![]() |
Quote:
Ezt nem értem, ill nem akarom érteni. Kaptam már én is barátokkal fenyegetőző, meg "törlésig ütünk" üzit, nem épp kedves szavakat, de eszembe sem jutott jelenteni. |
Quote:
|
Quote:
|
[quote=Princ;291884]Két esetre tudok gondolni: vagy barátok fenyegetik egymást, így a szavaiknak teljesen más a jelentése mint egyébként, vagy történetesen 2 "szarházi" beszélget, és köszönik szépen kitűnően érzik magukat ebben a státuszban és közegben. :p[/QUOTE
Köszönöm a szarházi státuszt. Nem érzem jól magam mocskos környezetben, épp ezért az ilyen stílust kerülöm, nem jelentgetek, nem fenyegetőzök, nem mocskolódok. A problémáimat játékon belül rendezem, és ha erősebb az ellenfél akkor ez van, visszavonulok és nem kezdek fröcsögni. |
[quote=Sami;291875]Ez egy mondás, nem a játékban való jelentésre értette. :)[/QUOTE
Ahha! Okés de én nem ismerek ilyen mondást:) |
[quote=Köszönöm a szarházi státuszt. Nem érzem jól magam mocskos környezetben, épp ezért az ilyen stílust kerülöm, nem jelentgetek, nem fenyegetőzök, nem mocskolódok. A problémáimat játékon belül rendezem, és ha erősebb az ellenfél akkor ez van, visszavonulok és nem kezdek fröcsögni.[/QUOTE]
Le is lett rendezve a jatekon belul :) Ugy hogy vonulj visza es ne " fröcsögj" anyit. |
Quote:
Tudod mit? Akkor se állok le személyeskedni:) Fröcsögni egyébként annyit tesz, hogy gyűlölködni, szidni, fenyegetőzni.... Na tőlem ilyet nem olvashattál:) |
tanuljatok meg idézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csak engem idegesít? :)
|
Quote:
papp2 adatai Magadról Mert elnni jo!!!! Hely Calgary Érdeklődési kör Foci, auto verseny. Foglalkozás 25 eves koran nyugdijazot szemely vagyok :) Nem Férfi (Male) no comment:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:25. |