Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

monro 01-14-2010 20:48

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 236761)
Mert? Mi bajod van Norbival? Hogy lefordult előletek?
Szerintem teljesen érthető ok, hogy ha valaki nem akar 5 ellenséges hadis ország között maradni egy másik bajtársával az oldalán. (Ellenben én sem tartottam a legjobb lépésnek, de ez egy játék, és amikor valakinek már szenvedés, akkor nem érzi igazán játéknak, és jobb, ha kicsit átgondolja máshol.)

Mi a baj vele? :)
Neked nem probléma, hogy elvitt a klánodból 450K egységet mielött lefordult? Elötte 2 körrel még agresszor és kiáll a klántársáért aztán hirtelen fut mint Forrest? És mindez miért? Mert beverte volna mégegy sereg és ez már rontaná az ázsióját? Engem tudod hányszor vertek már be?? És mit számít az? A lényeg, hogy te mindig egyel többször tudj ütni és akkor haladsz...

Végül a kérdésre a válasz: Semmi, csak tudni akartam a nevét. :)

Dragi 01-14-2010 20:51

Quote:

Originally Posted by monro (Post 236786)
Neked nem probléma, hogy elvitt a klánodból 450K egységet mielött lefordult? Elötte 2 körrel még agresszor és kiáll a klántársáért aztán hirtelen fut mint Forrest? És mindez miért? Mert beverte volna mégegy sereg és ez már rontaná az ázsióját? Engem tudod hányszor vertek már be?? És mit számít az? A lényeg, hogy te mindig egyel többször tudj ütni és akkor haladsz...

Engem is bevertél pl. :D kettővel kísértelek abból csak az egyik ment be sajna :D

monro 01-14-2010 21:02

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 236789)
Engem is bevertél pl. :D kettővel kísértelek abból csak az egyik ment be sajna :D

Ja emlékszem szerencsém volt, hogy a kisebbet küldted előre :D

Dragi 01-14-2010 21:21

Quote:

Originally Posted by monro (Post 236793)
Ja emlékszem szerencsém volt, hogy a kisebbet küldted előre :D

azért volt szerencséd mert nem ment fel a vérszomj :p:D

vityu 01-14-2010 22:03

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 236771)
Hát ez ilyen, hol kettő, hol öt. :)

A körrel remélem még vártok azért, mert szeretnélek leverni, és még ütnöm kell hozzád párat...utánna kerülhetsz te is :)

Állok eléd, csak előzd meg monroékat, mert ők hamarabb odaérnek. Vagy nem mersz eléjük menni? :p :D Ja, és akkor legyen tiszta, ne fokozz rám 50k pontról, ha lehet! :) Megígérem, én sem fogok elfokozni. :)

Quote:

Originally Posted by monro (Post 236786)

De, igen, RETTNETESEN bosszantott, hogy lefordított annyi egységet. De nem állhatok a másik feje mellett egy pisztollyal, hogy márpedig maradsz. Ez egy játék, majd máskor lehet meggondolom, hogy ilyenek után kit veszek be a klánba.

Padlócsempe 01-14-2010 22:12

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 236813)
Ja, és akkor legyen tiszta, ne fokozz rám 50k pontról, ha lehet! :) Megígérem, én sem fogok elfokozni. :)

Mi nem tiszta abban, hogy rád fokoz?

vityu 01-14-2010 22:24

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 236815)
Mi nem tiszta abban, hogy rád fokoz?

Akkor átírom: legyen teljes mértékben fair játék, egyenlő esélyekkel, fokozások nálkül. (Kivétel, ha harc közben utána kell menni a másiknak)

Padlócsempe 01-14-2010 22:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 236820)
Akkor átírom: legyen teljes mértékben fair játék, egyenlő esélyekkel, fokozások nálkül. (Kivétel, ha harc közben utána kell menni a másiknak)

Akkor én is átírom: mi köze a fair játéknak és a fokozásnak egymáshoz? De legfőképp a ráfokozásnak mi köze?

Iron 01-14-2010 22:41

Én se értem....

Amúgy meg...Monróék valszeg hamarabb odaérnek érted, mint én érnék. Ez ellen nem tudok semmit se tenni, max mosolygok majd ha teljest nézek.

Monrótól/Monróéktól, nem félek, régen sem féltem, akkor most miért féljek? Nagyon jó játékosnak tartom, amit ő is tud, és tisztelem. Én sohasem leszek akkora játékos, de igyexem...majd egyszer.

Fair játék...nekem fair az is, ha 50k értékről fokozok rád és buksz sok földet. Neked más a Fairség az nem az én dolgom. Engem ez annyiból érdekel, hogy biztos verek rajtad még egyet-kettőt :)

monro 01-15-2010 13:12

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 236813)

De, igen, RETTNETESEN bosszantott, hogy lefordított annyi egységet. De nem állhatok a másik feje mellett egy pisztollyal, hogy márpedig maradsz. Ez egy játék, majd máskor lehet meggondolom, hogy ilyenek után kit veszek be a klánba.

Látod ez volt a célom azzal, hogy rákérdeztem a nevére nyilvánosan :) Így derült ki, hogy milyen mentalitású játékos... Hogy gondolkodjanak el rajta a klánvezérek, hogy biztosan kell e olyan játékos a csapatba hosszútávra aki simán a klánérdek helyébe helyezi a saját presztízsét...

All times are GMT +1. The time now is 01:24.