Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Hex 05-16-2010 17:50

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 252267)
Akkor most én kérek segítséget :D

A 18. pályát hogy kell megcsinálni? Eljutottam a nagy terembe, ahol 4 automata ágyú van.
Lelövettem mind a 4-et egy energiagolyval, majd eljuttattam a célba az energiagolyót, így elkezdett mozogni egy vízszintes lift.

Viszont akárhogy próbálkozom, a kockához nem jutok át! :(
Már mindent megpróbáltam, a lehető legnagyobb lendületet vettem, amit a teremben lehet, de úgy se megy...

nem tartok még ott, mert most tanulok, de ha a lendület a hibás, akkor úgy csináld, hogy nyitsz egy kaput, alád egy másikat és amikor esel le, nyitsz egy új kaput és ha azon is átesel, nagyobb a lendületed :)

[HTPA]GeeForce 05-16-2010 17:57

ok továbbjutottam azon a részen, aktiválni kell egy ferde falat, és úgy lendületet venni.

hozzáteszem erre kb 10 másodperced van, mert csak időlegesen marad ferde az a fal.

az azutáni szobában újra elakadtam ... ez a 18-as pálya az első, amin elakadok.... :(

Hex 05-16-2010 17:58

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 252273)
ok továbbjutottam azon a részen, aktiválni kell egy ferde falat, és úgy lendületet venni.

hozzáteszem erre kb 10 másodperced van, mert csak időlegesen marad ferde az a fal.

az azutáni szobában újra elakadtam ... ez a 18-as pálya az első, amin elakadok.... :(

végigjátszás

[HTPA]GeeForce 05-16-2010 18:02

igazából a saját agyunkat akartam tornásztatni :D végigjátszáshoz a végső megoldásban szoktam folyamodni.

de ha nem jövök rá negyed órán belül, akkor az lesz, hogy megnézem mit kell csinálni...

Hex 05-16-2010 18:07

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 252275)
igazából a saját agyunkat akartam tornásztatni :D végigjátszáshoz a végső megoldásban szoktam folyamodni.

de ha nem jövök rá negyed órán belül, akkor az lesz, hogy megnézem mit kell csinálni...

én is így vagyok ezzel :)

Burning 05-16-2010 19:23

ha minden úgy megy ahogy kell, akkor 3 perc és elkezdhetem énis:):D

Kubbi 05-16-2010 19:34

Ha valakinek van ideje játszani, én bátran ajánlom az " Assassin's Creed 2"-őt
Nagyon szép és nagyon jó történettel írták meg. Emellett rendkívül ötletes és igényes játék.

[HTPA]GeeForce 05-16-2010 20:41

Nya... kipörgettem a portált. :):):)
az a baj, hogy ezeknek a robotoknak meg a főellenségnek tök aranyos a hangja.. :D kegyetlenség halomra ölni őket... :D

egyébként az Advanced mapok nagyon durvák... a Challenge mapok meg méginkább. Főleg, ha azt állítod be, hogy véges portált nyithass csak. :S

Burning 05-16-2010 21:05

17-es pálya most így hirtelen és eddig ez volt a legidegesítőbb:D:D
hány pálya van amúgy?

[HTPA]GeeForce 05-16-2010 21:13

19. de nekem az utolsó 3 annyi ideig tartott, mint az előtte levő 16 összesen... :D
az utolsó pálya eléggé megdobja az időegységet, mert nehéz is, és hosszú is...

All times are GMT +1. The time now is 07:10.