Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Vent 04-17-2012 09:55

Szókratész mondta, ie. 406-ban: "Madarat tolláról, embert orráról." S megint igaza volt...

Vent 04-20-2012 22:03

Az amerikaiak kémet küldenek Oroszországba. A kémet Szásának nevezik el. Ledobják Fehéroroszország felett egy ejtőernyővel, mikor földet ért, megkeresi az első bázist és beolvad a katonák közé. Lesz egy barátja is, Iván..
Egy nap Iván így szól Szásához:
- Szása! Én tudom, hogy te egy amerikai kém vagy!
- Honnan veszel ilyen baromságot Iván!?!?
- Rendben bízonyítsd be, hogy nem vagy az!
- Mit tegyek?
- Egy hétig nem ehetsz semmit! Ha talpon maradsz és a munkát is bírod, akkor tényleg orosz vagy.
Letelik a hét, Szásának kutya baja…
- Szása! Tényleg orosz vagy! Bocs, hogy kételkedtem!
Néhány nap múlva megint…:
- Te Szása! Nem tolsz ki velem! Tudom, hogy te amcsi kém vagy!
- Bebizonyítom, hogy nem! Mit tegyek?
- Itt van 5 liter vodka! Állj neki! Ha talpon maradsz, tényleg orosz vagy…
Szása nekiáll és megissza az utolsó cseppig, de mintha csak vizet ivott volna, végzi tovább a munkáját..
-Tényleg orosz vagy! Más ebbe belehalt volna!
Néhány nap múlva ismét:
- Szása! Most már valdd be, hogy Amerika küldött kémkedni!
- Nem Iván! Orosz katona vagyok!
- Bizonyíts! Vetkőzz le meztelenre és irány az erdő, fátvágni!
Szása kimegy a -40 fokba meztelenül, fogja a baltát és nekiáll!
Este visszamegy, mint aki csak sétálni volt egy kellemes nyári estén… Iván újra megkérdezi:
-Szása! Biztos, hogy nem egy kém vagy amerikából??
- Nem! De áruld már el, hogy honnan feltételezed ezt rólam!
-Tudod Szása, nagyon kevés errefelé a néger!!!

Vent 04-20-2012 22:20

József Attila által megkeresett pénz a költőpénz?

Vent 04-23-2012 09:34

"Az életben a legjobb dolgok ingyen vannak. Bár a kisfröccs se drága." /Jókai Mór/

Redback 04-23-2012 18:42

Megy a csiga hazafele....

Sami 04-28-2012 15:37

Iskolában a tanító néni elszavalja gyerekeknek a Nemzeti dalt, s mondja nekik, hogy másnapra hozzanak be egy tárgyat, aminek köze van a vershez. Másnap jönnek is a gyerekek sorban:
– Katika, te mit hoztál?
– A dédnagymamám keresztjét?
– Van a keresztnek köze a vershez?
– Persze, hát benne van, hogy ”Hol sírjaink domborulnak, unokáink leborulnak…”
– Ügyes vagy, Katika! Te, Pistike, mit hoztál?
– A nagyapám óraláncát.
– Van az óraláncnak köze a vershez?
– Persze, hát benne van, hogy ”Fényesebb a láncnál a kard…”
– Na és te, Móriczka, mit hoztál?
– A mininszterelnök fényképét.
– Na de Móriczka, hát neki mi köze lenne a nemzeti dalhoz?
– Hát benne van a versben, hogy ”Sehonnai bitang ember…” :D

csabi 05-04-2012 07:50

A kém áll a domboldalon:
- Kapitány úr! Jönnek az indiánok!
- Barátok vagy ellenségek?
- Szerintem barátok, mert együtt jönnek!

Vent 05-13-2012 14:59

2012. május 13., vasárnap - Szervác, Out és Meccslabda napja van

- Ez a kobraajnározás világnapja.
- Több millió éve nem tudjuk, hogy mi volt a kedvenc reggelije a T-Rexnek, de egyes kutatók szerint a kontinentális, vagy az amerikai, semmiképpen sem az angol.
- Pontosan 100 éve született Emmanuelle Metallica, az újkori férfi hosszúhajúság feltalálója.

