![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Úúúúúútáááálom a Logo nyelvet! Egy netes versenyen megint abban kell megoldani egy feladatot, ráadásul funkcionális programozással, azaz nem lehet változókat használni, csak a függvények/eljárás paramétereivel lehet buherálni. Logóban meg még a változónak/paraméternek a az értékét is tök macerás megváltoztatni. De nem adom fel!
|
Quote:
|
Kaksizzon sünt hátralévő életében, aki a Petőfiből zenerádiót csinált! :mad:
|
2015-07-31 20:00:06 SZÖVETSÉG: Kard-szárnyú lepke (#442288) betett a raktárba: 10.000.000 kő
Azz hiszem most egy időre megint abbahagyom. :mad: |
Quote:
|
Egy élmény volt ez a hv.. azt hiszem többet nem játszom :)
|
Quote:
|
Quote:
normál hv-n meg full egyedül vagyok.. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Nem értem mi a jó abban, ha valaki egy viszonylag frissen regelt ori mögé bújva kezd el pattogni, de a többi országa nevét már nem meri elárulni..
Általános iskolában volt egy olyan srác, aki beszólt az idősebbeknek, úgy hogy közben már futott előlük.. valahogy hasonlóságot érzek, lehet abból a korosztályból lenne? :) |
Az komoly, hogy egyetlen megmaradt országom sem tagja az Anarchista fórumnak? :mad: :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Megöregedtem, na. :( |
Quote:
|
De ha már itt tartunk...
Valami nagyon ki (vagy be) van akadva az új Tűzrókával... Azon kívül, hogy itt a fórumon nagyjából 1-2 perces késleltetéssel jelennek meg a hozzászólásaim, a Tűzróka letiltotta a teljesen legális Windows 10-es rendszerre telepített teljesen legális, több éve tartó Norton AntiVirus előfizetésemből a kiterjesztéseket (például: Norton Security Toolbar)... Indoklás nagyjából ennyi: hát biztos nem a legújabb szabvány szerint van megírva a kiegészítő... Nyilván a Symantec Corp. nem figyel az ilyesmire. :D " A Firefox 57-től kezdve, amely 2017 novemberében fog megjelenni, csak az új technológiával készült kiegészítők fognak működni a Firefoxban. Ezeket a „Firefox 57+ kompatibilis” címke fogja jelölni az addons.mozilla.org (AMO) oldalon. A régi technológiával készült kiegészítők „Hagyományos”-ként lesznek megjelölve az about:addons lapon. " :mad: Cserébe a Chrome meg lefagy a gépemen (meg amúgy sem szeretem). Sok értelme van, hogy egyetlen illegális tartalom sincs a gépemen. Ennyi erővel torrentezhetnék is. |
Így visszaolvasva, rájöttem, egyikünk sem tud helyesen gépelni... :D Bár ez egy dühöngő topic, ezen mégis jót kacagtam! :D
|
Quote:
|
Elolvastam a kiírást, aszongya, hogy jó alaposan meg leszek ellenőrizve, nem huncutkodom-e... :D De mintha ilyen régen is lett volna, mégis rögvest láttam, mit firkáltam. (Azt ne mondd, egyesével elolvasod a hozzászólásokat, mielőtt megjelennek.... :D)
:confused::D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:29. |