![]() |
Quote:
|
Mi a vektor viktor? :D
|
A repülő tőr
Tartalom: Yang Qing egy morálisan kettős, antiszociális kardforgató, aki saját útját járja Kínában. Yu Ying, a fiatal lány azután találkozik vele, miután a lány apja súlyosan megsebesül a Jiao Lei és a Zöld sárkány klán elleni harcuk során. A lány kérésére Yang Qing kelletlenül az oldalukra áll az egyenlőtlen küzdelemben. A film érdekessége, hogy Chang Cheh, a kung-fu filmek keresztapja ebben a filmben alkalmazott először női főszereplőt. Az 5 Ninja elem Tartalom: Amikor Cheng Yun és különleges ninjái elpusztítanak egy iskolát, a lemészárolt iskola tanítványa, Tsiau Chin Hau bosszút esküszik. De az öt ninja elem elleni küzdelem lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Tsiau ügy dönt, hogy felkeres egy mestert, aki megtaníthatja, miképp kell felvenni a harcot a különleges ninjákkal. A 1982-ben készült film az egyik leghíresebb Shaw Brothers alkotás még hazánkban is. Minden idők egyik legvéresebb ninja filmjét legtöbben még gyerekkorunkban láttuk. A Black Mirror a kínai filmgyártás eme klasszikusával kívánja útjára indítani Shaw Brothers sorozatát. Repülő tőrök klánja Tartalom: A Tang dinasztia - melynek uralkodása Kína aranykorával esik egybe - 859-ben hanyatlásnak indult. Több helyen is lázadás tört ki a korrupt kormány ellen. A legnagyobb mozgalmat úgy nevezték, hogy A Repülő Tőrök Klánjának, mert tagjai profin bántak ezzel a fegyverrel... annó, míg aktívan releaserkedtem, csináltam rippeket ezekből a filmekből és még egy jó pár ilyen filmből. MIndet megvettem eredetiben. Nekem 990 ft-ot megért :) Aki szereti a műfajt, annak csak ajánlani tudom |
Kaptár 4 3D Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam a 3D-s film kifejezés lassan szinonímává válik a szar filmmel. Értem én, hogy ez a technika lehetőséget ad a látványvilág javítására, de ez még nem kellene, hogy feltétlen a film rovására menjen. Szerintem. A Kaptár-sorozat első három részét szeretem, bármikor szívesen meg is nézem, de ez a 4. nagy csalódás. A történet és annak vezetése is egy nagy nulla, de tény, ami tény, elrepül az ember mellett pár dobócsillag és érme. Összeségében: nem ajánlom senkinek a filmet.:( |
Nekem tetszett, bar inkabb azert mert az elso resz megnezese utan, mar egyik resztol sem tudtam megijedni, de itt a 3d megtette hatasat.
Quote:
|
3D-ben szerintem egész jó volt megnézni, de egyet értek abban, hogy lényegesen gyengébb lett a többinél.
|
Daybreakers - A vámpírok kora : Már a címéből is kitalálható, hogy egy vámpíros filmről van szó.
Nem egy hétköznapi vámpíros film, és a végét kicsit összecsapták, de összességében jó volt. Vasember 2. : Ezt pedig mindenki nézze meg, aki az első részt látta. |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem se volt rossz.
Szépen végigvezették és a hagulata is tetszett. :) |
All times are GMT +1. The time now is 21:16. |