Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

halika 08-23-2011 20:28

Wolfinak is tetszett,mintha azt mondta volna:D

Garfield2 08-23-2011 20:58

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 291754)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-08-22 11:00:53 -Dracula- (#121121) elfoglalt 493 hektárt V.s.V. (#234568) országától.

Hatalmas gratuláció!!!! :D

Mihez is kell gratulálni? Ahhoz, hogy sikerült bemenni ahhoz, aki nem tudott védekezni? És ezt kihasználva ráment vagy 20 sereg? Ha jól emlékszem múltkor Te fanyalogtál a hiénázáson. Pedig ez volt az igazi hiénázás, tudvalevőleg a hiénák falkában járnak, mert egyedül nem megy, és aztán megtapsolják egymást hogy milyen ügyesek voltak. Gratulálok.

halika 08-23-2011 21:07

Mehetett volna 8al több is csak volt aki elszarta:D:D:D

Princ 08-23-2011 21:40

Quote:

Originally Posted by Garfield2 (Post 291772)
Mihez is kell gratulálni? Ahhoz, hogy sikerült bemenni ahhoz, aki nem tudott védekezni? És ezt kihasználva ráment vagy 20 sereg? Ha jól emlékszem múltkor Te fanyalogtál a hiénázáson. Pedig ez volt az igazi hiénázás, tudvalevőleg a hiénák falkában járnak, mert egyedül nem megy, és aztán megtapsolják egymást hogy milyen ügyesek voltak. Gratulálok.

Ez az "egyedül nem megy" szöveg elég érdekesen hangzik egy kitiltott ori esetében. Vajon kinek nem sikerült volna "egyedül"?

Ennek a sajnálatos epizódnak semmi köze nem volt a normális csatákhoz, ezért nézem csodálkozva mind a gratulációt mind az 'így hiéna úgy hiéna' hasonlat próbálgatását.

Démonka 08-23-2011 21:56

Pool már csak ilyen, egyszer talán majd felnő Ő is:P
Egyébként az embert tettei minősitik, úgyhogy a dragonról meglett a véleményem:(

Pool 08-23-2011 22:39

VsV bőven megérdemli a 2.163 heki mínuszt.
Amikor én úgy ütöttem be, hogy láttam kör előtti gömbjén a full lovast, láttam hogy a klánja 2 körre áll egy másik alatt, láttam, hogy bebont kör előtt és akkor mentem rá nekem is olyan hangnemben írt, ami miatt már figyi járt...
Akinek ilyen mocskos szája van, az majd csak tanul az esetből...
Szóval tessék inkább háborgás helyett megtanítani normálisan kommunikálni, nem engem kritizálni, mert tetszik, hogy egy ilyen játékosnak megadta a sors, ami jár...
Ennyi....

Quote:

Originally Posted by Garfield2 (Post 291772)

Két napja tudott védekezni Dracula ellen, de nem láttam visszatámadást :D:D:D
Könnyebb volt gondolom üzenetet írni :D

Démonka 08-23-2011 22:49

Nem én vagyok a tanár, nem nekem kell megtanítani:P
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal.Ha vki nem illően beszél jelentjük és Ati osztja a büntetést, nem pedig a sértett és a klánja rúg bele a fekvő emberbe.Amit írtál csatát az meg természetesen be lett engedve még ha gépnél voltunk is mert túl magasan volt Vince ami sértette az érdekeiteket:P

Pool 08-23-2011 22:52

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 291781)
Nem én vagyok a tanár, nem nekem kell megtanítani:P
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal.Ha vki nem illően beszél jelentjük és Ati osztja a büntetést, nem pedig a sértett és a klánja rúg bele a fekvő emberbe.Amit írtál csatát az meg természetesen be lett engedve még ha gépnél voltunk is mert túl magasan volt Vince ami sértette az érdekeiteket:P

Nekem semmi közöm hozzá, nem taníthatom meg az összes hülyét viselkedni...
Az 5 kör büntetés pedig pont így igazán bünti, ha van következménye, mint ez a 2k mínusz...
De ti is ellámáztátok, ki kellett volna tenni a klánból...
Vagy ha már ilyen mocskos a szája, akkor írás után vegyen ijjast...:D

Ez a földön fekvő emberes duma meg kissé furán hangzik itt...
Ész nélkül nem lehet játszani, ez most is bebizonyosodott...

Démonka 08-23-2011 22:56

Akkor nem ismersz:D
Természetesen nem lámáztuk el, de volt akciója így nem lehetett kitenni.
Mindegy.Téma befejezve mindenki vonja le a konzekvenciát.A sértett is és a másik fél is.

Princ 08-24-2011 06:06

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 291783)
Akkor nem ismersz:D
Természetesen nem lámáztuk el, de volt akciója így nem lehetett kitenni.
Mindegy.Téma befejezve mindenki vonja le a konzekvenciát.A sértett is és a másik fél is.

Teljes mértékben levontuk. Az eredmény hogy továbbra is szeretünk itt játszani. Sajnos pont az ilyenek miatt szükséges a moderált környezet.

All times are GMT +1. The time now is 01:01.