Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Merengő 10-20-2011 17:48

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293559)

Persze jogosan kaptam, mert előtte pont leminősítettem merengő hozzászólását, mert látszólag pont azt nem olvasta el, amiben a hibát kell keresni elsőre. De attól még igazán visszatérhetnél olyannak, amilyen régen voltál.

nekem is csak ezért tetszett dus hsz-e :D am szerintem nem mi vagyunk a hibásak, a srác írta összefüggéstelenül és átláthatatlanul.

Dus 10-20-2011 20:29

Quote:

Én kérek elnézést, remélem igazán boldoggá tettelek kicsit azzal, hogy KEMÉNYEN beszólhattál.

Sajnálom, hogy mostanában már csak ez telik tőled. Mások kijavítása, meg a gombok nyomkodása.

Most komolyan az a bajod, hogy minden beszólás nélkül beidéztem egy részt a másik hozzászólásából, ezzel rávilágítva arra, hogy leírta a hiányolt információt? Vicc, komolyan.

Ha én tettem volna azt, mint Te, akkor is szépen jöttél volna ide írni, hogy már megint én így meg úgy, miért nem vagyok képes elolvasni rendesen a kezdőpostot, meg hat lefelé ujjat nyomtál volna, etc., etc., etc. Kicsit érdekes a hozzáállás.

És igen, nagyon sajnálom, hogy elkezdődött nekem is az egyetem, és nem a kettesre hajtok, hanem inkább tisztességesen végigjárom a VIK-et, hogy valamit tudjak is a végén, és ne a seggemet törölhessem a diplomával. Ezért viszont nincs napi több órám erre a fórumra (mert prioritásban sokkal előrébb vannak a család, haverok, meg az ilyen érdekességek egyaránt, még mielőtt valaki azt hinné, hogy tanulással töltöm a napomat, és kiforgatná a szavaimat), mint egyeseknek, és nem, nem tudok érdemben hozzászólni, és nem, nem érdekel.

Ha nem tetszik, tilts le. Senkinek nem kötelező elolvasnia a hozzászólásaimat. Ha nem tudsz elviselni, nem kell. Igazán nincs semmi baj, nem kell felkapni a vizet, szépen nem jelennek meg a hozzászólások, és mindenki nagyon boldog.
(Jááj, igen, lekezelő voltam, ajj, meg jíí, meg piff meg puff, elbújok a szőnyeg alá, és miközben benne vagyok, eltemetem magam a homokba, azután meg be is falazom magam, és elfelejtek levegőt is venni... ja nem. Mégsem.)

Btw: abszolút semmi beszólás nem volt a hozzászólásomban, sőt, még csak a motiváció sem ez volt mögötte, és nem, nem tettél azzal boldoggá, hogy megint ezt a ... jajj, megijedek előre a lefelé ujjaktól, ezért nem írom végig. Na, de szóval ezt a mentalitást látom megint ezen a fórumon. És én sajnálom, hogy Tőled csak az telik, hogy azon éled ki magad, hogy beírok két pontot a fórumra, és akkor lehetsz keményfiú. (Ahgrrr, már megint a másik hozzászólásának a sémájára írtam az enyémet, teljesen kifogyott belőlem a kreativitás, világvége, áááá.)

Pool 10-20-2011 20:31

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 293566)
Most komolyan az a bajod, hogy minden beszólás nélkül beidéztem egy részt a másik hozzászólásából, ezzel rávilágítva arra, hogy leírta a hiányolt információt? Vicc, komolyan.

Ha én tettem volna azt, mint Te, akkor is szépen jöttél volna ide írni, hogy már megint én így meg úgy, miért nem vagyok képes elolvasni rendesen a kezdőpostot, meg hat lefelé ujjat nyomtál volna, etc., etc., etc. Kicsit érdekes a hozzáállás.

És igen, nagyon sajnálom, hogy elkezdődött nekem is az egyetem, és nem a kettesre hajtok, hanem inkább tisztességesen végigjárom a VIK-et, hogy valamit tudjak is a végén, és ne a seggemet törölhessem a diplomával. Ezért viszont nincs napi több órám erre a fórumra (mert prioritásban sokkal előrébb vannak a család, haverok, meg az ilyen érdekességek egyaránt, még mielőtt valaki azt hinné, hogy tanulással töltöm a napomat, és kiforgatná a szavaimat), mint egyeseknek, és nem, nem tudok érdemben hozzászólni, és nem, nem érdekel.