A nap mondása: "Nincs jobb egy fagyos reggelen, mint egy nagy korsó mézédes dunkelheit!" - norvég népi bölcsesség

csákány 05-16-2012 17:40

Egy férfi borotválást kér a borbélynál. A borbély, hogy jobban feszüljön a bőr az arcán, ad neki egy fagolyót:
- Kérem vegye ezt a szájába, akkor sokkal szebben tudom borotválni.
- Rendben. - feleli a vendég és berakja a golyót a szájába, majd teli szájjal megkérdezi:
- És mi van akkor, ha véletlenül lenyelem?
- Semmi gond. - feleli a mester - Majd holnap visszahozza, ahogy a többiek.

Vent 05-21-2012 13:23

‎- Jön egy nő a dokihoz, kékre - zöldre verve, a doki felkiált: Istenem, mi történt magával?
- A nő mondja: Akárhányszor hazajön az uram részegen, annyiszor megver.
- Hm, mondja az orvos, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert.
-Ezután amikor hazajön az ura részegen, vegyen egy csésze kamillateát, és öblítse a torkát, alaposon öblítse...
- 2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, kisimulva, kivirágzóan néz ki, és megköszöni a csodaszert az orvosnak.
- Doktor Úr, csodálatos amit javasolt, képzelje el, jön az uram holt részegen én meg öblítem, csak öblítem a torkom, ő meg nem bánt engem.....
- No látja, egyszerűen csak kussolni kell...

csákány 05-24-2012 05:47

A farmon megbetegszik egy ló.
Az állatorvos azt mondja a parasztnak:
- Beadtam neki egy gyógyszert, de ha 3 nap múlva sem gyógyul meg, akkor agyon kell lőni.
A disznó, aki mindent hallott, mondja a lónak:
- Kelj fel!
De a ló túl elcsigázott ehhez.
Második nap a disznó újra azt mondja:
- Kelj fel gyorsan! Baj lesz!
De a ló még mindig túl fáradtnak érzi magát.
Harmadik nap a disznó megint azt mondja:
- Kelj fel, mert ha nem, agyon fognak lőni!
Végre egy utolsó erőfeszítéssel a ló föláll.
A paraszt látja és örömmel mondja a családnak:
- Ezt megünnepeljük! Levágjuk a disznót!

csákány 05-25-2012 18:39

A szőke áll a boltban, a kosarát teleteszi uborkával, mikor tele van, visszateszi. Mikor ezt már háromszor megcsinálta, odamegy az őr.
- Mondja, hölgyem, mit csinál?
- Tudja, ma voltam kozmetikusnál, és azt mondta, hogy jót tesz az arcomnak az uborkapakolás...

Vent 06-04-2012 11:18

Győzikét illóolajokkal kezelik.

Ez a romaterápia.

Cassandra 06-05-2012 17:15

Lehet csak szűk körnek fog tetszeni, de aki már próbált állatot fényképezni, az értékel.:D

Útmutató csikók fényképezéséhez :D

1. Vedd ki a filmet a dobozából és rakd be a kamerába
2. Vedd ki a film dobozát a csikó szájából és dobd bele a szemetes vödörbe.
3. Ráncigáld ki a csikó fejét a vödörből és takarítsd össze a szemetet.
4. Válassz ki egy megfelelő hátteret a fényképnek
5. Állítsd össze a gép állványát, szereld rá a gépet.
6. Állítsd be a csikót az előre kiválasztott pontra.
7. Keresd meg a csikót.
8. Felejtds el a beállított pontot és szereld le a kamerát az állványról.
9. Szaladgálj a csikó után és próbáld meg becserkészni. Közben tegyél úgy, mintha csak véletlenül járnál arra.
10. Egy kézzel fókuszálj, a másikkal pedig próbáld eltolni a csikó fejét a kamerától.
11. Szerezz egy zsepit és töröld le a nyálat a lencséről.
12. Keresd meg ismét a csikót.
13. Próbáld meg kiszedni a gép állványát a sárból.
14. Keresd meg a csikót...
15. Vidd be a macskát a nyergesbe és fertőtlenítsd le a csikó orrán a sebet.
16. Keresd meg...
17. Próbáld meg felhívni magadra a figyelmét úgy, hogy valamilyen játékot lóbálsz a kamera felett.
18. Vidd el a kamerát szerelőhöz.
19. Ülj be a büfébe, rendelj egy felest.

