Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

J.Ati 08-09-2010 00:44

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 259929)
Nekem az a véleményem, hogy egy különösen gyenge film, de nem elég, hogy gyenge, még a nekem egyébként sem szimpatikus Colin Farrell még rosszabb benne, mint szokott... De ez személyes vélemény.

Ha te is végig nézted, akkor annyira nem lehetett gyenge, ami nagyon gyenge, azt már végig se nézem.

Egy délutáni kis filmnek tökéletes volt számomra.

Viszont ízlések, és pofonok…

J.Ati 08-09-2010 00:54

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 259951)
A filmet én ajánlottam neki.
Alapvetően egyet értek veled, de szerintem egyszer érdemes megnézni :)

Alapvetően, ha gyenge, akkor nem nézem végig :p
Volt egy film, amit nem bírtam végig ülni, de most nem emlékszem a címére, majd ha beugrik ide írom :)

(vagyis jó pár film volt, de általában úgy választok, hogy jó legyen, nem játszom zsákbamacskát)

Dragi 08-09-2010 01:00

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 259953)
Volt egy film, amit nem bírtam végig ülni, de most nem emlékszem a címére, majd ha beugrik ide írom :)

(vagyis jó pár film volt, de általában úgy választok, hogy jó legyen, nem játszom zsákbamacskát)

Nekem ilyen a Félelem és reszketés volt Las Vegasban

Rheia 08-09-2010 01:39

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 259953)

Viszonyítás kérdése..
A többi hasonló képregény alapján készült filmhez képest szerintem gyenge volt, de azt nem mondtam, hogy rossz.
Ha rossz lenne, nem ajánlottam volna senkinek, nemhogy Neked.. :)
Viszont sok olyan dolog volt, aminek a megoldása nem tetszett benne, és néhány logikátlan dolog is szúrta a szemem. Ettől függetlenül meg lehetett nézni. :)

Rheia 08-09-2010 01:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 259954)
Nekem ilyen a Félelem és reszketés volt Las Vegasban

Nekem az tetszett, de csak mert alapvetően úgy ajánlották, hogy művészfilm és úgy álltam hozzá.
A Valhalla rising pl. pont azért nem tetszett, mert nem olyan hangulatban ültem hozzá, nem tudtam, mire számítsak. Ha valaki mondta volna előre, hogy művészfilm, talán más lett volna róla az első benyomásom.

vityu 08-09-2010 20:51

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 259952)
Ha te is végig nézted, akkor annyira nem lehetett gyenge, ami nagyon gyenge, azt már végig se nézem.

Egy délutáni kis filmnek tökéletes volt számomra.

Viszont ízlések, és pofonok…

Végig "néztem", úgy hogy közben elmászkáltam, annyira nem volt benne semmi, hogy nem volt kedvem addig meg sem állítani :)

Rheia 08-09-2010 20:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 260051)
Végig "néztem", úgy hogy közben elmászkáltam, annyira nem volt benne semmi, hogy nem volt kedvem addig meg sem állítani :)

Na azért annyira nem volt rossz szerintem, de ahogy Te is mondtad, ízlések és pofonok..

vityu 08-09-2010 20:58

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 260053)
Na azért annyira nem volt rossz szerintem, de ahogy Te is mondtad, ízlések és pofonok..

Az egyik legkedvencebb ratyi filmem, amit szánakozva néztem végig, aminek a történetét 10perc utána előre tudtam, amire visszagondolni is csak úgy tudok, mint elvesztegetett idő az a Király nevében. :) Szörnyű sztori, szörnyű alakításokkal

Ajánlom mindenkinek :)

J.Ati 08-22-2010 00:21

A napokban ajánlották nekem ezt a filmet!

Nagyon jó kis film volt, ajánlom nektek is :)

Testvérbosszú

És itt van még pár film, amit a napokban néztem meg!

Perzsia hercege - Az idő homokja

A titánok harca

Végrehajtók

Dühöngő halál

Tekken

A tekken volt kicsit gyengébb, de az is nézhető, a többi mind jó volt.
Ha valaki tud ajánlani valami jó filmet még, akkor írja be ide, mert nemsokára kifogyok a filmekből.

Kutyuleee 08-22-2010 00:54

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 261071)
A napokban ajánlották nekem ezt a filmet!

Nagyon jó kis film volt, ajánlom nektek is :)

Testvérbosszú

És itt van még pár film, amit a napokban néztem meg!

Perzsia hercege - Az idő homokja

A titánok harca

Végrehajtók

Dühöngő halál

Tekken

A tekken volt kicsit gyengébb, de az is nézhető, a többi mind jó volt.
Ha valaki tud ajánlani valami jó filmet még, akkor írja be ide, mert nemsokára kifogyok a filmekből.

Kb ezeket a filmeket néztem én is az elmúlt napokban:) Illetve a testvérbosszút most nézem meg minjárt megint, mert megihlettél:)
amúgy amit ajánlanék:
kecskebűvölők
Vígjáték, de mégis egy megosztó film. szerintem zseniális.
Ha az ember megérti,hogy míről szól, és mi a lényege, akkor tuti tetszeni fog neki.

All times are GMT +1. The time now is 02:58.