![]() |
Quote:
|
Quote:
van valami élvezet benne ? :D nyilván van kulonben nem csinálnád ;) amugy nem tudom hogy kinek viszonyitási alap hogy egy profi játékos sok idovel mennyi ido alatt tud fordulni a-bol egy csoró orival ha tegyukfel nem is drágul meg "véletlen" amit termel de szerintem véletlen sem szabad osszehasonlitani más játékosokkal egy profit mert nem viszonyitási alap hogy ő mennyi ido alatt teljesiti |
mint ahogy az se viszonyitási alap hogy tsobi mennyi ido alatt teljesitette sok tartalékkal fellépve egy olyan klánban aminek a fél csopival mnt van
|
Quote:
(innentol kedzve aki beszelgetni akar velem, esetleg csak siman kotozkodni, kerem ne fejlesztes alatt allo topicba tegye, ha egy mod van ra, ez vonatkozik Kalapacskara is, mivel itt nem fogok tobbet valaszolni, senkit sem erdekel en mit es miert csinalok, es a javaslathoz sincs semmi koze...) |
Quote:
és jelezni probáltam hogy az érvek amiket felhoztatok nem állják meg a helyuket és nem lehet osszehasonlitani profibb játékosokat se kozepes se gyengébb játékosokkal ha ez neked kotozkodés hát lelked rajta |
Quote:
Quote:
|
Quote:
amugy nem is értem hogy ati állásfoglalása után minek veszekedni azt kéne megbeszélni hogy az alibimegoldás hány hekirol engedi majd forogni azokat akik képtelenek top30ba jutni és fordulnának akár fél szemért is |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Azért nem semmi, hogy a téma 113. oldalán még azon megy a vita, hogy egyáltalán kinek szól a javaslat.) |
All times are GMT +1. The time now is 05:07. |