Vent 06-06-2012 10:39

6 nehezen kitalálható biztonságos jelszó amire senki nem gondol

1. erősforint01
2. kedvespuzsér
3. csodásnyugdíj
4. hajdúpéterszex
5. húdeolcsóbenzin
6. manemlángolmetró

Remedy 06-06-2012 22:51

http://kepviselofunky.blog.hu/2012/0...noki_honlapjan

Redback 06-07-2012 00:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 297463)

Jövőlátó... Már csak megfelelő monitort kell legyártani... :D

Remedy 06-07-2012 09:56

A szomoru az, hogy az egesz orszagot lejaratja vele:

http://9gag.com/gag/4403206

Ati 06-07-2012 10:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 297472)

Én már eleve azt se értem, hogy mi az, hogy akadálymentes. Ezt a honlapot könnyebb megközelíteni tolókocsival, mint más oldalakat?!

Kutyuleee 06-07-2012 10:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 297473)
Én már eleve azt se értem, hogy mi az, hogy akadálymentes. Ezt a honlapot könnyebb megközelíteni tolókocsival, mint más oldalakat?!

nincs jelszóval védve a tartalom,így az értelmi fogyatékos hackerek is bejuthatnak :D

Dus 06-07-2012 12:21

Most olvastam utána (kemény 10 percet is rászánva a témára), már egy 2005-ös cikk is említi, hogy vannak Braille írást felolvasó programok. És az, hogy ilyen formába kerül ki szöveg, ezzel is felhívva a figyelmet, szerintem támogatandó, és nem leszólni kéne.
Nem tartom valószínűnek, hogy annyira sötétek, hogy azt hiszik, ezt el tudják olvasni a vakok. De a nekik készített program fel tudja olvasni. Persze, igen, sima szöveget is fel tud, de szerintem ez így ötletes.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 297473)

Hát, azért azt Neked tudnod kéne szerintem, mi az az akadálymentesített weboldal (ha már webfejlesztéssel [is] foglalkozol). :)

Remedy 06-07-2012 12:24

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 297478)
Most olvastam utána (kemény 10 percet is rászánva a témára), már egy 2005-ös cikk is említi, hogy vannak Braille írást felolvasó programok. És az, hogy ilyen formába kerül ki szöveg, ezzel is felhívva a figyelmet, szerintem támogatandó, és nem leszólni kéne.

Ez biztos vicc akart lenni...

Quote:

Persze, igen, sima szöveget is fel tud

Ati 06-07-2012 12:46

Quote:

Hát, azért azt Neked tudnod kéne szerintem, mi az az akadálymentesített weboldal (ha már webfejlesztéssel [is] foglalkozol). :)

Nem tudok olyan weboldalról, amit ne lehetne tolószékkel megközelíteni. Ha van ilyen, akkor kérlek mutasd meg, nagyon kíváncsi vagyok rá. :)

Andrew 06-07-2012 12:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 297472)

Ja, annak semmi köze a lejáratáshoz, aki feltette, és olyan formában, ahogy feltette, ugye? :D

csákány 06-07-2012 13:50

Két barát megy hazafelé az afrikai szavannán. Egyszer csak egy kígyó megmarja az egyik szerszámának a hegyét. Az ürge összeesik és ott fetreng a porban. A barátja - mivel közel járnak a faluhoz - elfut a varázslóhoz segítségért.
- Mondd, mit kell csinálni a barátommal, ha megmarta egy kígyó?
- Ki kell szívni a sebből a mérget.
A barát visszaballag. A másik még mindig ott fetreng a porban, és felcsillanó szemmel kérdi:
- Na, mit mondott a varázsló?
- Azt, hogy meg fogsz halni.

