![]() |
Ismerős Arcok - Nélküled
|
Sonata Arctica - The boy who wanted to be a real puppet
|
|
|
Vanitá di vanitá :cool:
|
http://www.youtube.com/watch?v=K11I_...eature=related
Továbbra is ez az arc a legjobb. :D Szétszívatja a Vágót, és még csak nem is valami beugrató-műsor. Egyszerű polgár, iszonyat kemény szöveggel. :D |
Opeth - Burden
|
Nálam ez szól egy ideje.:)
Amorphis - Divinity |
Quote:
|
Quote:
Annyiszor azért nem ment végig, még, ha minden újratöltést számolna is.:p PS: Már mp 3-ban megy.:D |
http://www.youtube.com/watch?v=oOpkHebAjHg
why I'm giving you something to aim for another reason another excess bass another treason secrets paralyse more on in my eyes rock 'n' roll where ya been Rehab I'm checking in just a boy with a toy just a dummy going dummy just a bit of fun something to aim for I'm giving you something to aim for rock 'n' roll where ya been rehab I'm checking in more on I'm kicking ass another word where ya been where ya been where ya been where ya been just a boy with a toy just a dummy going dummy just a bit of fun something to aim for another visitor another reason another blaze cause you're chasing the sunshine dummy dummy come more on just a bit of fun another excess bass another treason something to aim for I'm giving you something something to aim for something to aim for just a boywith a toy just a dummy going dummy just a bit of fun something to aim for I'm giving you something to aim for just a boywith a toy Just a dummy going dummy just a bit of fun just a boy with a toy just a dummy going dummy just a bit more stab it in pull it out pull it pull it out. Stab it in stab it stab it pull it out dummy come dummy dummy come |
Most teleírkálok mindent.:D
Zanzibár - Valami kell... Ákos - Ennyi nem elég. (Közben az emlékezetemben ott cseng egy másik hang, abban az "előadásban" még sokal jobb ez a szám.:)) |
Korpigklaani - Let's drink
|
Kárpátia
Az én apám
'56-ban golyók között járt Az én apám Akkor éjjel büszke vadként állt Az én apám. Ott volt, mikor dőltek a szobrok, Látta apám Azt is mikor jöttek a tankok, Az én apám Az én apám Mentőautó, rabszállító ő mindent megjárt Annyit kapott hálából, hogy fogd be a pofád Az én apám Azóta is büszke vadként él töretlen hittel És már semmitől sem fél Az én apám Az én apám A jó apám Úgy nevelte mindhárom fiát, Hogy ne hagyjátok el soha az Istent és hazát Öregember, mégis hogyha hívná a haza Felöltözne, elköszönne és fegyvert fogna Az én apám, Az én apám Az én apám '56-ban golyók között járt Az én apám Akkor éjjel büszke vadként állt Az én apám. Ott volt, mikor dőltek a szobrok, Látta apám Azt is mikor jöttek a tankok Az én apám Az én apám Az én apám Az én apám |
Kárpátia
Neveket akarok hallani
Neveket akarok hallani, Kik 56 hóhérai. Kik hoztak ítéletet, Egy tiszta forradalom felett. Mert a bűn az csak bűn marad, Kezükhöz vér tapad; Istentől,embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat, most sírjából felmutat. Gyilkos és áruló, Szentföldben nem nyughat! Neveket akarok hallani, én nem tudok megbocsájtani! A hosszú börtön évekért, a porba hulló könnyekért. Mert a bűn az csak bűn marad, Kezükhöz vér tapad; Istentől,embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat, most sírjából felmutat. Gyilkos és áruló, Szentföldben nem nyughat! Wittner Mária: Azt várja tőlünk most a világ, hogy pusztán keresztényi könyörületből bocsássunk meg? Lépjünk tovább? Bocsássunk meg azoknak, kik gyermeket lánctalppal tapostak? Akik a sortüzet vezényelték? Bocsássunk meg a mészárlásért? A sok évnyi kegyetlen megtorlásért? Felejtsük el, hogy arccal lefelé temették a magyart? Hogy sokaknak csak az emigráció maradt? Felejtsük el a kínzások iszonyú borzalmait? a halálra ítéltek utolsó szavait? Bocsássunk meg és majd ítél a történelem? hát nem, Nem és Nem!!! |
