![]() |
Quote:
|
igazad van. raalltam,de mivel szerbiaban 1 rakas szar a nett,igy feltem h beragadok es kicsivel korabban indultam,amit kihasznalt Pali es ugyesen meg abban a korben kijott. a brilians tervem megvolt,ossze is jott majdnem,de a rohadt szolgaltatom elcseszte a lepest...igy kaptam 1100 hekit minuszba
|
resen voltak,kihasznaltak a benasagom es ezert gratu nekik. kar arrol beszelnem mi lett volna ha pont masodpercre indulok,mert nem igy tortehnt ;) gratulaltam a masik klannak,mert abban a fel percben igen gyorsan kellett reagalni,amit ok megtettek. minden elismeresem itt a kulson is nekik
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2011-08-04 07:00:58 Meg egy kis panik (#4163) támadást indított Szagavatott Sörivók (#3933) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3915 hektár földet.
Gratulálok! |
Quote:
|
Quote:
Egyébként köszi. |
Quote:
Koszi a valaszt... Lehet kisse durvan fogalmaztam ha igy volt akkor bocsanat erte...Arrol h LAszloval megbeszelted a tavozasod en nem tudtam sot sztem sokan masok sem.. Mind1 vegulis ez van...Azt viszont mindenki figyelmen kivul hagyta h Laszlo tavozasaval 1 teljesen uj klan alakult..uj vezerrel uj szokasokkal..Es ha hiszitek ha nem de Heini azon bizonyos hiena utesei teljesen onszorgalombol mentek meg sem kerdezett senkit h kiserhet-e vagy sem csak ment magatol..ugyanez vonatkozik a torpenkre..Amint latjatok mostmar probaljak elkerolni a hienat kisebb-nagyobb sikerekkel.. Mindent osszevetve remeljuk h a jovoben bizonyitani tudjuk h a klanunk nem hienazasra epul hanem a nagy harcokra es diadalokra.. Megegyszer bocsanat ha megsertettelek a postommal es sajnalom hogy csalodast okoztam.. Tovabbi szep napot! |
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |