![]() |
Quote:
Remy meg jól csinálta :D pont kifogta azt a pár órát amikor egyéb elfoglaltságaimnak köszönhetően nem voltam online.. bár az érdemeit ez természetesen nem csökkenti :rolleyes: hozzáteszem az sem kis dolog, h vki olyan időt találjon amikor nem vagyok online.. szal http://www.pregnancy.org/phpBB2/imag...les/repent.gif |
Quote:
Egyenit meg meg akkor se.... Ezzel marha nagy kockazatnak tetted ki az ovodasokat.... Szoval ovatosan. |
Quote:
Ennel igazan nem tehetek tobbet :) |
Quote:
|
azért én úgy gondolom, hogyha a Peti észrevette, akkor más is érszrevehette. meg már akkor 1 körre voltunk otthonrol, szóval nem lehetett hatalmas probléma
|
OFF
Kíváncsi vagyok, h azonos feltételek (azaz helyezés, faj, személyiség nem változik) mellett van-e (és ha igen, akkor miféle) különbség két egyszemélyes szövi csatájában, ha: 1. szövitámadásként 2. egyéni támadásként zajlik le a csata. Azaz, a tábornoki bónuszt leszámítva, van-e eltérés a kétféle támadás között, ami befolyásolja az eredményességet / sikerességet? Köszi a remélhetőleg gyors válaszokat. ON |
Quote:
|
Quote:
Illetve a hozott zsákmány 2x-es... |
Quote:
A 100k a mindenkori védőértéken felül jár? |
Quote:
De ha 101k védőerőd van alapból, akkor 101k-val számol a rendszer... Mint a normálban a hektáronkénti 1 védőerőbónusz... |
All times are GMT +1. The time now is 19:47. |