Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Ati 05-09-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by vulpi (Post 94757)
Na a kedvedért végigolvastam :P Igaz csak a tegnap délutántól ezidáig elhangzottakat :-)

Quote:

Originally Posted by vulpi (Post 94757)
De azért köszi a kioktatást :-)

Tegnap délután óta menne a téma? Nem. Akkor mielőtt hozzászólsz, célszerű lenne az elejétől fogva elolvasni, tudod azért írtak egyesek, többek között én is, annyit, és már akkor is.

Tudom, megint micsoda bunkó volt mindeki, aki nem tegnap délután óta írt, és már arra se méltóak a szemedben, hogy elolvasd a beírásaikat. :)

Gratsz azért, ez az igazán "értelmes" hozzáállás. :) Nagyon "hasznosak" is így a hozzászólásaid. :)

vulpi 05-09-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94759)
Tegnap délután óta menne a téma? Nem. Akkor mielőtt hozzászólsz, célszerű lenne az elejétől fogva elolvasni, tudod azért írtak egyesek, többek között én is, annyit, és már akkor is.

Tudom, megint micsoda bunkó volt mindeki, aki nem tegnap délután óta írt, és már arra se méltóak a szemedben, hogy elolvasd a beírásaikat. :)

Gratsz azért, ez az igazán "éeretles" hozzáállás. :) Nagyon "hasznosak" is így a hozzászólásaid. :)

És ismétcsak a kritizálás :-)
De vajon ha a tegnap délutáni időpontig ismertem a beírásokat, akkor miért olvassam újra?? Könnyen lehet átsiklottam valamin...Na mind1....
Viszont továbbra sem értem mi a problémád.... Lehet nem a kritizálásra kellene fektetni a hangsúlyt, hanem ha már bizonyos "jogaid" vannak, értelmesen megosztani a másikkal a problémáidat :-)

Ati 05-09-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by vulpi (Post 94762)
És ismétcsak a kritizálás :-)
De vajon ha a tegnap délutáni időpontig ismertem a beírásokat, akkor miért olvassam újra?? Könnyen lehet átsiklottam valamin...Na mind1....
Viszont továbbra sem értem mi a problémád.... Lehet nem a kritizálásra kellene fektetni a hangsúlyt, hanem ha már bizonyos "jogaid" vannak, értelmesen megosztani a másikkal a problémáidat :-)

Remélem nem haragszol meg, ha egy időre a továbbiakban megkímélek mindenkit az igazán sokatmondó hozzászólásaidtól. Amíg nem tudsz írni, addig talán majd veszed a fáradságot, és olvasol is egy picit.

TDK 05-09-2007 15:23

Ellenben az elöttem szólóval, én napok óta olvasom az eddigi összes beirást, ugyhogy engem nehéz lesz lerázni ezel a kifogással.

Kezdjük az állitólagos erösitéssel, amit az elfek kaptak. Nem tudom, de én attól, hogy az elfem védelme ~erösebb lett, én egyetlen tornyot, barakkot nem bontottam le, hogy másra épitsem át, ugyanis nem érzékelem, hogy erösebb lenne a védelmem. a b szinten különösen nem.
Alattam egy óriás kétszer annyi varival mint nekem, felettem egy félelf, akinek pedig jelentösen több a kocsmája. Igy hát jó lenne még kocsmát és templomot épiteni, csakhogy az orim jelenleg se bunker.
tegnap végignézhettem ahogy egy gnóm varis(van ilyen) lerenget a társamról 60 épületet, én pedig cserébe felmérhettem az épületeit.
Hát szöviben valóságos kincs lett ez az elf.

Tsobi 05-09-2007 15:26

Lacqua a megbeszélések topicban nyitott egy témát,ahol az elf faji sajátosságainak finomítását helyezte előtérbe ... Kítűnő ötlet...ám Ati okkal bezárta .

Idézet Atitól : Jelenleg ez a téma nem aktuális. Ameddig az összes elf téma a személyeskedésekről szól, és arról, hogy csakazértse olvasok vissza tegnapnál régebbre, bármit írtál is, addig értelmetlen ez a felvetés.

