![]() |
köszönöm remy. volt egy almáspite férfiak c., nekem az nagyon tetszett, azóta meg hát hmmm :)
|
hoho
-Hogy hívják az ötödik kerületi orvost?
-??? -Doktorötker. |
egy régi vicc:)
Béla egy könyvvel a kezében sétálgat az utcán. találkozik egy barátjával, köszönnek egymásnak, majd a barátja megkérdezi:
-te, mi az ott a kezedben? -ez kérlek, ez egy logikai-könyv. -és az milyen? -hát hogy bizonyos dolgokból kikövetkeztetheszt más dolgokat. -mondj egy példát! -Hát például... neked van akváriumod? -van hát. -akkor te szereted a halakat, akkor te tudsz szeretni, szereted a nőket, vagyis nem vagy buzi. Béla barátja is vett egy ilyen könyvet és buzgón olvasgatja. egy buszmegállóban ő is találkozik egy ismerősével, akinek a figyelmét szintúgy nem kerüli el az a bizonyos könyv. -milyen könyv az ott a kezedben? -ez kérlek szépen, ez egy logikai-könyv. -és az milyeen? -hát hogy bizonyos dolgokból kikövetkeztetheszt más dolgokat. -például? -hátt'ö... neked van akváriumod? -nincs. -akkor te buzi vagy! |
Ezeket még nem ismertem :)
-Anyu, ezt a szép, új, elegáns ruhát aputól kaptad? -Fiam, ha mindig mindennel apádra várnék, te se lennél! -Meghalt a komám, a Jóska -Hallottam, szomorú. -Pedig még akartam neki valami fontosan mondani. -Aztán mit? -Hogy vigyézzon mert dől a fal! -Tudtad, hogy Győzikét rosszul szigetelték? -Hogyhogy? -Mert állandóan Beázik! |
- Mit történik ha a matematikus meghal?
- Már nem számít... - Mit nem tesz a matematikus a halála után? - Nem oszt, nem szoroz... |
A Rákóczi téren megszólít egy rendőr egy bájait áruló hölgyet.
- Maga mit csinál itt? - Szobrozok. - Az más. Művészkedni lehet. :D |
Amerikai-magyar vállalat gyárába látogatóba érkezik az amcsi főnök. Nagy felhajtás, lógó nyelvek mindenfele, egyszer csak megszólal a boss:
- Hát a Kovács Béla merre van? Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért. Boss: - Hi Béla, jó látni Téged, este lesz egy kis muri náliunk, küldöm érted limuzint, te jönni el. Másnap a Béla elkésik a munkahelyéről, jön az üzemvezető: - Béla, te miért késtél? - Hát tudod főnök, tegnap a boss-szal kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni. Főnöke felméri az erőviszonyokat és inkább hallgat. Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszer csak megszólal a president: - Hát a Kovács Bélát merre találom? Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért. - Hi Bélám, hogy Te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikoptert, te jönni el. Másnap a Béla megint elkésik. Főnöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi: - Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert? - Én még a Pápát is ismerem. - mondja Béla. Főnöke lefehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülőre ülteti főnökét és elrepülnek egyenesen a Vatikánba. Megállnak a Szent Péter Bazilika előtt és azt mondja a Béla: - Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni Neked azon az ablakon. Eltelik öt perc, a főnök felnéz, és az ablakban tényleg ottvan a Béla a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a főnököt, aki nagy nehezen magához tér. - Mi történt magával? - kérdezik a japánok. A főnök erőtlenül mutogat az ablak felé: - Látják,..azt...ott fenn. A japánok felnéznek és megszólal az egyik: - Jééé.. ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett? ... |
A kanibál család cigányt akar sütni nyárson.
A két kanibál szülő elmegy és rábízzák a cigányt a kicsire hogy forgassa a tűzőn szép lassan! Mikor jönnek haza látják hogy a kicsi nagyon gyorsan forgatja a cigányt. Kérdik tőle: - Fiam, miért nem forgatod lassan ahogy mondtuk? - Mert mikor lassan forgattam, akkor az aljáról lopta a krumplit! |
Amikor a NASA elkezdett asztronautákat küldeni az űrbe, hamarosan rájöttek, hogy a golyóstoll nem működik gravitáció nélkül. Hogy megküzdjenek ezzel a súlyos problémával, a NASA kutatói kifejlesztettek egy olyan tollat, ami ír gravitáció nélkül, fejjel lefelé, víz alatt, és majdnem minden felületen, mint pl. üvegen, valamint fagypont és 300°C között bármilyen hőmérsékleten.
Mindez egy évtizedbe és 12 millió dollárba került. ... Az oroszok ceruzát használtak... |
"Bemondónő"
Réges-régen a tévé hőskorában, még esténként a nők olvastak fel Esti Mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra. - Szervusztok gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok! - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta: - ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes, és kellékes, halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót. - ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam... |
All times are GMT +1. The time now is 19:35. |