Varga Miklós : 1956-Aki magyar, velünk tart ma
Ne mondd, ne mondd, ne mondd, azt hogy hiába, Hazád magára ismer minden hű fiába! Élőnek súg titkot a holt, el ne hidd, hogy minden hiába volt! Eljön majd a Nap, ha a csillag lehull! Testvér, lásd ez a sorsod, szabadon ne hagyd a torkod, ne kínáld oda melled, ellep a vörös felleg! Élőnek súg titkot a holt, el ne hidd, hogy minden hiába volt! Eljön majd a Nap, ha a csillag lehull! Aki magyar, velünk tart ma! Térdeplésből ugorj talpra! Ez lesz életünknek harca, jövőnk fényes arca! Ez a harc most tényleg végső, ne habozz és nem lesz késő! Térdeplésből ugorj talpra! Aki magyar velünk tart ma, ezért vártunk 56-ra! Tavasz után itt az őszöd, veled harcol minden ősöd, az elnyomottakból így lesznek a hősök! Élőnek súg titkot a holt, el ne hidd, hogy minden hiába volt! Eljön majd a Nap, ha a csillag lehull! Aki magyar, velünk tart ma! Térdeplésből ugorj talpra! Ez lesz életünknek harca, jövőnk fényes arca! Ez a harc most tényleg végső, ne habozz és nem lesz késő! Térdeplésből ugorj talpra! Aki magyar velünk tart ma, vártunk a végső harcra! Aki magyar, velünk tart ma! Térdeplésből ugorj talpra! Ez lesz életünknek harca, jövőnk fényes arca! Ez a harc most tényleg végső, ne habozz és nem lesz késő! Térdeplésből ugorj talpra! Aki magyar velünk tart ma, ezért vártunk 56-ra! |
Rudán Joe - Jönnek a tankok
Jönnek, jönnek, jönnek a tankok, Körbe’ zúgnak a harangok, S fenn az égen bánatosan Keringenek a galambok. Pirkadatkor, jaj mit hallok? Jönnek ránk sorban a tankok. Vége, itt vannak a ruszkik, Bombájuk minket pusztít. Minden zúg, morajlik, A föld méhe beléremeg, Sikolt az ég, tankok jönnek, Fussatok el, jó emberek! Jönnek, jönnek, jönnek a tankok, Körbe’ zúgnak a harangok, S fenn az égen bánatosan Keringenek a galambok. Szegény magyar, merre fussál? Lesújt reád, magyar átok! Nyitva van-e, és ha nyitva, Lelkedben vagyon határod! Merre fussunk, merre nézzünk? Meghalunk vagy tovább élünk? Lánctalpakon jön a halál, Hiába bújsz, ő megtalál. Élned itt kell, halnod muszáj? Imádságot súgva kérdi a száj: Ha kivívtuk a szabadságunk, Mért kell halálunk? |
Varga Miklós - Zokog ez a föld
Zokog ez a föld Ezeregy év óta, Hányféle megszálló, Idegen rótta? Ó-ó Zokog ez a föld… Kifosztották Rabló hordák, Kilátszik már Minden bordánk, A Vörös Dögvésztől. Zokog ez a föld… Mi volnánk pogány, eretnek? Szöges ágyba mások vetnek. Csak tartsd a szád!- Így intett jó anyánk. Megfogyva bár, De meg nem törve, Hátunk már Ifjan is görbe. Ó-ó Zokog ez a föld… Többször nem eszünk, mint igen, Az osztályharc már csak ilyen, Elvtárs, így fizet A békekölcsön… Suhanó, fekete Pobjedák Szántják a fénytelen Éjszakát, Ránk fagy a rettegés verejtéke, Mikor lesz már ennek vége? |
a szöveget nem írom, mert felljebb már szerepel:p
Kárpátia - Neveket akarok... |
Iron Maiden - No More Lies
|
Már megint :p
Kárpátia Neveket akarok hallani |