Legtöbb orim elf,így nekem sem mindegy,hogy mi lesz a végkifejlet...ezúton szeretnék mindenkit kérni,hogy tényleg olvasson vissza és próbáljunk llenyugodni...eltekinteni a személyeskedésektől...hogy minél előbb elkezdhessük a megbeszéléseket ezügyben !!

Köszönöm megértéseteket !
/Jah és lacquának ment a zöld :) /

TDK 05-09-2007 15:28

Mondhatjátok akármennyit, hogy milyen bika katonai védelme van az elfnek, eddig se ettöl volt erös, hanem attól, hogy fent volt a fantomsereg.

Jelen pillanatban azonban következmények nélkül bármelyik óriás csinál 2-3 rengetést az éplistáért, néhány tüzgolyó az egségekért, esetleg pár mérgezés, csak mert toliba fektetett a piacon

Cassandra 05-09-2007 15:47

Nem személyeskedésből:
Egy ember miatt, aki nem olvas vissza kár egy egyébként végre valóban értelmes felvetéseket összegűjtő témát lezárni, de, ha nem, hát nem... Akkor itt mondom el róla a véleményemet...
És szerintem innentől tényleg nem anyázással kéne tölteni az időt, hanem valami megoldás keresésével, mert a jelenlegi helyzet nem csak szerintem tarthatatlan.

Quote:

Originally Posted by lacqa
én kilenc "fajta" javaslatot láttam eddig:
  1. álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
  2. álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
  3. álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
  4. jó ahogy most van
  5. csökkentsük a maluszokat
  6. legyen ahogy most van, de adjunk időt
  7. legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
  8. legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
  9. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől

Én ebből kapásból többet is támogatnék.
Az 5-ös (((6-os))) és 8-as pontot feltétlenül, az érveim:
Az ötös pontot nagyon magyarázni se kell... a kapott maluszok igen magasak, messze nincsenek arányban azzal a bizonyos védelemmel, amit az elf megkapott. Gyengíteni kellett, de nem ennyire.

(((A hatos pontot abban az esetben kifejezetten elvárhatónak tekintem, ha a maluszok maradnak. Túl hirtelen ez a váltás és az élezett országok most elég durva hátrányt szenvedtek. Bízom benne, hogy egy másik alternatíva valósul meg, mert ez nem az igazi (De legalább lehetne alkalmazkodni.).)))

A nyolcas pont számomra a legszimpatikusabb.
Bár ezt úgy kéne valahogy megoldani, hogy ne csak az ellene irányuló, hanem a szövetségesei ellen irányuló támadások után is "vesszenek" a maluszai.
Vagyis, ha valaki akciózik a szövetség ellen onnan számított 12 v. 24 óráig az elf az eredeti "maluszokkal" végezhessen ártó vari, illetve tolvajakciót ellene.

merlin 05-09-2007 15:49

jelentem végigolvastam 1127 beírást
de már fáraszt a sok beszéd

Lenne egy 1szerű kérdésem:
Van értelme vergődnünk, vagy ez van és kész?

Az ELF Szakszervezet

solven 05-09-2007 15:51

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 94801)

A nyolcas pont számomra a legszimpatikusabb.
Bár ezt úgy kéne valahogy megoldani, hogy ne csak az ellene irányuló, hanem a szövetségesei ellen irányuló támadások után is "vesszenek" a maluszai.
Vagyis, ha valaki akciózik a szövetség ellen onnan számított 12 v. 24 óráig az elf az eredeti "maluszokkal" végezhessen ártó vari, illetve tolvajakciót ellene.

És ha ez bene van, akkor nem csak az ártó ori ellen, hanem szövetségesei ellen is...

Cassandra 05-09-2007 15:52

Quote:

Originally Posted by solven (Post 94803)
És ha ez bene van, akkor nem csak az ártó ori ellen, hanem szövetségesei ellen is...

Jahm, bocs, így értettem, csak kifelejtettem.:)

All times are GMT +1. The time now is 10:52.