![]() |
Quote:
De tudod mit... nem állok mögé, inkább besegítek neki.;) :D Quote:
|
húúúúbazzeee :eek::eek::eek::eek:
régen nem olvastam ezt a topciot, mert a chat topicokat nem komálom...de most láttam nekiált Pool és mivel nem halt bele, gondoltam megpróbálkozom én is ennek a topicnak az olvasásával ez egyszerűen félelmetes valaki szóljon már Atinak, hogy adja ki valamiféle nyomtatott formában, ha a fórumozók hozzájárulnak, mert nem merem tovább olvasni, nehogy kifollyon a szemem a monitor előtt - de mit lehet tenni, fetrengek a röhögéstől, annyira röhej mi van itt :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D |
Quote:
asszem én benne vagyok :o |
Quote:
|
Quote:
Dragi őszinte részvétem.:D |
Quote:
|
ha folyton írtok nem jutok soha a végére :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi :p |
Quote:
Én nem lennék ennyire borúlátó.... Fogalmazzunk úgy, hogy mire ide eljutsz, még mindig nincs vége, hanem újabb érdekességek várnak, és folytathatod a kalandokat! :D |
Quote:
|
Quote:
|
na, kész, ennyi volt
olvastam vagy 20 oldalt, alig látok és már fáraszt is ez a stílus... köszönöm, ennyi ebből a topicból elég volt :D:D |
Quote:
|
Quote:
"Luke én vagyok az apád höörrrrrrrr" |
Quote:
Most itt akarod hagyni ezt a topicot? Ne már... :P Nélküled legyünk a világ leghosszabb témája? :P :D:D:D |
Quote:
habár lehet, hogy még pár hsz-el hozzájárulok, de csakis a jó ügy érdekében ;) |
Ha már hasonlítani kell valamihez, akkor az Ulysses legyen az, már lassan a hossza is ahhoz lesz hasonlatos :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ati meddig lehet jelentkezni a párbajra, hogy még fel is vegyél? Ugye felkelsz 6:50-kor hogy felvedd a maradék embert? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Harcosok vs LiverPool párbaj, de gyertek minél többen, hogy minél izgalmasabb legyen! :)
Lehet nekem furcsa csak, de mintha egyik se jelentkezne. |
Quote:
az egy dolog, hogy nem ismered harcosok oriját, de Pool még le is írta melyik az övé ;) |
Quote:
|
Quote:
|
No, mégis ráérek holnap, csak csütörtökön megyünk stradra.
Akkor 7-kor game. Harcosok, a tied a Serceg nevű? Mert akkor este 9-kor visszavágó :) |
Quote:
Szerntem nem vett észre elsönek de az ,hogy imseri az teljesen biztos Mondjuk igaz én nem írtam le a nevem ugyhogy senkinek ne legyek ismeretlen(pepa tuti ismeri:P) Lovarda:) néven fogok játszani de a párbajban valamilyen betü leszek;) |
Quote:
Pénteken délelőtt kicsit hosszabb párbaj? Majd megfűzzük Atit, csinálja meg :D |
Quote:
|
Nekem mintha úgy rémlene, Lovarda néven Szecsa párbajozott....
|
Quote:
serceg az dragon:) és szecsa miylen névne jön? 284215?:) |
All times are GMT +1. The time now is 15:48. |