Remedy 06-07-2012 13:54

http://hircsarda.blog.hu/2012/06/07/...vatott_pecelen

Dus 06-07-2012 16:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 297479)
Ez biztos vicc akart lenni...

Nem, nem akar vicc lenni. Kipróbáltad már egyszer is életedben, hogy milyen egy full sötét szobában végigmenni? Nem a sajátodban, hanem egy teljesen random helyen.

Vagy milyen, hogyha muszáj programokat használnod ahhoz, hogy egy weboldalon lévő szöveget elolvass? (A böngészőn és oprendszeren kívül persze, értsd jól.)

Ez lehet, hogy valakit ösztönöz arra, hogy kipróbálja ezeket. Csak egy picit előre léphet vele a világ gondolkodásmódban. Több, mint a semmi.

De értem. Szerintetek akkor hülye az, aki így ír ki bármit is az oldalára. Hisztek, amit szeretnétek, nekem nem gond, csak soha az életbe ne gyártsatok weboldalakat légy szíves. :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 297480)
Nem tudok olyan weboldalról, amit ne lehetne tolószékkel megközelíteni. Ha van ilyen, akkor kérlek mutasd meg, nagyon kíváncsi vagyok rá. :)

Én nem beszéltem tolókocsisokról. Akadálymentesített weboldalt írtam. Ez nem tolókocsisokra vonatkozik, akkor sem, ha te ezt hiszed. :)

Ati 06-07-2012 17:35

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 297487)
Én nem beszéltem tolókocsisokról. Akadálymentesített weboldalt írtam. Ez nem tolókocsisokra vonatkozik, akkor sem, ha te ezt hiszed. :)

Az akadálymentesítés azt jelentette, hogy tolókocsival is elérhetővé kellett tenni a középületeket. Bár gondolom bármely más épületre is használható ez a szó. Tehát ha akadálymentesített, akkor az azt jelenti, hogy ez az akadálymentesítés már megtörtént, és most már elérhető így is az adott épület.

Ezt a szót egy weboldalra használni, ahol a felhasználó saját maga helyezi el a számítógépet, amivel netezik, tényleg csak vicc lehet. :D

Ati 06-07-2012 17:37

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 297487)
Nem, nem akar vicc lenni. Kipróbáltad már egyszer is életedben, hogy milyen egy full sötét szobában végigmenni? Nem a sajátodban, hanem egy teljesen random helyen.

Vagy milyen, hogyha muszáj programokat használnod ahhoz, hogy egy weboldalon lévő szöveget elolvass?

Ez hogy jön ide? Fizikai akadályokról van szó, nem arról, hogy jól olvasható-e, vagy felolvasó-barát-e egy oldal.

Dus 06-07-2012 17:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 297489)
Az akadálymentesítés azt jelentette, hogy tolókocsival is elérhetővé kellett tenni a középületeket. Bár gondolom bármely más épületre is használható ez a szó.

Ez nemes egyszerűséggel nem igaz. :) Az akadálymentesítés nem feltétlen csak tolókocsisokra vonatkozik. Ugyan úgy érzékszervi, sőt értelmi fogyatékkal élők életének könnyítésére is.

De nem tudom, hogy miért nem keresel utána...

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 297490)
Ez hogy jön ide? Fizikai akadályokról van szó, nem arról, hogy jól olvasható-e, vagy felolvasó-barát-e egy oldal.

