a Szesy pénteke elég távoli... De az utolsó meg legyen akkor majd péntek este Szesy miatt, az már úgyis majdnem hétvége... Akinek ez megfelel(ne) nyomjon rá egy felfelé ujjast :) |
Quote:
|
Quote:
Más kérdés persze, hogy a párbaj van értünk, vagy mi a párbajért? Ha mindenkinek, aki szokott játszani a sorozatban, elfogadható a javaslatom, azt hiszem, nincs miről beszélni, nem? Jah, még annyi, hogy ha jól emléxem, a tavalyi sorozat utolsó párbaja mindig olyankor volt, amikor a nép kérte és nem volt kötött ideje (hétvége de., du. hétköznap de.du) De persze, Te biztos jobban emléxel :) |
Quote:
|
Felesleges szócséplés az egész egyébként...
Nekem volt egy felvetésem, ennyi... Most, hogy Szesy nem ér rá péntekig, akkor nem lesz párbaj? :eek: Vki azt írta eccer nekem, hogy nem kell minden párbajon részt vennem :) (Ha vki nem ér rá 2 hétig, megvárjuk? Mert nyáron megyek én is nyaralni :)) Nah, mindegy, megyek tv, úgyis a tied a döntés "Főnök" :) Ui.:Ha már megvárjuk Szesyt, akkor pénteken ne legyen már 21 óra előtt a kezdés... |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:34. |