![]() |
Quote:
Ennyi... |
Quote:
akkor olyanrol folyna a vita ami elorébb is viszi a témát a kijelolt irányba :D és tényleg nem kotozkodni jottem csak más a véleményem a dologrol halkan azért megjegyzem hogy az osszes ember akivel szoktam beszélgetni ezt a javaslatot nem tekinti tényleges megoldásnak és szerintem ilyen tervel kevesen fognak nekivágni 1/a-nak hogy igy forduljanak max kényszermegoldásként fogják használni ha a topbamenés nem jonne ossze de ezen tényleg folosleges vitázni :) |
Quote:
A fix heis fordulást támogatom de nem félszemért ! Jelenlegi tendencia exponenciálisan növekvő topp , vagyis aki nem megalomániás és nincs fullpénzes nagy tartalékos klánja az ott lesz az egyben kb 15k kört ez szinte biztos mire feljutt a topba . Többe emberkével is beszéltem akik mostanában ütötték fel magukat egy ori felütése 30 yard kb fedezés többszöröse... Sok ember hsz-ből úgy tünik akinek momemtán nincs 30-50 yard tartaléka az nem tud játszani ... szerintem tévednek nekem 2 hónapon belül 2x úsztatak be 20 millió tekimet .... Ettől én vagy bárki más rossz játékos lett elúsztaták a tartalékát ? Szerintem nem , egyszerűen csak kitoltak vele nem gyengén .... Én tuti nem fogok ott mapetkodni 5k körtől többet , ha nem lesz elfogadható változás . Törlök vagy elfogadok egy ajánlatott aki megfinanszíroza a 30 yardot és kb 3 nap alat felütöm magam 10k heki fölé , de lehet , hogy sokat mondtam a 3 nappal ...... Fél szemmes fordulást értelmetlennek tartom fix hekiről . ugyanis akkor pont az történik majd mint sok más online játékban kicsik a nagyok közt esélytelenek és törölnek . De meg lehet nézni a számokat a reggelt orik közül mennyi aktív és mennyi nem % arányban , a különböző szabályok alatt ..... Ha most több az inaktív ori akkor nem jó a mostani rendszer , mert nem tetszik az embereknek !!!!! Ha nekik nem tetszik nem fizetnek . Ati programozásban biztos nagyon jók vagytok ehez nem fér kétség :) Értékesítésben viszont nagyon gyengén muzsikáltok , ami nem a ti hibátok , csak nekünk rossz :D Totya |
Quote:
|
Quote:
Esélytelenek felvenni a harcot velük . Valamelyik nap mi is jártunk úgy , hogy fullra bontoták az orit akire mentünk és újraépíteték az egészet , hogy ne hozzunk tőle földet :S 200k pacija (kb 4 yard) és a teljes újáépítése árán ami szintén kb 4 yard nem bukott földet . Ez persze szabályos , azzal nincs is gond . Csak mondja meg valaki , hogy tudom beütni az ilyen orit földre ? Mert ha nem teszem én is ezt akkor ő beüt földre engem ,viszont én őt nem :S Vagy elfokoz 6 yard értékben egységet előlem . Valaki modja el , hogy lehet eredményesen harcolni egy ilyen ori ellen ? Részben erre gondoltam a kicsi és nagy közötti ügyre ... |
Quote:
Ami a kis országok és nagy országok kapcsolatát illeti, továbbra sem értem, hogy mire célzol. Hogy kerül egy néhányezer hektáros ország a többéve játszók közé? Sehogy. Ha igen, akkor nem a könnyített fordulást választja. Én úgy érzem, hogy a mondandódnak semmi köze a javaslathoz, csak stratégiai segítséget szeretnél kapni. Azt kérlek, hogy ne itt, hanem a stratégia, vagy segítség témában tedd. Köszönöm. |
Úgy érzem, hogy erősen elkanyarodtunk a témától.
Témára visszatérve... Elhangzott egy fix 4ezer hektáros javaslat a könnyített forsulásra. Elhangzott egy sávos javaslat, személyiségek számától függően emelkedve. Koncentráljunk ezekre. |
sztem elcsúszott a téma egy kicsit, már nem azon van a hangsúly, hogy könnyíteni kellene az A-t, hanem azon, hogy könnyíteni kellene az A-t azok számára, akik keveset vannak gépnél és emiatt nem tudnak felmenni a top30-ba. sztem meg alapból könnyíteni kell az A-t, mert nagyon elszaladt a top30 alsó határa.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:56. |