Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Ati 08-24-2010 21:46

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 261340)
Nem tudom az enyimre gondolsz-e és ha igen, akkor nyissak-e neki új témát, de szerintem ennek a megfontolása lenne a legkézenfekvőbb és a leghelyénvalóbb, lehetőleg ebben a topicban.

Én Monróra emlékszem, de alapvetően mindegy, hogy kitől származik az ötlet. Elevenítsük fel. (Figyelembevéve, hogy az egy plusz személyiségért kétszer körbeforduló verzióra koncentrálunk most.)

Sami 08-24-2010 21:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261342)
Én Monróra emlékszem, de alapvetően mindegy, hogy kitől származik az ötlet. Elevenítsük fel. (Figyelembevéve, hogy az egy plusz személyiségért kétszer körbeforduló verzióra koncentrálunk most.)

Jaaa, akkor én kiszálltam :)

Tsobi 08-24-2010 21:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261342)
(Figyelembevéve, hogy az egy plusz személyiségért kétszer körbeforduló verzióra koncentrálunk most.)

Ati. Megértem, hogy abbéli megfontolásból 'erőlteted' ezt a kétszer fordulós dolgot, mert együtt érzel azokkal, akik nem szeretnek/tudnak az A-ban játszani, de egy másik topicban pont Te hoztad fel érvként, hogy a császári szint sokkal könnyebben teljesíthető, hisz a piaci árak töredékükre mentek le. Ez így is lehetne, ha nem kellene lassan olümposzi magasságokba felmenni a ketyegésért.

Az én javaslatom alapján attól függően nehezedne orinként a követelmény, hogy kinek mennyi tapasztalata van. Egy régi játékosnak igenis többet kelljen teljesítenie, mint kevésbé rutinos társának. Nem kell szeretni az 1/A-t, teljesíteni kell, 4800 hektár pedig nem olyan gigászi magasság. Sokan az alsó csoportokat nem szeretik, mégis megcsinálják, hogy feljussanak, legyen ez így az 1/A-val is, ne pedig ez a kétszer fordulós dolog..

Sami 08-24-2010 21:58

Én sem támogatnám semmiképp ezt a kétszer fordulósdit.

Ati 08-24-2010 21:59

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261347)
Én sem támogatnám semmiképp ezt a kétszer fordulósdit.

Mi a hátránya Rád, vagy bárki másra nézve?

Többektől látom ezt az ellenzést, de egyelőre még senki nem írta le, hogy szerinte mi a rossz benne. (Azon kívül, hogy nem használnád, no de ez nem érv.)

Sami 08-24-2010 22:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261348)
Mi a hátránya Rád, vagy bárki másra nézve?

Többektől látom ezt az ellenzést, de egyelőre még senki nem írta le, hogy szerinte mi a rossz benne. (Azon kívül, hogy nem használnád, no de ez nem érv.)

Ati, egyszerű, az a rossz benne, hogy kétszer kell fordulni 1 szemért! Ennyi a rossz benne. Pedig lehet én is igénybe venném ezt a valamilyen könnyítést, kivéve persze, ha nem kétszer kellene fordulni. Komolyan lefordulnék 10k hekiről, pedig tudom, ez nem is sok.

Ati 08-24-2010 22:14

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261349)
Ati, egyszerű, az a rossz benne, hogy kétszer kell fordulni 1 szemért! Ennyi a rossz benne. Pedig lehet én is igénybe venném ezt a valamilyen könnyítést, kivéve persze, ha nem kétszer kellene fordulni. Komolyan lefordulnék 10k hekiről, pedig tudom, ez nem is sok.

Ahogyan már nagyon sokszor leírtam, a javaslatnak NEM célja, hogy (sokkal) előbb szerezz plusz személyiségeket, mint normál esetben, vagy mint eddig. Adott időt bizony így is, úgy is rá kell szánnod. Ezt vagy az 1/A-ban töltve szánod rá, feljutva a top30%-ig, vagy a lenti csoportokban, mégegyszer körbemenve. A szerint választhatsz, hogy szeretsz-e az A-ban játszani, vagy sem. Ha szeretsz, akkor maradsz az A-ban, és játszol ott. Ha nem szeretsz, akkor fordulsz mégegyet. Mire visszaérsz, kb ugyanott leszel időbelileg, mintha maradtál volna. Csak közben jólérezted magad.

Sami 08-24-2010 22:21

Az én javaslatommal nem hiszem, hogy hamarabb szerez személyiséget.

Redback 08-24-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261350)
Ahogyan már nagyon sokszor leírtam, a javaslatnak NEM célja, hogy (sokkal) előbb szerezz plusz személyiségeket, mint normál esetben, vagy mint eddig. Adott időt bizony így is, úgy is rá kell szánnod. Ezt vagy az 1/A-ban töltve szánod rá, feljutva a top30%-ig, vagy a lenti csoportokban, mégegyszer körbemenve. A szerint választhatsz, hogy szeretsz-e az A-ban játszani, vagy sem. Ha szeretsz, akkor maradsz az A-ban, és játszol ott. Ha nem szeretsz, akkor fordulsz mégegyet. Mire visszaérsz, kb ugyanott leszel időbelileg, mintha maradtál volna. Csak közben jólérezted magad.

Szerintem azért nem jó, ez a kétszer fordulásos dolog, mert idővel annyira fel fog csúszni a top, hogy aki szeret A-ban játszani, az sem fogja tudni megcsinálni 40-50 yardból sem 1k kör alatt, szerintem. Arról nem is beszélve, hogy a kétfordulásos dolog miatt lehet kialakul egy űr a pontlistában, amit át kell ugrani.

Ati 08-24-2010 22:33

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261353)
Szerintem azért nem jó, ez a kétszer fordulásos dolog, mert idővel annyira fel fog csúszni a top, hogy aki szeret A-ban játszani, az sem fogja tudni megcsinálni 40-50 yardból sem 1k kör alatt, szerintem. Arról nem is beszélve, hogy a kétfordulásos dolog miatt lehet kialakul egy űr a pontlistában, amit át kell ugrani.

Semmi nem indokolja, hogy az A-t ezer kör alatt teljesíteni kelljen/lehessen.

All times are GMT +1. The time now is 15:04.