![]() |
Quote:
|
Quote:
Félreértés ne essék, Reni résztvevő, nem szimpatizáns... |
Quote:
|
Quote:
rendkívül eredményes volt, egyrészt aki ismeri, egyből felismerte (Reni, Te ismered csak igazán a barátunkat :D), másrészt Synkelnek javára válik, hogy összesen ennyi terhelőt(?) bírt találni róla félév távlatából, pedig nyilván szorgalmasan keresgélt, ha féléves eseményei is vannak :) |
Az azért számomra nagyon érdekes ha valaki nem vállalja a nevét,gondolom van takargatnivalója bőven...
|
Mondjuk az is érdekes hogy ez a kartal nevű ori kihez tartozik akkor ha az érintetteknek van ott másik orija is.
Vagy akkor Vincent vagy más miért ennek az orinak a regjéről írt ha nem az ővé? |
egyre izgalmasabb itt a téma...
Nem akarok hozzá szólni nagyon, mert aki lát X teljest látja mi megy ott.... Döntse el mindenki maga... mivel konkrét bizonyítékot max Ati találhat jelenleg, hisz ő tud vizsgálódni, de ha ő neki nem tünik fel akkor biztos minden a legnagyobb rendben zajlik :D Engem spec nem zavar annyira ,h vki fennt csücsül Xbe übermagasan és ütögetnek ott szerencsésen üres orikat 5x v többször... és "picit "nehézkesen lehetne őket megközelíteni :P Minden topba ilyenek történnek ugye :P Persze lehet én mászkálok rossz csoportokba már egy jó ideje:D Remélem néhol kellően érződött az ironia . ha nem akkor elnézést nem vok jó költő... Amugymeg gyertek emberek X-be ezt látni kell :D |
Sztem fölöslegesen csámcsogtok ezen. Ti látjátok mi történik, más meg nem, (vagy nem akarja látni). Engem mondjuk elcsodálkoztat, hogy nem néz komolyabban utána a dolgoknak az illetékes, hanem csak 1-2 részletett figyel.(legalábbis ez jön le a megnyilvánulásokból Ati)
Igazából kezdem azt hinni, hogy tévedtem amikor jópár régi játékost profinak tekintettem, mert képtelenek 2hét alatt felmenni 200k pont fölé egy friss orival, ezért én kérek tőlük elnézést. Én úgygondolom, hogy a játék szinvonalának jót tett volna egy kis szigorúság. Sztem mérlegelni kéne hogy megér 1-2 játékos annyit,hogy 10 ember felháborodjon és esetleg ilyen dolgok miatt abbahagyja a játékot. Mert sztem egy idő után odáig fog fajulni a helyzet. |
Quote:
Tudnám ajánlani nektek az S csopit, ott nincs ilyen :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:47. |