![]() |
Én már egy ideje félelffel játszom, és azt gondolom, hogy egyelőre sötétben tapogatózunk abban, hogy mi lenne a megfelelő erősségű erősítés. Be kell vezetni és majd meglátjuk.
Biztos sok sírás lesz, mikor az új félelf erősségeit kihasználva néhány tapasztaltabb játékos nagyot szakít a gyengébb (vagy erősebb, de sírósabb hajlamú) játékosokon, mert megbont egy berögződött helyzetet. De egyelőre úgy látom, hogy a változások bevezetése után is többet fog érni egy jó hadis, vagy a törpe, mint a félelf. Viszont talán néhány félelf/tolis-fétises játékos (mint én is :D ) kiélheti majd magát, mert kisebb lesz a faj lemaradása. A mondandóm lényege, hogy a puding próbája az evés, azaz legyen bevezetve minél előbb :) |
Quote:
|
Valahogy így fog kinézni a szándékfelmérés eredménye:
A sereg összetétele és nagysága nem látszik, azt a távolbalátás varázslat mutatja. Lehet ugyan azzal trükközni, hogy elküldök egy rendes sereget, majd egy 1 fős sereget valami más akcióra megtévesztésként, de a seregek sorrendje összepárosítható a távolbalátás eredményével, tehát lehet tudni, hogy melyik a valós sereg, és melyik lett csak megtévesztésből küldve. |
Quote:
|
Ha több sereg megy különböző céllal, akkor melyiket fogja mutatni?
|
Quote:
|
Ismét egy pontosítás:
Quote:
|
Erősítés:
Új tolvajakció a (szövetség bármely tagját) támadó sereg szándékának jelzésére. Ha több sereg megy egy célpont ellen, akkor az összes sereg szándékát jelzi, beazonosíthatóan, hogy melyik sereg milyen szándékkal jön. Ésszerűsítések:
Más fajoknál kritikusabb pont: mivel a készültségét akár 0%-ra is leviheti, ha ezt teszi, akkor sokkal később mehet szabadságra, hiszen a saját készültségnek 100%-ra vissza kell emelkednie a szabadsághoz! |
A fejlesztői gépen már a fenti összefoglaló szerint működik a félelf.
Holnap mégegyszer átnézem tiszta fejjel, mielőtt általános, bevezetést megelőző bejelentés születik róla. |
Én már előre várom, hogy 300 hektáron 15% bankot kell tartsak. :D
|
All times are GMT +1. The time now is 17:59. |