Ha nem tetszik, tilts le. Senkinek nem kötelező elolvasnia a hozzászólásaimat. Ha nem tudsz elviselni, nem kell. Igazán nincs semmi baj, nem kell felkapni a vizet, szépen nem jelennek meg a hozzászólások, és mindenki nagyon boldog.
(Jááj, igen, lekezelő voltam, ajj, meg jíí, meg piff meg puff, elbújok a szőnyeg alá, és miközben benne vagyok, eltemetem magam a homokba, azután meg be is falazom magam, és elfelejtek levegőt is venni... ja nem. Mégsem.)

Jaj, akkor mi lesz a Lanawinnal, amit mindig olyan nagy lelkesedéssel olvasok? :D:D:D

Dus 10-20-2011 20:37

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293567)
Jaj, akkor mi lesz a Lanawinnal, amit mindig olyan nagy lelkesedéssel olvasok? :D:D:D

Én kérek elnézést, hogy értek is valamihez a világon, és alkottam valamit, amivel több tucat ember tud játszani nap, mint nap.
Hozzátenném, hogy írtam már ez ügyben Atinak, hogy meg kéne szüntetni, mert az itteniek egy része funkcionálisan nincs olyan szinten, hogy tudjon használni egy téma letiltása gombot, vagy eszébe jusson legalább (holott Ati a téma elején még fel is hívta erre a figyelmet), mert olyan helyen üti a mellkasát, amiről semmit nem tud. Én sem megyek tanárnak, mert közöm sincs a dologhoz, és nem is minősítek úgy egy tanárt, hogy nem ismerem alaposan, mint ember, mint tanár.

A nagy arcodra: most elmehetnék olyan állásra (amihez megvan a képesítésem), amivel helyből többet keresnék, mint Te valaha. (Ú, basszus, most hihetetlen nagy lett a pofám. Á, kár.) És igen, ezt a képesítés Lanawin elkészítése folyamán szereztem (nagyrészt), és közben még meg is alkottam egy játékot, amivel napi szinten másoknak örömet szerzek, közvetetten. Én kérek lenézést, tényleg hiba volt, hisz Pool megmondta.

Pool 10-20-2011 20:54

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 293568)
Én kérek elnézést, hogy értek is valamihez a világon, és alkottam valamit, amivel több tucat ember tud játszani nap, mint nap.
Hozzátenném, hogy írtam már ez ügyben Atinak, hogy meg kéne szüntetni, mert az itteniek egy része funkcionálisan nincs olyan szinten, hogy tudjon használni egy téma letiltása gombot, vagy eszébe jusson legalább (holott Ati a téma elején még fel is hívta erre a figyelmet), mert olyan helyen üti a mellkasát, amiről semmit nem tud. Én sem megyek tanárnak, mert közöm sincs a dologhoz, és nem is minősítek úgy egy tanárt, hogy nem ismerem alaposan, mint ember, mint tanár.

A nagy arcodra: most elmehetnék olyan állásra (amihez megvan a képesítésem), amivel helyből többet keresnék, mint Te valaha. (Ú, basszus, most hihetetlen nagy lett a pofám. Á, kár.) És igen, ezt a képesítés Lanawin elkészítése folyamán szereztem (nagyrészt), és közben még meg is alkottam egy játékot, amivel napi szinten másoknak örömet szerzek, közvetetten. Én kérek lenézést, tényleg hiba volt, hisz Pool megmondta.

Mitől volt nagy arc, hogy megkérdeztem, mi lesz a hülye firkálmányoddal?
A pénzt én nem sajnálom attól, aki megdolgozik érte, nekem ennyi is elég, hogy boldog legyek, nekem a pénz nem minden....

Dus 10-20-2011 21:19

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293572)
Mitől volt nagy arc, hogy megkérdeztem, mi lesz a hülye firkálmányoddal?

Uff. Nekem nincs ott egy firkálmányom sem. Egyrészt. Másrészt, nagyon ügyes vagy, tényleg, puszi a pocidra, meg megsimogatom a buksidat, hogy képes vagy nagyfiú lenni, és hű, de bele a közepibe nagyon keményen leszólni a 'firkálmányokat', holott magasan meghaladják a Te képességeidet néhányan Lanawinon, mindenféle irománnyal kapcsolatban. De azért szép önminősítés volt, azt elismerem.

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293572)
A pénzt én nem sajnálom attól, aki megdolgozik érte, nekem ennyi is elég, hogy boldog legyek, nekem a pénz nem minden....

Jajj, filozofálgassunk még egy picit, lééééégyszi, könyi-könyi-könyi.
Most inkább nem keresem meg azt a néhány tucat hozzászólásod a fórumon, amikor az alacsony béredre panaszkodtál. Valahogy jobban teszek magasról az egészre (vagy Rád? hmm, nem, azt biztos nem, én olyat soha az életben, nem bizony), minthogy bármit is tegyek ez ügyben.

