Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Dragi 01-04-2008 14:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148558)
Köze nincs egymáshoz a két esetnek.

jah mer hogy akkor az nem földleadás volt ???? Jah akkor ebben az esetben Grabit és Tuvalut kéretik visszarakni normál csopiba :) ha már másnak is lehet büntetlenül

Andrew 01-04-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148558)
Köze nincs egymáshoz a két esetnek.

Köszönöm szépen az egyértelmű indoklást, kiszáltam a vitából.

Dragi 01-04-2008 15:00

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 148561)
Köszönöm szépen az egyértelmű indoklást, kiszáltam a vitából.

nincs itt vita! Atinak mindig igaza van :rolleyes::p:p

u.i.: a pirosat pedig köszönöm, sajnos épp nem tudom viszonozni :)

-Fegya- 01-04-2008 15:09

Előfordult már, hogy azt hittem egy eseményről, hogy az egyértelműen csalás. Aztán a megvádolt elmagyarázta itt a fórumon, hogy hogyan történt az eset. Engem a magyarázata meggyőzött, hogy nem volt csalás. Sőt, a vádaskodó vesztes fél is elismerte, hogy nem volt csalás.
Jó lenne, ha a most vádolt 4 ország is elmagyarázná, hogy szerintük hogy történt ez az eset. Én meggyőzhető vagyok arról, hogy itt semmi csalás sem történt.

Synkel 01-04-2008 15:55

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 148567)
Előfordult már, hogy azt hittem egy eseményről, hogy az egyértelműen csalás. Aztán a megvádolt elmagyarázta itt a fórumon, hogy hogyan történt az eset. Engem a magyarázata meggyőzött, hogy nem volt csalás. Sőt, a vádaskodó vesztes fél is elismerte, hogy nem volt csalás.
Jó lenne, ha a most vádolt 4 ország is elmagyarázná, hogy szerintük hogy történt ez az eset. Én meggyőzhető vagyok arról, hogy itt semmi csalás sem történt.

Vádolt 15 ország...

tdomo 01-04-2008 16:21

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 148567)

Ezzel egyetértek. Aki nem játszik az X csoportban, bár a beírások alapján már kezdem azt hinni, hogy a fórumozók 99%-nak van ott országa, az soha nem fogja megtudni pontosan mi történt, úgyhogy jó lenne, ha a másik oldal is képviselné magát a vitában, vagy nyílvános lenne az eseménylista.
*Amúgy jó látni, hogy embereknek mennyi idejük és energiájuk van széllel szemben pisálni.:rolleyes:*

tdomo 01-04-2008 18:09

Az jutott eszembe, hogy az életképtelen topos országok ellen megoldást jelenthetne, ha a körtávolságszámítás módosulna a fenti régiókban kicsit és senki nem lenne elérhetetlen.

Harcosok 01-04-2008 18:12

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 148591)
Az jutott eszembe, hogy az életképtelen topos országok ellen megoldást jelenthetne, ha a körtávolságszámítás módosulna a fenti régiókban kicsit és senki nem lenne elérhetetlen.

Nyiss neki egy topicot és meglátjuk ki mit gondol róla.

Serg 01-04-2008 19:39

21.században valahol
[x kör] xxxxxxxx elfoglalt 110 hektárt yyyyyyyyy országától.ebben ugye még nincs semmi érdekes viszont X is szövetségben van és Y is. Elég jó játékosok mind a nyolcan.
X még mindig 9-10k pontra van Y-tól tehát az ütés kb 18-20k pontról indult ami nem 2 kör hanem olyan 9kör és még se küldtek segítséget a szövetségesei akik állítólag tapasztalt játékosok ... másképpen hogy kerültek olyan magas hekire egy olyan csoportban ahol alig van katonai egység a piacon tehát felfedezéssel nem.
No akkor lehet gondolkozni...

Serg 01-04-2008 19:55

Idézet:
Eredeti szerző: Deni Üzenet megjelenítése
az jksz ha vkinek nem éri meg védeni a támadást?
Mint védhető, mégis szándékosan beengedett ütés?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104278)
Mint védhető, mégis szándékosan beengedett ütés? Igen.

All times are GMT +1. The time now is 03:26.