![]() |
Quote:
Ez most komoly!!!;) |
Gyertek a lassú csopiba:)
5/Q -ban bármikor lehet első bárki:) |
Hát a piacon utalás és a földleadás olyan "vétség", ami ellen Ati nagyon ritkán lépett.
A piacon utalás szövin belül szabályos, szövin kívülre utalni pedig JKSZ nélkül nem lehet. Nem tudok olyan esetről, hogy piaci utalás miatt raktak volna át anarchba valakit. Persze, lehet, hogy a JKSZ szövegű átrakások egy része ilyen volt. Az elég nyilvánvaló földleadások nagyon ritkán lettek büntetve, pedig amióta a hod. létezik, gyakori vétség. Nem tudom, hogy miért bocsánatos bűn ezeket elkövetni. |
Átolvastam a témát és tetszett.:) Ez valami hihetetlenül gyönyörű, ami itt folyik.
De hagy kezdjem egy velem megtörtént esettel a mondandóm: annak idején játszottam pár vip hv-t, mert tetszett. Az egyik ilyen hétvége alkalmával drága jó komám, Bobi is részt vett. Észrevett egy átutalást a katonapiacon és el is kapta. Ezután beírta a fórumra, hogy vett x darab katonát 896 aranyért. Szóljon akié, szívesen visszaadja(remélem érződik az irónia). Én viccesen megjegyeztem neki, hogy ilyen áron engem simán érdekelne. Mindkettőnket kiraktak 5 körre piaci info kiadásáért... A mostani problémához meg egy hasonlatot: valaki idejön a külsőre, beírja, hogy látta az eget és szerinte az kék. Admin közli, hogy az márpedig piros. Emberünk küld egy fényképet is az égről. Admin válaszként annyit mond, hogy lehet, hogy egyes helyeken lilának tűnik, de az akárhogyan is nézzük, piros. A lényeg, hogy bármily egyértelmű is a dolog, az egyszerű nép azon kívül, hogy csapkodja magát a földhöz és felháborodik, semmit nem tehet. Engem mindössze az érdekelne, hogy miért? Mi oka van az adminnak erre? Miért büntethető valaki egy csigafülnyi vétségért, ha más hatszor akkoráért csak egy vállonveregetést kap? Viszont NorB való életből vett példái teljesen helyén valóak. Csak nem értem, a hódítóban miért kell ilyennek léteznie... |
Quote:
Mi okom van azt mondani egy szabályos ütésre, hogy nem csalás? Had ne kelljen ezt magyarázni... Ne haragudjatok, de ez teljesen nonszensz. |
Quote:
Ők az új szabály bevezetése óta szabin vannak.Sőt már előtte lementek szabira szerintem. Csak néha pár mp-re jönnek fel,hogy beüsse őket a 4szuper figyelő:) Az meg nem igazán érv,hogy esetleg ott 180ezer értéken régebben 0védelmük volt mert tuti néztek távolba és tuti bevédték volna magukat. De oké akkor mindneki számára üthetőek voltak. De mostmár nem azok. csak kiváltságos személyek számára. |
Quote:
De ezzel ezt itt én le is zárom, nem vagyok hajlandó harmincadszor is leírni ugyanazt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:50. |