A lényeg: Neked a pénz nem minden. Ühüm. Hát nagyszerű, gratulálok, üdv a klubban. Csupán megjegyeztem (najó, inkább kifejtettem, de kit érdekel a pontos megfogalmazás, hisz akkor nem lenne a végén szó, amit ki lehet forgatni a hozzászólásomban), hogy az a bizonyos dolog, amit Te leszóltál (ha most azt mondod nem is, én komolyan hülyét kapok Tőled), abban messze több érték van, fejenként, több ember számára, mint érték, amit Te kitermelsz javak formájában. Ezen kívül persze mindenkinek ott lehet a csalás, barátok, szórakozás és még kismillió egyéb, ami Neked is úgyszintén megvan, így hát összességében azt kell mondjam drága, hogy az a közösség, amit leszóltál (csak elfogadhatjuk, hogy leszóltad, hisz sugárzik az irónia abból a gyönyörű, és tartalmas megjegyzésedből fentebb), az önmagában több, mint Te magad. De hát az önkritika már csak ilyen (ejj, basszus, ezt már elsütöttem egyszer, no sebaj, hátha nem veszitek észre...).

Ééééés, igggen! Most már sikerült többet is érdemben hozzászólnom egy témához. Sálálá. Remélem elégedett vagy Vityu, mert én tökéletesen. Még jól is éreztem magam a hozzászólások megírása közben. Köszi Nektek.

És a mai nap csattanója következik kedves olvasóink:
Quote:

Persze jogosan kaptam, mert előtte pont leminősítettem merengő hozzászólását, mert látszólag pont azt nem olvasta el, amiben a hibát kell keresni elsőre. De attól még igazán visszatérhetnél olyannak, amilyen régen voltál.

Az a helyzet Vityu, hogy nem, nem kívánok megint olyan lenni, aki olyanba szól bele, amihez nem ért (mert én tényleg messze el vagyok Tőltek maradva a játékbeli tudás tekintetében), hanem inkább figyel. És lehet, hogy félreérthető volt, bocsánat, de én tényleg segítő szándékkal írtam be azt a postot, amire Te itt reagáltál. That's life. Még gyakorlom picit annak megérzését, hogy mások hogy is láthatnak egy posztot. És ez most kivételesen halál komoly, még akkor is, hogyha az előző postsorozatom alapján nem ez jön le. Elnézést a félreértésekért, megpróbálok a jövőben abszolút semmit nem reagálni a témákra. Valahogy csak kibírom - őszintén szólva nem lesz nehéz azok után, amilyen irányba sajnos itt elment a fórum és a közösség. Nem tudom miért, de nagyon érezni, hogy bárki bármi apróságon csúszik, szinte azonnal "darabokra szedik" a fórumozók, úgy, hogy még az élettől is elmegy a kedve. Persze vannak ellenpéldák, pl. a szóban forgó hozzászólásomat tartalmazó témában is látszik, hogy abszolút a segítő szándék vezérelte az összes beírást.

A fenti hozzászólásokra vonatkozóan: bocsánat, hogyha megsértettem valakit, a hozzászólások (remélem a zárójeles tartalmakból azért a legtöbbetek számára egyértelmű) nem voltak komolyak, inkább csak el próbáltam viccelni a helyzetet, remélem többé-kevésbé sikeresen. Ennyi voltam, szép álmokat.

Pool 10-20-2011 21:42

Akkor is egy marhaság a lanawinod, ráérő kockák irománya...
Olyan dezsavűs érzés volt beleolvasni, nekem is volt ilyen lapozgassunk könyvem, persze, ez nem az, de fantasykon "felnőtt" emberek képzelgései...
Nekem meg ez a véleményem, ha ilyen nagy intellektuel vagy, akkor elfogadod...

Ati 10-20-2011 22:06

Na már Ti régiek is egymásnak estek? :(

vityu 10-20-2011 22:08

Nekem meg az a véleményem, hogy próbálj meg visszatérni a földre. Mindenki végigcsinált már több dolgot, és te ennek még csak az elején vagy. Én is jártam egyetemre. Nekem 5 évig tartott. Vágjak fel rá? Végig melóztam közben, amíg a csoporttársaim csak szórakoztak. Vágjak fel rá? Befejeztem, és azonnal lett munkám. Vágjak fel rá?

