![]() |
Quote:
Mondjuk még csak most kezdem kigondolni milyen taktikával is induljak:D tegnap nem szakaítottam rá idöt:S És egy örömhír: Túléltem nem haltam meg:D És egy szomorú: 1óra óta nem sikerült aludnom mert egy hülye madár ott csiripelt az ablak elött egész éjjel:S És még egy: Nem igazán akart beindulni elinte a gép de hát nem adtam fel;) Ilyenkor mindennel gond van:D Az állatok is Poollal vannak:D |
Alszik még valaki?:D
magam leszek?:D hát legalább Ati felkellhetnél és kérdezhetnéd egész párbaj alatt jól vagyok-e:D |
Na nem vertek át ott vagyotk már 2-en vendégként
tudom,hogy itt vagytok:D |
Szép reggelt:)
Jó párbajt!:) |
hogy áll, hogy áll?:)
|
Quote:
Ez már 1 elszart párbaj, mert van 1 nulla védelmes ori.... |
Quote:
nem baj, azért megnézzük, aki ügyes első lehet:) |
Én nem megyek rá egyszer sem. Régebben az ilyet nem ütötte senki, de hát ez most olyan párbaj, ahol mindenáron nyerni kell...
Mondjuk, ezért kár volt felkelnem, ha ezt tudom, alszok tovább |
Harcosok, így nem nehéz nyerni :)
|
Quote:
Biztos vagy remélem az állításodban,mert akkor ez rágalmazás:eek::D Ja és sok sikert a párbajozóknak!:) |
Quote:
Miért baj?:confused: Inkább párbajozz..gondolom vesztésre állsz azért rísz itt;) |
Quote:
Vagy számodra egyértelmű ezekből a betükből? Te valami látnok vagy talán? |
Quote:
|
Quote:
Mégis mi jut eszede? Neharagudj ,de te beteg vagy! Ja és tegnap ki mondta ,hogy nem kéne felfedni az orik kilétét? Te szabály szülő pool bácsi:D |
Quote:
És nem kellett volna elmondanod ki vagy!!!! Így aztán sok értelme van |
Quote:
Többre tartottalak, mint, hogy üres orit üss be Vagy talán azt hitted, én is azt teszem? De ok, győztél, 1:0 neked Bye! |
Pool, ha egyszer 7:48-kor kitámad, és üres, akkor te tényleg azt várod, hogy senki ne üsse be?
|
Quote:
ÉN vagyok D nézd meg a teljest nézd csak meg hányszor ütöttem? 1x és hogyan ?kisérve erről ennyit én ebben semmi megvetnivalot nem látok,hogy kisérve ütök egy orit... Vagy akkor a további párbajokon full sereggel támadhatok és ha bekisérnek nem érvényes??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bármi történik Harcosok egy nulla:D:D,ha nyer akkor azért ,ha veszít akkor azért!:) |
ha Harcosok nyer, akkor grat neki;)
én részemről:o |
Quote:
Tuti nem úgy nyer ahogy pool írja;) |
Quote:
Sokan csinálják ezt az ilyen meghirdetett párbaj után Volt már err epélda:) de amugy így pool nincs értelme ,hogy közbe alkotod a szabályokat amit elötte leirsz azokat én elfogadhatom de így közbe nem:P pl tegnap leirtad ne fedje fel senki magát te voltál az első... Azért ilyet nem kellene. |
Quote:
|
Javaslom inkább a 2:2 elleni párbajt, csak mi ketten, lúzerek nélkül...
|
Quote:
De nem is ez a probléma:) De ha valamire megkérsz mindenkit akkor neked is be kellene tartani |
Quote:
Bár ebből a sorból úgy tűnik,hogy feladtad...:rolleyes: |
Quote:
Nincs feladva, csak látom az állást, tudom, ilyenkor már milyenek az orik (párat látok is), szal nem sok esély van behozni 400 pontot 22 kör alatt |
Quote:
Szeretem a külsö tényezöket Most nem az üres orira gondoltam... +Nem szeretem azt ha 2 esélyed van 1-el kell gazdálkodni és azzal talpraállni:P az 1vs1 az meg hülyeség |
Quote:
|
Majd gondold meg, a héten már úgysem érek rá, de a jövő héten megoldható...
|
Vagy 6 fős anonim, de én csinálom és nem veszek be akárkit?
|
Quote:
Na valljátok be! Melyikőtök volt? :D:D:D:D |
Quote:
|
#909 párbaj végeredmények
Helyezés Ország Érték Nyeremény 1 Lovarda:) (#376419) 11122 213 vip kör 2 -optimista- (#415992) 10996 127 vip kör 3 FC Juventus (#181753) 10946 85 vip kör 4 Terra valezis (#390185) 9859 5 Szőke Serceg Fehér Dragon (#462422) 7850 6 Bubba-land (#36544) 7850 7 pszihopata:) (#284215) 7850 8 Horland (#1) 7850 9 sutike (#31005) 4644 Grat Bye! |
Nem lettem utolsó? Wow, tök jó! :D
|
Quote:
és külön grat Harcosnak:p:p:D:D:D |
Quote:
Grat neked is jó voltál:D |
Harcosok, majd dobj zöldet a Pool-ba, mikor jöhet a 2. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:47. |