De.

csákány 06-07-2012 22:41

Szőke nő ül egy hasbeszélő előadásán. A hasbeszélő egy bábut tart a térdén, és egy csomó szőke nős viccet mesél. A nő egy idő után megelégeli, és idegesen feláll, majd mondja:
-Nem szép dolog általánosítani! Nem minden szőke nő ilyen buta!
A hasbeszélő nem győz elnézést kérni, mire a nő:
-Nem magához beszéltem, hanem a kis köcsöghöz a térdén!

Vent 06-09-2012 10:52

‎2012. június 9., szombat - Félix, Félegyes, Félkettes napja van

- Ez az alkoholmentes sör világnapja. Sokan nem is ünnepnapként, hanem katasztrófaként emlékeznek meg róla.
- 400 éve ezen a napon született meg az a vicc, amiben a nyuszika kihuzatja a nevét a medve halállistájáról.
- A Félkettes holland eredetű név, jelentése "Menyétekkel köröket rajzoló partyarc"

A nap mondása: "Jól csak a kontaktlencséjével lát az ember" - a Kis herceg javított kiadásából

Pool 06-09-2012 11:27

Komoróczy Géza zsidó történész professzor a minap egyértelműen ki is mondta: Árpád fejedelem igenis zsidó volt.

Andrew 06-09-2012 12:18

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 297514)
Komoróczy Géza zsidó történész professzor a minap egyértelműen ki is mondta: Árpád fejedelem igenis zsidó volt.

Nem olvastam végig :o o.O

Pool 06-09-2012 13:47

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 297516)

ilyen szart nem olvasok
kurucon volt

csákány 06-12-2012 05:34

- Hogy ültet virágot Győzike?
- Há' üjjé" má" le Virág! :DDDD

Vent 06-12-2012 06:53

2012. JÚNIUS 12., KEDD - VILLŐ, LEÓ ÉS JÉGKRÉM NAPJA VAN

- Ez a saját szerveikkel élők világnapja.
- A Jégkrém Csehszlovák eredetű név (eredetileg Jgkrm), jelentése: "Hamis mandolinon játszó sakkbajnok".
- 1492-ben Kolombusz Kristóf ezen a napon fedezte fel, hogy a felesége nem szereti a tonhalas szendvicset.

A nap mondása: "Kényelmetlen vödörben csak lassú muskátlik nőhetnek" - Pablo Picasso

csákány 06-12-2012 19:05

Két székely vágja a fát télen,rohadt hidegben.
-Te koma, hol van a füles sapkád?
-Amióta balesetem volt azóta nem hordom.
-Milyen baleseted volt?
-Megkínáltak pálinkával és nem hallottam.

Sami 06-13-2012 14:22

Két jóbarát telefonon beszélget. Az egyik orosz, a távoli tajgáról, a másik a napfényes Floridából.
- Te Iván, nálatok tényleg -60C fok van?
- Ááááá, dehogyis. Kb olyan -20-25C fok lehet.
- De mondom, most mondja a híreket, asszongya, hogy tényleg annyi van.
- Hidd el cimbora, mondom én neked, hogy nincs itt annyi. Legfeljebb -30C fok, de ennél nem alacsonyabb.
- Hát Iván, nem is tudom. Itt nézem a TV-ben a híreket. Az autók lefagyva, méteres jégcsapok, kihalt utcák. És itt írják, hogy -60 C fok van a távoli Oroszországban.
- Jaaa... odakint az utcán... az lehet!

Vent 06-14-2012 07:33

2012. június 14., csütörtök - Vazul, Zalán és Lazán napja van

- Ma van a tevében dekantálás napja. A vörösbort lenyeletjük a tevével, majd gyertya fölé tartjuk, kinyitjuk az ablakot, és kiszellőztetünk.
- Valamelyik napon megszületett Hogyishívják Alzheimer német pszichiáter, de pontosan nem emlékeznek rá
- 1649-ben ezen a napon fedezték fel a gőzhajtású lézerkést.

A nap mondása: "Ha úgy gondolod, hogy minden mozdulatodat követi egy esztergapad, akkor messze jársz a valóságtól" - Guglielmo Marconi

All times are GMT +1. The time now is 11:10.