Az, hogy te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy olyanba vagy jó, amit jelenleg megfizetnek, még nem jelenti azt, hogy más nem jó valami másban. Én is lennék politikus annyi pénzért, de nem leszek, mert nem érdekel. Én is lennék programozó, de az sem érdekel. Biológus lettem, kutató. Ez érdekel, ezt szeretem. Vágjak fel rá? Ja, persze nem, mert te elmehetnél már most többért dolgozni, mint én diplomásan... Tudod mit? Tedd azt, és legyél önfenntartó. Én ezt csináltam. Vágjak fel rá?

Szálljunk már le arról a lóról. Nem mindegy, hogy ki mit csinál? Nem az határoz meg valakit, hogy miben jó és mennyit keres... Hanem az, hogy milyen ember. Régen egy lelkes, jó fej embernek tartottalak, aztán átváltottál nagyképű, kioktató jellemre, és ez nem tetszik. Persze ki nem szarja le, hogy nekem mi tetszik... Ugyanakkor én is leszarom, hogy neked mi nem tetszik. Volt egy véleményem, elmondtam. Ennyi.

vityu 10-20-2011 22:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293584)
Na már Ti régiek is egymásnak estek? :(

Ez mindig benne van a pakliban. :) Tegnap pl Princ klántársammal balhéztam össze. Pedig régen együtt nyomjuk az ipart :)

csabi 10-20-2011 23:20

sz@r az idő odakint... :mad:

Pool 10-21-2011 06:31

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 293588)

itt is csak fúúúú, fúúúúú :)

Princ 10-21-2011 06:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293586)
Ez mindig benne van a pakliban. :) Tegnap pl Princ klántársammal balhéztam össze. Pedig régen együtt nyomjuk az ipart :)

Kenyeret és cirkuszt; ezt már előttünk is megmondták. :):)

kistigris 10-21-2011 07:27

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 293588)

Annyira utálom az ilyen időt.Semmihez sincs kedvem, pedig millió dolgom van.

Ati 10-21-2011 07:31

Quote:

Originally Posted by kistigris (Post 293592)
Annyira utálom az ilyen időt.Semmihez sincs kedvem, pedig millió dolgom van.

Kódolatlan hétvége van az HBO-n, lehet válogatni kedvedre. :)

(Nekem egy darab sci-fi horrort sikerült beállítanom, hogy vegye fel. Más körülmények között szerintem ezt nem nézném meg, de semmi más nézhetőt nem találtam a magam számára, és ha már itt van 3 napig ingyen, akkor VALAMIT vegyek már fel... :))

kistigris 10-21-2011 07:49

Tudom, most néztem végig a műsort, hát én sem találtam semmi nézhetőt.:(

Dus 10-21-2011 08:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293585)
Nekem meg az a véleményem, hogy próbálj meg visszatérni a földre. Mindenki végigcsinált már több dolgot, és te ennek még csak az elején vagy. Én is jártam egyetemre. Nekem 5 évig tartott. Vágjak fel rá? Végig melóztam közben, amíg a csoporttársaim csak szórakoztak. Vágjak fel rá? Befejeztem, és azonnal lett munkám. Vágjak fel rá?

Az, hogy te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy olyanba vagy jó, amit jelenleg megfizetnek, még nem jelenti azt, hogy más nem jó valami másban. Én is lennék politikus annyi pénzért, de nem leszek, mert nem érdekel. Én is lennék programozó, de az sem érdekel. Biológus lettem, kutató. Ez érdekel, ezt szeretem. Vágjak fel rá? Ja, persze nem, mert te elmehetnél már most többért dolgozni, mint én diplomásan... Tudod mit? Tedd azt, és legyél önfenntartó. Én ezt csináltam. Vágjak fel rá?

Szálljunk már le arról a lóról. Nem mindegy, hogy ki mit csinál? Nem az határoz meg valakit, hogy miben jó és mennyit keres... Hanem az, hogy milyen ember.

Nos Vityu, ez az egész nagyszerű, de kár, hogy nem jött le a lényeg abból a hozzászólásból, ami még csak nem is Neked szólt, és köze nem volt hozzád. Csupán Poolnak próbáltam rávilágítani arra, hogy amit ő leszarozik, az helyből mennyivel magasabb szinten van, mint ő volt bármikor is, és ennek csak egy részpéldája volt az anyagiak.

Ami pedig az első bekezdést illeti: igen, miközben egyetemre jártál, és végig melóztál közben, rohadtul nem voltál ennyire aktív itt, és lényegében most ezt hiányolod tőlem is, hogy szánjak időt konstruktív hozzászólások megírására. Ráadásul mindezt úgy, hogy előttem már ketten is leírtál a jó megoldást. Valahogy nem tudom megérteni ezt a gondolatmenetet.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293585)
Régen egy lelkes, jó fej embernek tartottalak, aztán átváltottál nagyképű, kioktató jellemre, és ez nem tetszik.

