Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

BeeLord 08-22-2010 14:42

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 261071)
A napokban ajánlották nekem ezt a filmet!

Nagyon jó kis film volt, ajánlom nektek is :)

Testvérbosszú

És itt van még pár film, amit a napokban néztem meg!

Perzsia hercege - Az idő homokja

A titánok harca

Végrehajtók

Dühöngő halál

Tekken

A tekken volt kicsit gyengébb, de az is nézhető, a többi mind jó volt.
Ha valaki tud ajánlani valami jó filmet még, akkor írja be ide, mert nemsokára kifogyok a filmekből.

Én ezek közül csak a Titánok harcát láttam, és... szóval nem tudom, nálad mi minősül erős filmnek, de én ezt is a gyengék közé sorolnám. Lehet én vagyok belassulva, de szerintem ez a film túl volt pörgetve, túl gyors volt és a történet is semmitmondó. Tipikus hollywoodi "neszesemmifogdmegjól". Itt említeném meg, hogy szerintem a Két kopper sem ütött túl nagyot. Nem volt benne olyan jelenet, amin nevetni tudtam volna.:(

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 261072)
Kb ezeket a filmeket néztem én is az elmúlt napokban:) Illetve a testvérbosszút most nézem meg minjárt megint, mert megihlettél:)
amúgy amit ajánlanék:
kecskebűvölők
Vígjáték, de mégis egy megosztó film. szerintem zseniális.
Ha az ember megérti,hogy míről szól, és mi a lényege, akkor tuti tetszeni fog neki.

A Kecskebűvölők egy nagyon beteg film. Én imádtam, és én is csak ajánlani tudom mindenkinek.:)

Rheia 08-29-2010 01:02

Néztem én is néhány filmet

Obsessed (Őrült szenvedély)

2009-es amerikai thriller.
Tipikus történet: őrült pszichopata nő el akarja csábítani a pasit a családjától, aki persze ellenkezik. Ennél több nincs is benne. Végignéztem, de nem ajánlom senkinek. Borzasztóan unalmas, alig van cselekménye és a színészi játék sem valami eget rengető, hogy finoman fogalmazzak.

A törvény gyilkosa (Righteous Kill)

2008-as amerikai krimi. Szereplők: Robert De Niro, Al Pacino
"Turk és Rooster, akik 30 éve társak és együtt nyomoznak New Yorkban, most nyugdíj előtt állnak. Mielőtt leteszik a jelvényeiket, egy ügyet még mindenképpen meg akarnak oldani: egy strici hullájához hívják őket, és az eset nagyon emlékeztet egy sok éve történt gyilkosságra. Utolsó nyomozásuk során talán elkaphatják a bennfentes sorozatgyilkost, akinek áldozatai egytől-egyig felmentett bűnösök."
Kriminek nem a legrosszabb, de annyira nem is jó. Egyszer megnézhető, ha nem lettem volna annyira álmos, talán nem alszom be rajta :)

Dorothy ( Dorothy Mills )

2008-as ír-francia misztikus thriller.
"Jane Morton a dublini pszichiáter egy autóbalesetben elveszíti fiát és férjét. Mély gyásza közepette egy érdekes eset tanulmányozására kap felkérést. Egy vidéki városkában egy tinédzserlány, Dorothy Mills, a rábízott bébit hidegvérrel meg akarta folytani. Jane úton a városka felé túl él egy borzalmas autóbalesetet, majd a településre megérkezve szembesül annak különös hangulatával és lakóival. Rövidesen találkozik a zavart és ideges Dorothyval, aki esküszik, hogy nem bántotta a gyereket. Jane beszélgetésük után azt a következtetést vonja le, hogy többszörös személyisége van a lánynak, ám amikor a transzbaesett lány elhunyt fia hangján szólal meg minden megváltozik... "
A tartalom alapján rosszabbra számítottam. Nem is annyira nyomasztó, mint először gondoltam, plusz érdekes dolgok derülnek ki közben. Véleményem szerint nagyon jó kis film lett ez, ajánlom mindenkinek. :)

Valezius 09-05-2010 23:34

Mátrix trilógia

A második rész szerintem minden idők legjobb akciófilmje, csak ültem és bámultam, hogy mennyire jól van megtervezve minden ütés és minden robbanás. :) Tökéletes zenei aláfestéssel megspékelve.

Remedy 09-05-2010 23:37

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 262851)
Mátrix trilógia

A második rész szerintem minden idők legjobb akciófilmje, csak ültem és bámultam, hogy mennyire jól van megtervezve minden ütés és minden robbanás. :) Tökéletes zenei aláfestéssel megspékelve.

Rossz topicban vagy, ezt a viccekbe legyszives. :)

Ati 09-05-2010 23:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 262851)
Mátrix trilógia

Ma valami fordított napot tartunk? :) Az ellenkezőjét kell venni a beírásoknak? :)

J.Ati 09-16-2010 00:12

Robin Hood :

Kicsit másfajta Robin Hood film lett, mint amire számítottam, de szerintem jó volt.
Sok köze nincs a Kevin Costneres verzióhoz, szóval ne azt várjátok, mert akkor csalódás lesz :)

J.Ati 09-16-2010 00:14

Airplane! :

Erre pedig véletlen akadtam rá. Régebben tetszett ez a film, most újranézem :)
Aki nem látta szerintem nézze meg!

csabi 09-16-2010 05:40

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 264093)
Robin Hood :

Kicsit másfajta Robin Hood film lett, mint amire számítottam, de szerintem jó volt.
Sok köze nincs a Kevin Costneres verzióhoz, szóval ne azt várjátok, mert akkor csalódás lesz :)

Robin Hood "születése" ismerhető meg a filmből. nekem annyira nem tetszett, ezzel a tempóval még 4 filmet lehet kihozni a történetből..

Resident Evil 4 3D
Milla Jovovich már nem olyan fiatal, mint az 5. elemben.. :( a történet semmi extrát nem hoz, néha kicsit erőltetett. a látvány viszont egész szép. :)

Rob 09-16-2010 07:17

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 264096)
Resident Evil 4 3D
Milla Jovovich már nem olyan fiatal, mint az 5. elemben.. :( a történet semmi extrát nem hoz, néha kicsit erőltetett. a látvány viszont egész szép. :)

egy hete néztem meg rábeszélésre, de kár volt. szimpla zombifilm és a látvány se jött be. pár perccel a szemüveg felrakása után el is felejtettem, hogy rajtam van. mikor otthon lefeküdtem vettem észre, hogy valami nyomja a fejem. bár mikor hazafelé vezettem az durván realisztikus volt:D

J.Ati 09-16-2010 12:32

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 264094)
Airplane! :

Erre pedig véletlen akadtam rá. Régebben tetszett ez a film, most újranézem :)
Aki nem látta szerintem nézze meg!

Tegnap ezt nem bírtam végignézni.
Rendesen lefárasztott, aztán a felénél kinyomtam :D

Azért ez megmaradt még régebbről :D

Láttál-e már falon pókot?
Láttál-e már fűben nyuszit?

All times are GMT +1. The time now is 14:15.