![]() |
Hex meghozta a kedvem:)
Black-out - álmok |
Ragadozó Black-Out Jövök, akár egy szélvihar, ami a szabadban talál Üldözlek, vadászlak, mint egy áldozatra, amíg nem talál Egy ragadozó, elakad a szó, mégis küzd foggal, körömmel Adrenalin táncol a szívével Bárhol jársz most, bármi rejt és bárki lát Egy megszállottként vadászom Rád Üldöz a szerelmem... Minden perc, amíg élek Amíg a vér az eremben jár Minden kép, amit látok s engem lát Minden szó, amit hallok Amíg a testem visz tovább Addig hajt, amíg nem találok Rád Jöhet akár a mennyország, vagy a pokol tűze, ami az utamba áll Mint egy megszállott szerelmes, aki ölni is tudna, úgy kíván Kereslek égen földön, és küzdök örömmel Adrenalin táncol a szívemmel kutyulee :) ennek örülök, az új album limitált cd,dvd verzióját dedikálva megrendeltem :) |
Black-Out - A szív diktál Itt sötét van, a fény sehol Csak egy régi arckép S a furcsa lámpaláz Jó volna a hetedik érzék A méreg mélyre hatol Elapad a szó, a Bennem zakatoló Bridge: Akad a szó, Ragad a hang Sírni volna jó, de titkom megmarad Refrén: Menni kell, ha hív, ha hajt a vágy Iránytű nem kell, nincs határ Nincs arra szó amit így írnál Ne félj, ha kell majd a szív diktál Nem tudom már, hogy ki és hol rontotta el De még túl forró a jel Amit két kézzel írt fel Nem segít és nem válaszol Bármit is gondol, Csak arról szól, hogy... Bridge: Akad a szó, Ragad a hang Szakad a kép, De titkom elragad Refrén: Menni kell, ha hív, ha hajt a vágy Iránytű nem kell, nincs határ Nincs arra szó amit így írnál Ne félj, ha kell majd a szív diktál Menni kell újra meg újra vár Iránytű sem mutatja már Nincs jel se szó amit így írnál Vedd könnyedén mert a szív diktál |
Hard-Égni kell!
|
Die Krupps- A tribute to Metallica
(öhhh... ezt először és utoljára hallgattam meg...) |
ERDÉLY SZABAD!
Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad. Hiába dúlta hódító had, Erdély szabad és szabad marad! Erdély szabad és szabad marad! Hűs vízű Réka patak, A kövek közt messze szalad, Medrében száz nemzedék, Itta magába az ősök hitét. Hol ég tengerében együtt halad, Balról a hold és jobbról a nap. A büszke turul kitárt szárnya alatt, Állnak az erdélyi bástyafalak. Erdély szabad és szabad marad! Felrótta történetét, Völgyekét bércekét. S ha húzták a vészharangot, Kezébe kardot s kaszát fogott. Mert nem lesz........... |
Lilly Baba - Talpra Kaloz!
:) |
Lilly Baba - Cserebere Csiribiri
:D |
Hatóságilag Tilos : Szerelmes Punk dala Úgy szeretlek kedvesem, Lángol érted a szívem, Imádom a mosolyodat, Mert kirúgtam a fogaidat. Úgy szeretlek kedvesem, Hogy hátba rúglak rendesen, Kitépem az összes hajad, A hülye fejeden semmi nem marad. Úgy szeretlek drágám, A füleid is levághatnám, De nem teszem, mert nem hallanád, Ahogy suttogom: "a büdös jó qrva anyád!" Miközben a sok szépet suttogom, A görény arcodat megtaposom, Ha sikítani mersz, én orrba váglak, Hisz tudod, hogy mennyire imádlak. Olyan csodálatos lenne, Ha belemásznék a képedbe, Elvágnám a gigádat, Benyomnám az orcádat. De előtte leszedem a lábadat, És mind a két karodat, Belerakom a szádba, De jó napom van máma. A fejedet lenyomom a WC-be, Majd belerakom egy vödörbe, Ráverek négyet a tarkódra, Majd rárúgok hármat a bordádra. Most elhagysz engem kedvesem? A sok szép után így bánsz velem? Mit ér nélküled az életem? Összetörted a szívem! |
Erdély Szabad---Kárpátia
Mert.........
Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad. Hiába dúlta hódító had, Erdély szabad és szabad marad! Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad. Hiába dúlta hódító had, Erdély szabad és szabad marad! Hol ég tengerében együtt halad Balról a hold és jobbról a nap. A büszke Turul kitárt szárnya alatt Állnak az erdélyi bástyafalak. Erdély szabad és szabad marad! Erdély szabad és szabad marad! |
LGT- Ő még csak most 14
|
LGT - Egy elfelejtett szó
|
Vádló Bitófák összes
Jó reggelt a szomszédoknak! :) |
|
♫♪ Kárpátia - Hallom az idők szavát ♪♫
|
Junkies- Alkohol
|
Black-Out - Lepketánc
|
Gogol Bordello - Through The Roof 'n' Underground
Nem rossz film a "Wristcutters - A love story".:cool: |
Orosz rulett Black-Out Szél, rámszállt az éj, megtalált Fényt, későn láttam már Nem volt rossz, nem féltem Nem fáztam, nem kértem Nézz rám, nem látok üres a tár Térden állsz! Vér, támaszt egy kéz, nincs tovább Fényt, későn láttam már Nem volt rossz, nem féltem Nem lőtt rám, azt hittem! Nézz rám, füstöl a cső, üres a tár Térden állsz! Fogd meg a kezem, és szorítsd A szívemhez, hogy érezzem Akarom látni az arcod, Mikor a vértől iszapos lánccal Magammal rántalak a Halálhoz Akarom látni a szemed Ahogy remeg, remeg, remeg a tested Vér, támaszt egy kéz, nincs tovább Fényt, későn vártam már Nem volt rossz, nem féltem Nem lőtt rám, azt hittem! Nézz rám, füstöl a cső, üres a tár Térden állsz! Térden állsz! Térden állsz! Térden állsz! |
Kárpátia - Ott, ahol zúg az a négy folyó
|
Laurent Wolf - No Stress
|
The Flowerpot Men - Beat City :cool:
|
Bonanza Banzai - Kicsi szív
|
Quote:
Végre nem csak én írtam ezt be.:D Ákos - Kicsi szív (Ha szereted ezt a számot szerintem hallgasd meg az Élő dalokon szereplő verziót.:) A youtubeon picit rossz minőségben fenn is van, ha jól emlékszem. ) Lacuna Coil - Without A Reason |
Quote:
Bonanza Banzai - A 101-es szoba |
Quote:
:( Még a demófelvétel és a koncertek egy része is megvolt. Az is amit a németeknél csináltak Ákos nélkül... |
|
Quote:
|
Alvin és a mókusok - Sajnálom
|
FefeFM
Válogatás, ami eszembe jutott:) |
Sing Sing - Mindig az ablakon át, nézem a jéghideg éjszakát. Látom a szürke fényeket. A holnap álmait álmodom, azokat az órákat átkozom, Amikor nem vagy itt velem. 2. Mert annyi minden van még, amit tudnod kell, Amit még sohasem mondtam el. R. Te vagy a kezdet, és te vagy a vég, Nélküled nem bírnám, érzem, feladtam volna rég, Csak annyit kérek tőled, hogy mindig itt legyél, Mindig velem legyél! 3. Én várok rád, hogyha várni kell, mert érzem, hogy jössz, újra itt leszel, És többé nem engedlek el. Mikor itt vagy, megszűnik a külvilág, csak az idő rohan tovább. Bárcsak megállíthatnám! 2., amit csak te érthetsz, baby. R. 4. Mondd el, hogy mit tegyek, hogy bízz bennem és higgy nekem. S hogy mindig itt legyél velem! R. R*:Te vagy a nappal, és te vagy az éj, Nélküled nem bírnám, érzem, feladtam volna rég, Csak annyit kérek tőled, hogy mindig itt legyél, Mindig velem legyél.. |
Black-out : zuhanás
jut eszembe... Holnap este morrisons2-ben lesz black-out, a belépés 21h-ig ingyenes, én sztem elnézek, ha vki jönne itt megtalál priviben:) |
Quote:
|
Lázadó vér
Sing Sing 1. Elhagytam a várost, Mert kellett valami más, Szűk volt már a hely, És nem bírtam tovább. 2. Új fényekre vártam, Ami új erőt ad nekem. Nyughatatlan vagyok, Én vadnak születtem. 3. Látod, rátaláltam az útra, És rohanok a cél felé, Találtam társakat, Akik ugyanolyanok, mint én. R. Ugyanaz az érzés, Ugyanaz a szív, Ugyanaz a fájdalom, Ugyanaz a kín, Ugyanaz az út és Ugyanaz a cél, Ugyanaz a harc és Ugyanaz a tét. Vár ránk a fény, Hajt minket a vér, A lázadó vér. 4. Nem törhet le semmi, Az álom hajt tovább. Ne ugasson nekem senki, Jobb, ha félre állsz! 5. Rátaláltam az útra, És érzem, hogy közel a cél, Találtam társakat, Akik ugyanolyanok, mint én. R. |
A végzet kapujában
Ossian Neon-Napra ébredsz Üveg-Hold altat el Betonmezőn lépkedsz Száz robotszem figyel Intravénás álmok Szteroid szupersztárok Az oltár vér és sár A világ csak légvár A Végzet Kapuja nyitva áll Vetített égre nézel Hologram-csillagok Felfegyverzett isten Klónozott angyalok Intravénás álmok Szteroid szupersztárok Az oltár vér és sár A világ csak légvár A Végzet Kapuja nyitva áll A holnap húrján játszik A félelem dallama Fájdalomból fonva Sok élet fonala |
Quote:
|
♪♫ István a Király ♫♪
|
Quote:
|
Sepultura vs Pavarotti - Roots Bloody Roots |
Kicsi Szív
Bonanza Banzai Emlékszel, vagy csak álmodtál Táncoltunk lenn a folyónál Emlékszel, vagy csak álmodtam Átadtad magad a ritmusnak Kicsi szív Hang nélkül mozdultunk A sötétbe együtt indultunk Arcodhoz arcom ért és Szerettük egymást a hajnalért Kicsi szív Legyen miénk a révület Az egymást kereső rémület legyen miénk ameddig még lehet Kicsi szív Egyszer forró vagy egyszer jéghideg Elvesztem benned a hitemet A sötétség hallod újra hív Indulnunk kéne kicsi szív Legyen miénk a révület Az egymást kereső rémület Legyen miénk ameddig még lehet |
All times are GMT +1. The time now is 21:04. |