Az ember alkalmazkodik a környezethez...

vityu 10-21-2011 09:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 293596)
Csupán Poolnak próbáltam rávilágítani arra, hogy amit ő leszarozik, az helyből mennyivel magasabb szinten van, mint ő volt bármikor is, és ennek csak egy részpéldája volt az anyagiak.

(Bocsi, de nem teljesen tudom értelmezni azt a mondatot. Olyan kétértelmű, lehet nem véletlen... Mindkét értelméhez reagálok, hogy ne kelljen még egyszer.)

Milyen jogon jössz te ahhoz, hogy más embert minősíts? Oké, neki se kellett volna minősíteni a játékodat, de az nem jelenti azt, hogy te meg őt magát minősítheted. Ennyi erővel én is nekiállhatnék minősítgetni az belőled levont tapasztalatok miatt azokat, akik téged felneveltek, holott nem is ismerem őket.
Vagy úgy gondolod, hogy magasabb szinten van, amit te csináltál, mint amit ő bármikor is? Az osztályába jártál? Tanított téged? Láttad, hogy mit alkotott az épülő házán? És akkor ott járunk: tudnál tanítani? Tudnál esetleg csempézni? Vakolni? Én több értéket látok a tudás átadásában és egy fizikailag megfogható vmi megalkotásában, mint egy játékban. Ha nincs áram, nem tűnik el a csempe a falról, nem illan el a tető.

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 293596)
Ami pedig az első bekezdést illeti: igen, miközben egyetemre jártál, és végig melóztál közben, rohadtul nem voltál ennyire aktív itt, és lényegében most ezt hiányolod tőlem is, hogy szánjak időt konstruktív hozzászólások megírására. Ráadásul mindezt úgy, hogy előttem már ketten is leírtál a jó megoldást. Valahogy nem tudom megérteni ezt a gondolatmenetet.

Jelenleg éppen 40%-on állok a statisztikában. Amíg egyetemre jártam, addig ez 80-90% között volt. Volt, hogy Atit is megelőztem. Pláne pont a múltkor gondolkodtam rajta, hogy alig vagyok aktív a fórumon. Gyakran ha jövök, akkor is csak olvasok. Tehát ez a megállapítás helytelen.

És most már szeretném befejezni a témát.

Rheia 10-21-2011 13:15

Nem tetszik, hogy így összekaptatok, régen olyan jól megvoltatok. Kezezés helyett inkább hozzászólok, mert ezt most nem hagyhatom szó nélkül.
Dus: Vityu is játszott a játékoddal, nekem is tetszett az elején. Te is tudod miért hagytam abba.. pont emiatt a stílus miatt amiért Vityu kifakadt. És nem én voltam az egyetlen, aki emiatt hanyagolta a Lanawint, ezt is jól tudod. Olyan aranyos kölyök voltál, nem tudom, mi változtatott meg, de ez nem jó. Persze mindannyian tükörbe nézhetünk, de azért néha nem ártana kicsit leszállni a magas lóról és megnézni azt az embert, aki lettél azzal szemben, aki lehetnél. Attól, ha másokkal lekezelően bánsz, nem fognak rád felnézni, legfeljebb kerülnek majd vagy megvetnek.
Ez az egész vita egy apróság miatt kerekedett, de ha a hozzászólásaidat egy ismerősöd tollából olvasnád, szerintem ugyanúgy fognád a fejed.

Dus 10-21-2011 16:24

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293582)
Akkor is egy marhaság a lanawinod, ráérő kockák irománya...

Egyrészt, mond már meg, hogy mi Nálad a kocka. Mert nálam a kocka kategóriába azok tartoznak, akik játszanak napi sok-sok órát, és ezzel elhanyagolják az életüket. És nemértékteremtő munkát végeznek (pl. programozás).
Másrészt, ha Te 1-2 hozzászólás megírását nagyobb kockaságnak tartod, mint naponta több órát Hódítózni... az gáz.
Harmadrészt, tele van az oldal egyáltalán nem ráérős emberekkel. Pont, hogy nem érnek rá napi több órát szórakozni az interneten, mert csak 20-30 percük van, és szeretnek írni/alkotni, akkor ebbe a 20-30 percbe belefér nekik. Ha ez piszkálja a csőrödet, azt nagyon tudom sajnálni.

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293582)
Olyan dezsavűs érzés volt beleolvasni, nekem is volt ilyen lapozgassunk könyvem, persze, ez nem az, de fantasykon "felnőtt" emberek képzelgései...
Nekem meg ez a véleményem, ha ilyen nagy intellektuel vagy, akkor elfogadod...

