Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Pepa 12-03-2007 14:37

Akkor jövök ide egy kicsit dühöngeti: Jön a karácsony: szeret, béke, meg a többi, de két hete kidobott a barátnőm, múlthéten elhagytam a telefonom és ma kirúgtak:(:( De szép lesz a karácsoyn.

laci 12-03-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 139614)
Akkor jövök ide egy kicsit dühöngeti: Jön a karácsony: szeret, béke, meg a többi, de két hete kidobott a barátnőm, múlthéten elhagytam a telefonom és ma kirúgtak:(:( De szép lesz a karácsoyn.

Uhhh... :(:(

De vigasztaljon a tudat hogy előbb-utóbb csak kijössz a gödörből, én remélem hogy minél előbb :).

Toti 12-03-2007 14:46

Quote:

Igen. Elég szar dolgok ezek. Ne csüggedj van kiút. Egyszer úgyis feltörsz. Addig is kitartást.

[HTPA]GeeForce 12-03-2007 14:50

Első a meló! ügyes vagy, azt fogsz találni. Utána meg már a másik két témában is könyebb lesz változást elérni. :)
Sok sikert kívánok, és erőt a kitartáshoz!

Annyit tudok segíteni, hogy küldök VIP-et azokra az országokra, amikkel játszol. :):):)

Pepa 12-03-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 139618)
Első a meló! ügyes vagy, azt fogsz találni. Utána meg már a másik két témában is könyebb lesz változást elérni. :)
Sok sikert kívánok, és erőt a kitartáshoz!

Annyit tudok segíteni, hogy küldök VIP-et azokra az országokra, amikkel játszol. :):):)

Köszi Gee, rendes vagy:) Orijaimon 2k vip kör van még, telefont vettem tegnap. Szezon vagy, majd találok valamit. Társ meg grátisz.

[HTPA]GeeForce 12-03-2007 14:57

Hajrá hajrá :)

J.Ati 12-03-2007 23:16

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 139618)

ejj ,de segítőkész vagy:D

Akko mondanám az orit amire a vipet kell küldened:D:D

J.Ati 12-03-2007 23:20

Quote:

Engem több,mint egy éve elhagyott a barátnőm!:(:(
A melóhelyemen + egy-két ember el akarja érni, hogy repüljek:(

Fel a fejjel Pepa!

Van egy kedves élettársad és van egy szép gyermeked:)

Zsáni 12-06-2007 11:55

Miért van az, hogy 80 millió topicot szétoffoltam az elmúlt 2 nap alatt, hogy nincs olyan, hogy: De viszont, ennek ellenére szerintem egyre többen, és sokkal többet használják...:mad:
lehet az én hibám....ha nem szólnék...:(

Xeper 12-06-2007 12:08

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 140602)
Miért van az, hogy 80 millió topicot szétoffoltam az elmúlt 2 nap alatt, hogy nincs olyan, hogy: De viszont, ennek ellenére szerintem egyre többen, és sokkal többet használják...:mad:
lehet az én hibám....ha nem szólnék...:(

Én úgy olvastam valahol, hogy már elfogadták a használatát... annak ellenére, hogy szebben is meg lehet fogalmazni minden esetben a mondanivalónkat :)

All times are GMT +1. The time now is 01:25.