Kárpátia - Altató
Valahol mélyen ott a szívem rejtekében, Őrzök egy verset, mindközül legszebbet, Anyám szavalta, a gyermekét altatta, Belém vésődött mindegyik sora. Ne félj, ne félj! Itt vagyok veled. Imádkoznak az angyalok neked, Nem érhet baj, csukd be kis szemed, Aludj, aludj! Álmodjál szépeket. Sok éve annak, hogy a magam útját járom, Ma már csak álom az, hogy volt gyerekkorom, De könnyes szemmel anyámat megkérem, Hogy azt a verset mondja el nekem. Ne félj, ne félj! Itt vagyok veled. Imádkoznak az angyalok neked, Nem érhet baj, csukd be kis szemed, Aludj, aludj! Álmodjál szépeket. Sok éve annak, hogy a magam útját járom, Ma már csak álom az, hogy volt gyerekkorom, De könnyes szemmel anyámat megkérem, Hogy azt a verset mondja el nekem. Ne félj, ne félj! Itt vagyok veled. Imádkoznak az angyalok neked, Nem érhet baj, csukd be kis szemed, Aludj, aludj! Álmodjál szépeket. |
The Offspring - Leave it behind (mire leírtam vége lett... :) )
És elkezdődött a Hit that |
|
|
|
|
Csempézés közben folyamatosan, egész nap több dolgot. A legfontosabbak:
Ignite Opeth Bullet for my valentine Disturbed Avenged sevenfold Cradle of filth (csak kicsit :)) Most éppen: Disturbed - Inside the fire |
prodigy - spitfire
|
|
Disturbed - Decadence (fene, már megint vége lett mire leírtam.)
Elindult: Disturbed - Mistress |
Evanescence - Whisper
Amorphis - Her Alone Ákos - Ennyi nem elég Zanzibár - Valami kell Echo Of Dalriada - Vérzõ ima Lacuna Coil - When A Dead Man Walks Picit vegyes lista, de itt ezek mentek mostanában.:) |
dj skinhead - extreme terror (doa speedcore remix)
|
Crematory - Redemption of faith
|
Queen - We are the champions :):):)
|
Wedding party van ma a koliban, és szól a muzsika!:o :D
|
Black-Out - A szív diktál
|
MAGYARNAK SZÜLETTEM
Nem hajlok semmi szélnek, Pusztító jégverésnek, Úgy állok rendületlen, Magyarnak születtem! Hiába ütnek , rúgnak, Keményfából faragtak. Az ég ítél felettem, Magyarnak születtem! Lágy eső arcom mossa, Vállamon népem sorsa. Teszem mit meg kell tennem, Magyarnak születtem! Vadászhat énrám bárki, Van erőm bosszút állni. Én soha nem felejtem, Magyarnak születtem! Ha egyszer megtagadnám, Édes jó szülőhazám. Sújtson le rám az Isten! Magyarnak születtem! Rab madár , hogy ha voltam, Kitéptem minden tollam. Áruló sosem lettem, Magyarnak születtem! |
|
Black-Out - Nap Alig van egy pár év, látod, alig van idő Mint a ménkő, az élet vad szerető Ahol úgy hatvan év, nagyot harap, És aki egyedül halad, annak a végén mondd, mi marad Mert a lényeget pénzért nem veheti, Senki se mondja meg mennyi Az ára annak, amikor hiányzol, Mert tudod, több vagy nekem koldustól Meg királytól Poros út, zöld táblák, fák és kövek Bárhol és bármerre jársz Ahol felkel a Nap Ez az érzés haza vár Az élet másik oldalán Alig van egy hely, ahol a közelembe férsz Én is mennék feléd, de eltakar a kép, Ahol a pénz az Úr, az idő meg pénz, De a legjobb orvos meg az idő, hogyha vérzik a szív, De ezt mégsem tudja tőlem megvenni, Senki se monja meg mennyi Az ára annak, amikor hiányzol, Mert tudod, több vagy nekem koldustól Meg királytól Ez engem éjjel-nappal leláncol, Nincs az a kincs, ami megállít, Tudod, elmegyek bármilyen határig. Poros út, zöld táblák, fák és kövek Bárhol és bármerre jársz Ahol felkel a Nap Ez az érzés haza vár Az élet másik oldalán |
All times are GMT +1. The time now is 17:26. |