![]() |
Quote:
Akkor lesz a teso gólytáborban ugyhogy vele se lesz gond... |
Azé tök király, majd 2 hónap után párbajozni támadt kedvem, és erre rögtön beindult a Harcosok topic :D
|
Quote:
Csak sikerül majd időpontot egyeztetünk :) |
Quote:
Igaz régebben is kérdezték már tőlem ő vagyok-e:D De ez nekem sértő,hogy ennyire lenéznek egyesek:D:D:D:D:D:D:D:D (bocsi szecsa:P) |
No, további szép estét, reggel találkozunk...
Aztán senki se fedje fel magát 9.59-ig... Bye! |
Quote:
De hát néha jól jön egy ilyen unalomüzöésnek |
aki nem indul, annak 30 percenként berakom a pontlistát, bár sokat nem fog belőle látni, mert csak betűk lesznek :)
|
Quote:
|
Quote:
Nekem már annyira a végén nincs kedvem felfedni magam én már akkor annyira koncentrálok ,hogy jaj:D Majd utolag kideürl melyik betüt is kaptam:) |
Quote:
Hátha találkozunk;) |
Quote:
|
Quote:
mindenki másként szereti a hodot:) van aki sietve van aki lassan Nem vagyunk egyformák Hála a jó istennek:D |
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én viszont lépek :) a holnapi párbajra minden résztvevőnek sok szerencsét :) és jó játékot :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aztaaa...enyém a 4500. üzenet:):):D
|
Quote:
De addig is, grat :D |
Quote:
köszönöm, nem volt szándékos:o |
Quote:
|
Ha Ati elfogad, és fel tudok kelni, akkor ott leszek holnap. Sajna lesz Pool is, akkor marad a 3. hely :D
|
Quote:
|
Megjöttem:)
Végre Harcosok újra sztár lett:D:D Már előre gratulálok neki a győzelméhez!!;) |
Quote:
|
Hol van még a holnap reggel! :)
Mindenesetre érdekesnek ígérkezik a párbaj. :) |
Quote:
|
Quote:
Te jössz a párbajra? |
Quote:
rossz ómen :D:D majd valamikor 10-11 felé kinyitom a csipáimat, úgyhogy valaki pls tegye be ide a párbajeredmények linkjét :) |
Quote:
Aztán hazajövök reggel és párbaj:D Aludni meg minek mond már meg nekem?? Ráér az ember aludni bőven,máshol:D |
Quote:
|
Quote:
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait!
Ezt csak így záró szónak mára a részemről;):D:D |
Quote:
Na mindegy, el vagyok fogadva, lehet, hogy inkább le se fekszem :D Még 6óra :D |
All times are GMT +1. The time now is 20:04. |