![]()  | 

Quote: 

nem tartok még ott, mert most tanulok, de ha a lendület a hibás, akkor úgy csináld, hogy nyitsz egy kaput, alád egy másikat és amikor esel le, nyitsz egy új kaput és ha azon is átesel, nagyobb a lendületed :)  | 

ok továbbjutottam azon a részen, aktiválni kell egy ferde falat, és úgy lendületet venni. 
	hozzáteszem erre kb 10 másodperced van, mert csak időlegesen marad ferde az a fal. az azutáni szobában újra elakadtam ... ez a 18-as pálya az első, amin elakadok.... :(  | 

Quote: 

| 

igazából a saját agyunkat akartam tornásztatni :D végigjátszáshoz a végső megoldásban szoktam folyamodni. 
	de ha nem jövök rá negyed órán belül, akkor az lesz, hogy megnézem mit kell csinálni...  | 

Quote: 

én is így vagyok ezzel :)  | 

ha minden úgy megy ahogy kell, akkor 3 perc és elkezdhetem énis:):D 
	 | 

Ha valakinek van ideje játszani, én bátran ajánlom az " Assassin's Creed 2"-őt 
	Nagyon szép és nagyon jó történettel írták meg. Emellett rendkívül ötletes és igényes játék.  | 

Nya... kipörgettem a portált. :):):) 
	az a baj, hogy ezeknek a robotoknak meg a főellenségnek tök aranyos a hangja.. :D kegyetlenség halomra ölni őket... :D egyébként az Advanced mapok nagyon durvák... a Challenge mapok meg méginkább. Főleg, ha azt állítod be, hogy véges portált nyithass csak. :S  | 

17-es pálya most így hirtelen és eddig ez volt a legidegesítőbb:D:D 
	hány pálya van amúgy?  | 

19. de nekem az utolsó 3 annyi ideig tartott, mint az előtte levő 16 összesen... :D 
	az utolsó pálya eléggé megdobja az időegységet, mert nehéz is, és hosszú is...  | 
| All times are GMT +1. The time now is 07:10. |