![]() |
Quote:
Quote:
Tudom, megint micsoda bunkó volt mindeki, aki nem tegnap délután óta írt, és már arra se méltóak a szemedben, hogy elolvasd a beírásaikat. :) Gratsz azért, ez az igazán "értelmes" hozzáállás. :) Nagyon "hasznosak" is így a hozzászólásaid. :) |
Quote:
De vajon ha a tegnap délutáni időpontig ismertem a beírásokat, akkor miért olvassam újra?? Könnyen lehet átsiklottam valamin...Na mind1.... Viszont továbbra sem értem mi a problémád.... Lehet nem a kritizálásra kellene fektetni a hangsúlyt, hanem ha már bizonyos "jogaid" vannak, értelmesen megosztani a másikkal a problémáidat :-) |
Quote:
|
Ellenben az elöttem szólóval, én napok óta olvasom az eddigi összes beirást, ugyhogy engem nehéz lesz lerázni ezel a kifogással.
Kezdjük az állitólagos erösitéssel, amit az elfek kaptak. Nem tudom, de én attól, hogy az elfem védelme ~erösebb lett, én egyetlen tornyot, barakkot nem bontottam le, hogy másra épitsem át, ugyanis nem érzékelem, hogy erösebb lenne a védelmem. a b szinten különösen nem. Alattam egy óriás kétszer annyi varival mint nekem, felettem egy félelf, akinek pedig jelentösen több a kocsmája. Igy hát jó lenne még kocsmát és templomot épiteni, csakhogy az orim jelenleg se bunker. tegnap végignézhettem ahogy egy gnóm varis(van ilyen) lerenget a társamról 60 épületet, én pedig cserébe felmérhettem az épületeit. Hát szöviben valóságos kincs lett ez az elf. |
Lacqua a megbeszélések topicban nyitott egy témát,ahol az elf faji sajátosságainak finomítását helyezte előtérbe ... Kítűnő ötlet...ám Ati okkal bezárta .
Idézet Atitól : Jelenleg ez a téma nem aktuális. Ameddig az összes elf téma a személyeskedésekről szól, és arról, hogy csakazértse olvasok vissza tegnapnál régebbre, bármit írtál is, addig értelmetlen ez a felvetés. Legtöbb orim elf,így nekem sem mindegy,hogy mi lesz a végkifejlet...ezúton szeretnék mindenkit kérni,hogy tényleg olvasson vissza és próbáljunk llenyugodni...eltekinteni a személyeskedésektől...hogy minél előbb elkezdhessük a megbeszéléseket ezügyben !! Köszönöm megértéseteket ! /Jah és lacquának ment a zöld :) / |
Mondhatjátok akármennyit, hogy milyen bika katonai védelme van az elfnek, eddig se ettöl volt erös, hanem attól, hogy fent volt a fantomsereg.
Jelen pillanatban azonban következmények nélkül bármelyik óriás csinál 2-3 rengetést az éplistáért, néhány tüzgolyó az egségekért, esetleg pár mérgezés, csak mert toliba fektetett a piacon |
Nem személyeskedésből:
Egy ember miatt, aki nem olvas vissza kár egy egyébként végre valóban értelmes felvetéseket összegűjtő témát lezárni, de, ha nem, hát nem... Akkor itt mondom el róla a véleményemet... És szerintem innentől tényleg nem anyázással kéne tölteni az időt, hanem valami megoldás keresésével, mert a jelenlegi helyzet nem csak szerintem tarthatatlan. Quote:
Az 5-ös (((6-os))) és 8-as pontot feltétlenül, az érveim: Az ötös pontot nagyon magyarázni se kell... a kapott maluszok igen magasak, messze nincsenek arányban azzal a bizonyos védelemmel, amit az elf megkapott. Gyengíteni kellett, de nem ennyire. (((A hatos pontot abban az esetben kifejezetten elvárhatónak tekintem, ha a maluszok maradnak. Túl hirtelen ez a váltás és az élezett országok most elég durva hátrányt szenvedtek. Bízom benne, hogy egy másik alternatíva valósul meg, mert ez nem az igazi (De legalább lehetne alkalmazkodni.).))) A nyolcas pont számomra a legszimpatikusabb. Bár ezt úgy kéne valahogy megoldani, hogy ne csak az ellene irányuló, hanem a szövetségesei ellen irányuló támadások után is "vesszenek" a maluszai. Vagyis, ha valaki akciózik a szövetség ellen onnan számított 12 v. 24 óráig az elf az eredeti "maluszokkal" végezhessen ártó vari, illetve tolvajakciót ellene. |
jelentem végigolvastam 1127 beírást
de már fáraszt a sok beszéd Lenne egy 1szerű kérdésem: Van értelme vergődnünk, vagy ez van és kész? Az ELF Szakszervezet |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:52. |