![]() |
Azt megtudhatnám kinek melyik az orija?Az Atiét tudom :DHarcosoké sztem a lovarda(mert mindenki neki gratulál)De kié a többi?Am grat mindenkinek de főleg a győztesnek!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Igen én voltam Lovarda
Sajnos párbaj után egyböl el kellett tünnöm:S Oké pool irok Vagy pénteken kellene valamikor de inkább szombaton. Nekem az is ok ha nem veszel fel mindenkit. De én nem haragszom se Terrára, se optimistára,hogy ütötték nagyban C-t. Én is bekisértem 1x de üthettem volna én is 5x:) És ha a te szürésed után is lesz olyan aki üres azokat tisztázzuk elöre ütni lehet vagy sem? Kiésrni lehet az ürest? És kösza gratuláciokat. De Ati te ténleg jó voltál:D Sokáig D-nek hittelek amig rá nem jöttem az én vagyok:D Mondjuk igy is előkelő helyen végeztél;)Jó az a 7. És köszi ,hog megrendezted a párbajt De a végére mindenki szerintem a lerengetést akarta ugyhogy kemény deffelés lett. Én is varit löktem elismerem:) És ez csipógó madár volt de nagyon hangos:D |
Harcosok, pénteken 10-14 között ráérek, ha Te is, akkor mehet a 2.
Ati, megcsinálod nekünk? :D |
Quote:
|
Quote:
Hagy szórakozzon a nép :) |
De anonimusra :D
|
Quote:
Olyankor már a madarak se csipognak ugyhogy kegyetlenebb leszek:D |
no, én most el, délután leszek, addigra remélem, lesz párbaj péntekre :)
10-14 között :) |
LOL. :D Hát hajrá! :D
|
Úgy látom már készen van.
|
Quote:
Most hátha egy kicsit többen leszünk;) Gondolom most se indulsz:S Én bizom benne ,hogy az erő velem marad:D Ez most a másik Attilának írom: Josolj nekem péntekre is valmi szépet;) |
Ez a mostani párbaj valahogy kevésbé tűnik népszerűnek. :D Egyelőre az égvilágon senki nem jelentkezett még rá. :D
|
Quote:
Ebéd után én jelentkezem,de msot megyek ebédelek. |
Quote:
|
Quote:
De ha te is játszol akkor te lehetsz a D :P Ha más elveszi tölem a D betüt előre szólok vérengzés lesz ellene:D |
Ja igen Ati meg tudnád nekem azt oldani,hogy a hód oráját 6másodpercel viszább állítod?:D:D:D:D:D
Hogy ne az én orámat kelljen állítanom szerintem egyszerübb a hódét:D Eddig csak 2-3másodperc különbség volt nem tudom,hogy lett 6-7belöle:S |
Grat az első háromnak.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én meg szégyellem magam, hogy meg mertem támadni egy olyan országot, akit már gömbözni se tudtam egy idő után... |
Quote:
Most miért?? Nem látom azt sehol leirva,hogy nem lehet ütni üres orit Ha ez kiderül én 0ijjal fogok játszani az ucso óráig:Dutána a végére gyártok egy kis lovat azzal meg mindig kint leszek:D |
Pénteken egyedül fog Harcosok párbajozni? ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem lesz D betü:D |
Quote:
1.Nyerni fogsz és megint sirákozni fog valaki:D:D 2.Alázod a népet és leölsz mindenkit! 3.Atit is lefogod hagyni! 4.Ja és nem D leszel ,hanem A! Egyenlőre ennyit a jóslatokról. Az első 3-om jóslat az tuti:D |
Quote:
|
Quote:
|
Gratta a parbajosoknak.
Gondolom emgint deffelos varis parbaj volt :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
C is ütött amugy az elején??? De azért azt hozzátenném sose az áll rá lovazásra aki legelöl van:D(legalábbis ilyennek még nem voltam tanuja) |
Quote:
Letarolsz mindenkit az tuti Ha így 5. lettél alapból simán leütsz mindenkit;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:18. |