Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 08-24-2011 11:12

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 291781)
Amit írtál csatát az meg természetesen be lett engedve még ha gépnél voltunk is mert túl magasan volt Vince ami sértette az érdekeiteket:P

Ez eleg durvan hangzik, tudod, hogy az ilyenert anarch jar, foldleadas cimszoval? Ha ezt a sajat orszagodrol irtad volna le, szerintem mivel ez beismeresnek szamit, mar anarchban lennel, igy tippre...

Démonka 08-24-2011 11:32

Félreértettél.A támadó tudta nélkül lett beengedve, hogy az ütött ország lentebb kerüljön a klántársaihoz.Tehát nem földleadás volt, csak egy csata ami védhető lett volna, de saját érdekek miatt nem lett védve.Huh remélem valamennyire érthetően fogalmaztam:)

Pool 08-24-2011 11:55

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 291791)
Félreértettél.A támadó tudta nélkül lett beengedve, hogy az ütött ország lentebb kerüljön a klántársaihoz.Tehát nem földleadás volt, csak egy csata ami védhető lett volna, de saját érdekek miatt nem lett védve.Huh remélem valamennyire érthetően fogalmaztam:)

Remélem, a 2k után eléggé lekerült hozzátok :D

Hex 08-24-2011 13:30

Quote:

[szerk. Remy kérésére]

Pool 08-24-2011 15:01

"Egy ütés utózengéi" sorozatunkat látták...

Szereplők:

Black Dragon klán
Pool
Démonka és még sokan mások...

:D

vsvaba 08-24-2011 15:01

üdv.
Sajnálom, hogy még mindig téma ez az ügy.
vettem némi kommunikációs leckét, s talán a szavaim tartalma is olvashatóak számotokra.
Démonka:
ha az emlékeim nem csalnak, kaptál valamiféle 'tanácsot' Valakitől - ezt máshol kell lerendezni. - fogadd meg.
talán kiegészíteném egy ősrégi magyar közmondással:
Kútba vizet önteni - botorság.

s Ti többiek:
megkaptátok amit akartatok, számomra tökéletesen megfelel aminek gondoltok...
nem fenyeget Benneteket az asztalomhoz meghívásotok, legyen köztetek akár maga a jó ist'n vagy a jehova vagy akár mózes is.
akármelyőtöket is a jó ist'n tartsa meg annak ami, s Bármelyőtöket is az én ist'n-m tartsa a tenyerén...
VsV

halika 08-24-2011 15:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 291795)
"Egy ütés utózengéi" sorozatunkat látták...

Szereplők:

Black Dragon klán
Pool
Démonka és még sokan mások...

Folyt.köv. vagy Vége?
Nekem tetszik,várom a folytatást:)

Remedy 08-24-2011 16:24

Azert jo lenne, ha aktualis faji, es orszagfelepitesre vonatkozo konkret infok nem lennenek ebben a topicban...

Garfield2 08-24-2011 19:08

Quote:

Szerintem ez elsőre is érthető volt. Legalábbis nekem igen:D

Garfield2 08-24-2011 19:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 291238)
Engem nem nagyon láttál még A-ban hiénázni megmondóember...
De kíváncsian várom, melyik ütésemre gondoltál...

Ó kicsi vagyok én ahhoz hogy megmondóember legyek:) Aztán meg nem biztos,hogy tudnék olyan ütést amikor Te hiénáztál, a főnök a piszkos munkát általában a verőembereivel intézteti el.:rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 08:28.