![]() |
Quote:
Ennyi a velemenyem. :P |
Quote:
A távolságot pedig fokozással át tudod hidalni. |
Quote:
A távolság meg simán lehet akkora, hogy fokozással ne tudd hidalni. :) Bár ez elég magas hektáron van csak. De ha az ellenfél is fokoz... :) De látom, sikerült a beírás érdemi részét kivenned. :) |
Quote:
Mod: ráadásul ilyen felépítéssel az ork csak A-ban tud megélni, a hulla viszont szerintem lentebb is elmegy 80% körüli barakkal... |
Quote:
A távolság egy ütéstől pedig nem lehet akkora, hogy ne tudd áthidalni (legfeljebb sűrű pontlistában, de az meg pont nem nagy hekin van) Az érdemi része az, hogy fogalmas sincs az 1/A-ról, úgy pedig nehéz felmérni, hogy melyik módosítás milyen hatással járna az ottani játékra. |
Betegségről, csak egy kósza ötlet, nem gondoltam bele igazán:
Mi lenne, ha a kórházak a bankhoz hasonlóan működnének? Pl. 1 kórház körönként 5%-kal csökkenti a betegséget?(perhas - lehet hogy 1-2% is elég) |
Quote:
az első kettő nem rossz... |
Quote:
Olyat nem írtam, hogy ha egy beteg országtól lopsz az is fertőz. A Pestis gyengítése ellen nem írtam semmit. Nem a mértékről írtam, hanem, hogy jobban legyen elterjedve. Tudom, hogy sokaknak ellentétes egy ilyen horderejű taktikai fordulat, de ez az erőviszonyokat nem bolygatná meg gyökeresen. És mivel a Hulla igénytelen (Anarchos határőrök) ne legyen übertámadó sem. Sokkal inkább érdekes taktikákat új játékstílust eredményezzen. Támadóerőben lehetne kicsit az óriás szintje alatt Védelem pedig a védelem varázslat miatt ennyivel gyengébb. |
Quote:
Amúgy meg egyáltalán nem értem, miért kell ennyire nyomni a hullát, sztem a legkevesebben játszanak vele... ahogy látom a csoportokban a gömböket, fél-elf és ember is lassan kivész a játékból, mégsem töri senki magát miattuk... de ez a marha nagy erősítés sztem semmi jót nem for eredményezni... sajnos... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:06. |