Értem. Tehát szerinted marhaság, de dejá vu érzésed volt, mikor beleolvastál, a saját lapozgatós könyved iránt. Csak ismételni tudom magam: jól tudsz önkritikát írni.
A nagy intellektuelemmel meg elfogadom, hogy tényleg, valóban magadat szaroztad le kb.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293602)
Milyen jogon jössz te ahhoz, hogy más embert minősíts? Oké, neki se kellett volna minősíteni a játékodat, de az nem jelenti azt, hogy te meg őt magát minősítheted. Ennyi erővel én is nekiállhatnék minősítgetni az belőled levont tapasztalatok miatt azokat, akik téged felneveltek, holott nem is ismerem őket.

A példa nagyon is rossz. Én Poolt nem minősítettem. Ő minősített valamit, és én azzal a valamivel hasonlítottam össze a helyzetét. Ne keverjük a dolgokat.

És akárkit jogom van minősíteni, ahogy Neked is, és neki is.

Quote:

Vagy úgy gondolod, hogy magasabb szinten van, amit te csináltál, mint amit ő bármikor is?

Úgy gondolom, hogy magasabb szinten van, amit én csináltam, és végül, ami lett belőle (több, mint 100 ember közössége, akikből több tucattal személyesen találkoztam, és nagyon jóban vagyok). Igen, valóban így gondolom.

Quote:

Az osztályába jártál? Tanított téged? Láttad, hogy mit alkotott az épülő házán? És akkor ott járunk: tudnál tanítani? Tudnál esetleg csempézni? Vakolni? Én több értéket látok a tudás átadásában és egy fizikailag megfogható vmi megalkotásában, mint egy játékban. Ha nincs áram, nem tűnik el a csempe a falról, nem illan el a tető.

Quote:

Én sem megyek tanárnak, mert közöm sincs a dologhoz, és nem is minősítek úgy egy tanárt, hogy nem ismerem alaposan, mint ember, mint tanár.

Maradok annál, hogy Poolt nem minősítettem, csupán összehasonlítottam valamivel. Viszont ő olyat minősített, amihez az égvilágon köze nincs. Tudom, hogy itt most megint engem kell felhozni mindenért, de azért álljon már meg a menet. Őt lekezeled annyival, hogy nem kellett volna, nekem itt pedig hosszabb kifejtést tartasz, holott szerinted ugyan az történt? Azért az értékrend ne legyen különböző két személy irányába.

Hozzátenném, hogy rengeteg visszajelzést kaptam középiskolában, és most egyetemen is több embertől, hogy igen jól el tudom magyarázni azokat a dolgokat, amit órán nem értettek meg. Középiskolában egy szót nem tanultam, mert óra előtt elmagyaráztam 2-3-4 embernek, és ezzel meg is volt a tanulás. Egyetemen eddig ugyan ez a helyzet. És az a srác, aki a kettesre hajtott analízisből, majdnem négyest írt miután leültünk másfél órára. Ettől függetlenül ilyen téren messze érzem magamat egy tanártól, és pont ezért nem szarozok le egy tanárt egy óra után, csak mert nem tetszik. Pool viszont pont ezt tette, csak épp nem tanárral, hanem egy játékkal. Lehet, hogy nagyon különbözik a kettő, de az elv megegyezik.

Quote:

Jelenleg éppen 40%-on állok a statisztikában. Amíg egyetemre jártam, addig ez 80-90% között volt. Volt, hogy Atit is megelőztem. Pláne pont a múltkor gondolkodtam rajta, hogy alig vagyok aktív a fórumon. Gyakran ha jövök, akkor is csak olvasok. Tehát ez a megállapítás helytelen.

Nagyszerű. Ezek szerint tudod milyen, amikor az ember lényegében csak olvasni jár. És olvas, lát egy olyat, hogy valaki hiányol egy információt, ezért beidézi neki. Erre meg nyilván csak a lecseszést kaphatja, hisz mi más járna érte?! Nemhogy esetleg megköszönné, vagy bocsánatot kérne, hogy elnézte, pláne azok után, hogy ugyan ezért más hozzászólását nem tetszőnek nyilvánította. Sőt, Te mint írtad is, ugyancsak igazságosnak tartottad a beidézést. És szerinted én ezzel a beidézéssel beszóltam Neked, amit nem tudom honnan az istenből sikerült kitalálnod.
Viszont hasonlítsuk össze a dolgokat: Te látsz egy hozzászólást, ami egy megadott információt hiányol: nyomsz egy lefelé ujjat. Én látok egy hozzászólást, ami egy megadott információt hiányol: beidézem. Szerintem elég objektívan írtam le a dolgot... így ránézve melyik tűnik ideálisabb megoldásnak? Nekem az utóbbi. Szóval miről is beszélünk?

