![]() |
Quote:
Egy délutáni kis filmnek tökéletes volt számomra. Viszont ízlések, és pofonok… |
Quote:
Volt egy film, amit nem bírtam végig ülni, de most nem emlékszem a címére, majd ha beugrik ide írom :) (vagyis jó pár film volt, de általában úgy választok, hogy jó legyen, nem játszom zsákbamacskát) |
Quote:
Nekem ilyen a Félelem és reszketés volt Las Vegasban |
Quote:
A többi hasonló képregény alapján készült filmhez képest szerintem gyenge volt, de azt nem mondtam, hogy rossz. Ha rossz lenne, nem ajánlottam volna senkinek, nemhogy Neked.. :) Viszont sok olyan dolog volt, aminek a megoldása nem tetszett benne, és néhány logikátlan dolog is szúrta a szemem. Ettől függetlenül meg lehetett nézni. :) |
Quote:
A Valhalla rising pl. pont azért nem tetszett, mert nem olyan hangulatban ültem hozzá, nem tudtam, mire számítsak. Ha valaki mondta volna előre, hogy művészfilm, talán más lett volna róla az első benyomásom. |
Quote:
Végig "néztem", úgy hogy közben elmászkáltam, annyira nem volt benne semmi, hogy nem volt kedvem addig meg sem állítani :) |
Quote:
|
Quote:
Ajánlom mindenkinek :) |
A napokban ajánlották nekem ezt a filmet!
Nagyon jó kis film volt, ajánlom nektek is :) Testvérbosszú És itt van még pár film, amit a napokban néztem meg! Perzsia hercege - Az idő homokja A titánok harca Végrehajtók Dühöngő halál Tekken A tekken volt kicsit gyengébb, de az is nézhető, a többi mind jó volt. Ha valaki tud ajánlani valami jó filmet még, akkor írja be ide, mert nemsokára kifogyok a filmekből. |
Quote:
amúgy amit ajánlanék: kecskebűvölők Vígjáték, de mégis egy megosztó film. szerintem zseniális. Ha az ember megérti,hogy míről szól, és mi a lényege, akkor tuti tetszeni fog neki. |
All times are GMT +1. The time now is 02:58. |