![]() |
Quote:
Vagyis akkor végülis vége a game-nek... Amit sajnálok... Én voltam az első 3 szemes, már lassan léptem volna A-ba... Tegnap kérdeztem, de ha semmi közöm hozzá, akkor írd meg, hogy a magyar és angol hód bevételeiből nem lehetett volna meghagyni a német és román hódot? Mert józan paraszti eszemmel is számolva a magyar hoz rendesen a konyhára, persze nem tudom a kiadás oldalát. Mondjuk a bevételét sem :D |
Üdv
Előrebocsátom nem játszok sem a románban sem a németben (sőt mostanában a magyarban sem) de sajnálom, hogy megszünnek. Már az angol indulásakor is jobbnak tartottam volna, hogy legyen egy nemzetközi verzió és a felhasználófelület nyelve legyen választható, ezzel összehozva több nyelvet -> több játékost -> nagyobb játékélményt. A játékon belüli komunikációra meg bármelyik "hivatalos" nyelv használható lett volna. Később ki egészíteni még pár világnyelvel (pl. spanyol, francia) + kis marketing, kézikönyv a játszható nyelveken alapból elküldve a regisztrációs e-mailre stb.-stb. Be lehetett volna futtatni na.....management, vagy minek nevezik ezt. :cool: Kár érte. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy itt is a nagy igazság látható, miszerint ha nem magad csinálod nem lesz jó. Kizártnak tartom, hogy ha Ati foglkozik a némettel, vagy a románnal és nem valaki más akkor is ide jutott volna. Az angol szerintem nem csak a nyelv miatt működik, hanem mert ott valóban dolgoznak a háttérben (működig a Helper funkció pl). Nem a döntés jogosságát vitatom, mert ha nem hoz pénzt akkor minek foglalkozni vele, csak az okok egyikére szeretnék rávilágítani. Uff :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
en egy kicsit lemaradtam mogotted ... de azert en meg megharcolok a 4-ik szemelyisegert !!! |
Sziasztok
Sajnos az eredeti üzenetem /nemetül../nem jelent meg. Nem uj az hogy a nemet jatekosoknak eselyük sincs a jatek vezetösegevel a kapcsolatot felvenni... Az hogy support nem lesz nem er meglepeteskent,mivel eddig sem müködött... Az hogy nem lehet tovabb regisztralni az eddigi kis csoportletszamot meg jobban lecsökkenti tehat a legendär szepen lassan haldoklik,es igy a jatek elvesziti az ertelmet. Viszont az erdekelne hogy mi lesz a vip orszagokkal? Egy haldoklo jatek /ahol a csoportban elöfordulhat hogy egyedül vagy/ teljesen ertelmetlen. Összesen 9 vip orszagom van. Felmerült mar az az ötlet hogy a maradek vip-et at lehessen vinni az angol vagy a magyar jatekba /termeszetesen a sajat orszagokra/? |
Quote:
Quote:
Jelenleg nincsen "végső" dátum tervezve, amikor az egész játékot lekapcsoljuk, ezért a játék tovább folytatható, ahogyan eddig. Csupán a regisztráció és a játék támogatása szűnik meg. A VIP tagságot más játékokra átvinni nem lehetséges. Ez nem azért van, mert bunkók vagyunk, és ki akarunk Veletek szúrni, hanem azért, mert a VIP tagság pénzügyi elszámolása minden esetben más-más partnercéggel történik (ahol van), így a különböző játékok VIP tagságai nem központosíthatók. |
Quote:
Én is már csak két okból játszom, egyrészt hogy ne csökkenjen a létszám amíg a régóta várt csoda megtörténik és felszaporodik a játékosok száma, másrészt azért mert ilyen hülye vagyok, és nem karom cserbenhagyni a társaimat. |
All times are GMT +1. The time now is 03:20. |