![]() |
Quote:
Ez utóbbi kettő nem is számítana, de a Hódítóban épp felbukkant egy 5 sereges támadási lehetőség, itt gubbasztok a gép előtt hogy kv-kor kimenjek, erre pont most száll el a dolog :mad::mad: És nem a Firefox a hibás, operával ugyanúgy nem ment, aztán IE-vel sem, miközben a fent említett két oldalon kívül minden bejön, ide is tudok írni például :( |
Quote:
ps.: telóról sikerült belépni, probálkozz esetleg azzal |
a Hódító öntudatra ébredt ..
|
Valami dns frissitesi problema lehetett, nekem se mukodott ejfeltol 1 oraig...
Minden mas igen. :) |
Quote:
(bár inkább csak annyi, hogy nem tudok játszani :o ) |
Senkinek semmi tipp a VIP-es dologra?
Mert ha még ilyen nem volt senkivel, akkor megírom szupportra, mert akkor egyedi probléma. (A próba VIP 168 kör, és ha jól emlékszem azon az országon még rajta van. Bár tök mindegy, az mellékes. Az biztos, hogy nem 250 kör a próbaVIP.) |
A mai nap 41tekercslopás volt az egyik kisebb országomnál. Elment kb 2000egységem, stb. Mindezt úgy, hogy nyugis helyen vagyok (vagyis eddig voltam)a csoport alján, és 9% kocsmám van, plusz tekercs CSAK 3 fajta van. Agrár, lakáshelyzeti, és hadügyi. :mad:
És az egészben a legszomorúbb, hogy a lopások nagy többségét egy nem régi szövetségesem követte el.:( De nem baj, nemsokára teljes lesz a szövetség, és akkor mehet a menet!!! |
Ha már pazarolod a helyet 9% kocsmára, tegyél be toli tekit, meg vari tekit, és tisztánlátást. Sokkal nehezebb lett volna a lopkodó dolga. :)
|
Mondjuk én nem szólhatok egy szót se, én eltüntettem valahova fél milliárdnyi tekit, ami szőrén-szálán eltünt....
nem kopott el nem lopták el nincs a piacon pénzem sincs, tehát meg se vették, ha ott is volt fosztogatás se jött be (hogy esetleg a megvett tekik lóvéját eltüntették) nem volt kint túl drágán sem szóval fogalmam nincs hol van a lóvém, vagy a tekim. :D:D de már csak röhögök rajta. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:35. |