![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
u.i.: a pirosat pedig köszönöm, sajnos épp nem tudom viszonozni :) |
Előfordult már, hogy azt hittem egy eseményről, hogy az egyértelműen csalás. Aztán a megvádolt elmagyarázta itt a fórumon, hogy hogyan történt az eset. Engem a magyarázata meggyőzött, hogy nem volt csalás. Sőt, a vádaskodó vesztes fél is elismerte, hogy nem volt csalás.
Jó lenne, ha a most vádolt 4 ország is elmagyarázná, hogy szerintük hogy történt ez az eset. Én meggyőzhető vagyok arról, hogy itt semmi csalás sem történt. |
Quote:
|
Quote:
*Amúgy jó látni, hogy embereknek mennyi idejük és energiájuk van széllel szemben pisálni.:rolleyes:* |
Az jutott eszembe, hogy az életképtelen topos országok ellen megoldást jelenthetne, ha a körtávolságszámítás módosulna a fenti régiókban kicsit és senki nem lenne elérhetetlen.
|
Quote:
|
21.században valahol
[x kör] xxxxxxxx elfoglalt 110 hektárt yyyyyyyyy országától.ebben ugye még nincs semmi érdekes viszont X is szövetségben van és Y is. Elég jó játékosok mind a nyolcan. X még mindig 9-10k pontra van Y-tól tehát az ütés kb 18-20k pontról indult ami nem 2 kör hanem olyan 9kör és még se küldtek segítséget a szövetségesei akik állítólag tapasztalt játékosok ... másképpen hogy kerültek olyan magas hekire egy olyan csoportban ahol alig van katonai egység a piacon tehát felfedezéssel nem. No akkor lehet gondolkozni... |
Idézet:
Eredeti szerző: Deni Üzenet megjelenítése az jksz ha vkinek nem éri meg védeni a támadást? Mint védhető, mégis szándékosan beengedett ütés? Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:26. |