Quote:

És most már szeretném befejezni a témát.

Külön megkértelek, hogy tilts le. Miért nem tetted?

Összegezve a dolgot:
- Pofátlan valaki, hogyha egy hiányolt információt megoszt Veled.
- Nagyképű azért, mert többre tart egy saját alkotást, és a köré gyűlt 100 fős társaságot 1 embernél.
- Miután egy ember leszaroz lényegében valamit, amit az enyém, és azt megvédem, akkor felvágok vele szerinted.

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 293606)
Dus: Vityu is játszott a játékoddal, nekem is tetszett az elején. Te is tudod miért hagytam abba... pont emiatt a stílus miatt amiért Vityu kifakadt..

Én úgy emlékszem, hogy Linnel kaptam össze, ami vitt magával Téged is. És én léptem először, én vettem el a moderátori rangot, nem Te akadtál ki alapvetően.
És tegyük tisztába akkor helyből még egy dolgot: Vityu nem kifakadt, hanem egyenesen leszólt azért, mert beidéztem neki egy részt egy kezdőpostból, amit nem olvasott el rendesen.

És igen, valóban egész jól megvoltunk. Ezért is vagyok tele kérdőjelekkel: ha pont ugyan ezt a két ponttal való beidézést megcsináltam volna 1-2 éve, akkor még meg is köszöni. De biztos én változtam...

Quote:

És nem én voltam az egyetlen, aki emiatt hanyagolta a Lanawint, ezt is jól tudod. Olyan aranyos kölyök voltál, nem tudom, mi változtatott meg, de ez nem jó.

Voltak is, és lesznek is, akiknek nem tetszik a stílusom. Viszont a játékosok zömének (95%+) semmi problémája vele.

Quote:

Persze mindannyian tükörbe nézhetünk, de azért néha nem ártana kicsit leszállni a magas lóról és megnézni azt az embert, aki lettél azzal szemben, aki lehetnél.

Mindenki milliószor jobb ember lehetne, mint aki. És tudod, egy magas lovon ülő ellen védekezni nehéz gyalogosként. ÉS félre ne értsd, itt elsősorban nem Vityura gondolok. Az ide írt első hozzászólás, amit Neki címeztem, egyáltalán nem lett magas lóról írva. Az egy dolog, hogy Pool nem tudja megállni, hogy beleszóljon a Vityu-köztem lévő konfliktusba, Vityu pedig nem tudja megállni, hogy beleszóljon a Pool-köztem lévő konfliktusba, és utóbbinál mintha úgy érezné, hogy ami Poolnak lett címezve, az Rá is érvényes, holott nem, nagyon nem. A két kialakult vita teljesen különböző, nagyon sajnálom, hogy egybe lett mosva, ezért az eredeti kiindulóállapot már senkit nem érdekel, hogy is volt, mindenki csak azt a maszlagot látja, ami lett az egészből.

Quote:

Ez az egész vita egy apróság miatt kerekedett, de ha a hozzászólásaidat egy ismerősöd tollából olvasnád, szerintem ugyanúgy fognád a fejed.

Ha egy bármilyen ismerősöm tollából látok egy hozzászólást, ahol egy bizonyos információt megoszt velem, ami elkerülte a figyelmemet, akkor az a minimum, hogy nem leszólom ezért. ÉS igen, fognám a fejem, azért, hogy hogy nem vettem észre, hogy oda van írva.

Szóval maradjunk annyiban skacok, hogy Vityu, Neked az szól, hogy a segítség témában lévő hozzászólásom egyáltalán nem ellened szólt, és nem kell felkapni a vizet. - Amennyiben a Poolal elkezdett részét folytatod az egésznek, semmi reakciót nem fogsz rá kapni az ég világon. Kérlek próbáld meg kettéválasztani az irományaimat, és arra reagálni, ami Neked szól. A másik részét hagyd meg Poolnak, had folytassa azt a nagyon is fontos, és érvekkel elhalmozott hozzászólás sorozatát, amit eddig is írt.

Pool, Neked az szól, hogy jó lenne, hogyha olyanról nem fröcsögnél, amiről abszolút semmi fogalmad nincsen.

Pool 10-21-2011 18:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293567)

Ennyiből indult az egész?
Egy viccnek szántam, nem gondoltam, hogy ennyire érzékeny vagy...

Debilke 10-21-2011 20:04

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293613)
Ennyiből indult az egész?
Egy viccnek szántam, nem gondoltam, hogy ennyire érzékeny vagy...

Ne piszkáljátok már szegény Dust, nincs vele semmi gond, csak látszik hogy tökéletesen kielégítetlen, ezáltal nem kicsit frusztrált :D Kevesebb Lanawin, több Nő, és máris nem az ide-oda ujjacskákat nyomogatja :D

Pool 10-21-2011 20:10

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 293614)
Ne piszkáljátok már szegény Dust, nincs vele semmi gond, csak látszik hogy tökéletesen kielégítetlen, ezáltal nem kicsit frusztrált :D Kevesebb Lanawin, több Nő, és máris nem az ide-oda ujjacskákat nyomogatja :D

Ajjaj, ezért mit fogsz majd kapni tőle... :D

Tsobi 10-22-2011 16:57

Hm.. Udv a forumon, Dus! :(

Remedy 10-22-2011 17:40

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 293614)

Vagy legalabbis nem a forumon.... :)

Dus 10-22-2011 21:37

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293615)
Ajjaj, ezért mit fogsz majd kapni tőle... :D

?? Ő legalább tényleg vicceset írt, ellentétben Veled. :p

Pool 10-22-2011 21:41

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 293640)
?? Ő legalább tényleg vicceset írt, ellentétben Veled. :p

Igaz, az tényleg viccesebb, hogy többet dugj és kevesebbet hokizz :D

J.Ati 10-22-2011 21:47

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293641)
Igaz, az tényleg viccesebb, hogy többet dugj és kevesebbet hokizz :D

Te kész vagy :D

Pool 10-22-2011 21:58

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 293642)
Te kész vagy :D

Már 32 éve....
Te még élsz? :D

J.Ati 10-22-2011 22:54

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293643)
Már 32 éve....
Te még élsz? :D

Még élek :)
Csak kevésbé érek rá.

Látom szórakoztatod a népet :D

Pool 10-22-2011 22:57

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 293644)
Még élek :)
Csak kevésbé érek rá.

Látom szórakoztatod a népet :D

Inkább magamat :D
Te is tudod, aki nem szarik rá, hogy mit írok neki, azzal elvagyok :D

csákány 12-04-2011 16:03

2011-12-04 12:00:42 Kevés a hely a kocsmákban! 225721 tolvaj elhagyta sereged. [INFÓ]

Pool 12-04-2011 16:21

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 294940)
2011-12-04 12:00:42 Kevés a hely a kocsmákban! 225721 tolvaj elhagyta sereged. [INFÓ]

Ennyi részeg zsebest...
Legalább fizettek?

csákány 12-04-2011 19:11

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294941)
Ennyi részeg zsebest...
Legalább fizettek?

Legalább a VIP-et fizették volna :)

Redback 12-07-2011 20:41

Elkaptam valami vírust, a pendriveok gyökerében lévő mappákról csinál egy linket, azt látom csak penen, az eredeti mappákat csak akkor látom, ha oprendszer védett fájljait és mappáit is megjelenítem. A RECYCLE mappában létrehoz egy 470a1245.exe-t, és nem találja sem NOD32,S&D,Spyware Terminator sem a Malwarebytes és én sem :mad::mad::mad::mad:

vityu 12-07-2011 20:52

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 295126)
nem találja sem NOD32,S&D,Spyware Terminator sem a Malwarebytes és én sem :mad::mad::mad::mad:

De egy cipővel könnyen leirtható :)

csabi 12-07-2011 20:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 295126)
Elkaptam valami vírust, a pendriveok gyökerében lévő mappákról csinál egy linket, azt látom csak penen, az eredeti mappákat csak akkor látom, ha oprendszer védett fájljait és mappáit is megjelenítem. A RECYCLE mappában létrehoz egy 470a1245.exe-t, és nem találja sem NOD32,S&D,Spyware Terminator sem a Malwarebytes és én sem :mad::mad::mad::mad:

hp :)

Redback 12-07-2011 21:40

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 295128)
hp :)

mellényomtam, be akartam idézni :D szóval hp?

csabi 12-07-2011 21:45

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 295147)
mellényomtam, be akartam idézni :D szóval hp?

házi pálinka, mindenre jó.. vírusokra, megfázásra, bacikra.. :)

Tsobi 03-17-2012 13:18

Istenem, miért küldesz mellém dilettánsokat, akik a precízen kiszámolt haditervet egyetlen gombnyomással képesek rombadönteni?! Miért hív el valaki íjat attól az orktól, akinek kint a serege, védhető támdósereg közelít felé és készpénze nincs annyi, hogy új garnitúrát vegyen?! Miért nem lehet egy kicsit odafigyelni?! :mad:

All times are GMT +1. The time now is 13:29.