Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Pool 01-21-2012 10:09

Pelé szerint Lionel Messinek, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona támadójának sokat kell még fejlődnie ahhoz, hogy egy lapon lehessen emlegetni vele.

Sami 01-21-2012 10:58

Szegény Pelé, sajnálom azért az öreg harcost...

Vent 01-22-2012 01:20

Orbán Viktor kimegy Kádár sírjához,és megkérdezi az egykori pártfőtitkár szellemét:
-Mondd,mit tegyek,hogy a nép úgy szeressen engem,mint téged egykoron,és boldog legyen?
-Gyere Viktor,feküdj ide mellém!

Vent 01-23-2012 11:27

NEE :DDD

Egy szép napon Álmosék, miközben honfoglaló vezéreivel, népével és fiával, Árpáddal a Kárpát - medence tájain keresztül vitt útjuk, hirtelen megtorpantak, mert láttak valami furcsát. Árpád leszállt lováról, hogy közelebbről is szemügyre vegye a földön heverő csillogó, apró tárgyat. Kézbe vette, látja, hogy ez egy üvegburába és foglalatba zárt, spirálisan felcsavart wolfrám - szál. Nem tudta mi ez pontosan, ezért tapogatta, hozzá érintgette teste különböző pontjaihoz, végül elért vele a fejéhez. Homlokához érintette és csodák csodájára, az izzó hirtelen világítani kezdett! A nép sem tudta ezt mire vélni, éljeneztek, Árpád pedig meghatódottan szólt Álmos vezérhez:
- Atyám, kérem, tudja kend mit jelenthet ez?
Álmos térdre borul és könnyezve mondja:
- Azt fiam, hogy Árpád, a fejed elem!

Vent 01-25-2012 10:22

2012. JANUÁR 25., SZERDA -PÁL, KATA ÉS PÉTER NAPJA VAN

Ez az életvitel-szerű távolbalátás világnapja. - 1966-ban ezen a napon engedélyezték az azonos neműek közötti melegburkolást Kambodzsában. - 25 éve költözött az utolsó megalkuvó borz a Budapesti Állatkertbe.

A nap bölcsessége: "Nincsen rossz kérdés, csak túl sok crack" - Hunter S. Thompson

Merengő 01-27-2012 10:05

Egy pasi bemegy a kocsmába és rendel egy sört
- 300 forint lesz! – mondja a csapos.
A pasi elővesz 60 db ötforintost és beszórja a pult mögé! A csapos nagyon ideges lesz, de hát nem tehet semmit.
Másnap ismét bemegy és iszik egy sört. Fizetéskor ad egy ötszázast a csaposnak aki a visszajáró 200 forintot szétszórja a kocsmában.
Mire a hapsi letesz 100 forintot a pultra:
- Kérek még egy sört!

Vent 01-29-2012 20:36

- Miért kurvázhatja le az informatikus a volt barátnőjét?
- Mert az exe futtatható!

csákány 01-30-2012 11:28

Apu! Hogy néz ki a lányok puncija?
- Tudod kisfiam, szex előtt az olyan, mint egy éppen nyíló, harmatos, rózsaszín virág.
- Aha! És szex után milyen?
- Hát, nem is tudom, hogy mondjam... Láttál már bulldogot majonézt enni? :)

szamóka 01-30-2012 16:08

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volk...dition-4597234

Redback 01-30-2012 18:08

‎-Gondolj egy számra!
-Megvan.
- Most vedd a felét!
- Kész.
- Negyedeld el!
- Rendben, megvan.
- Mit kaptál?
- Sön.
- ??? Melyik számra gondoltál???
- Ajkentgetnó, szetiszfeksön.

Remedy 01-30-2012 18:28

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 295901)
‎-Gondolj egy számra!
-Megvan.
- Most vedd a felét!
- Kész.
- Negyedeld el!
- Rendben, megvan.
- Mit kaptál?
- Sön.
- ??? Melyik számra gondoltál???
- Ajkentgetnó, szetiszfeksön.

http://m.blog.hu/fu/fun7/image/dodo.jpg

Sami 01-30-2012 18:34

Megosztottam :)

Remedy 01-30-2012 18:49

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 295903)
Megosztottam :)

Egy rejtett adalek a vicchez, amire rajottem: 8 a szotagszam, es azt elnegyedelve, meg felezve valoban 1 jon ki (mint a sön szotagszama)

Kincses Kamra 01-30-2012 18:50

Lány a fiúhoz:
- Szeretsz?
- Igen.
- Úgy félek a szívműtéttől!
- Ne félj szerelmem, minden rendben lesz…
Telik múlik az idő...
A műtét után a lány felébred, és sehol nem látja a fiút. Apjához fordul:
- Apa, hol van a szerelmem?
- Hát nem tudtad? Ő adta neked a szívét.
- Istenem!!! Ez igaz???
- Dehogy, csak szívatlak. Kiment szarni.

Kincses Kamra 01-31-2012 07:49

Szőke nő az orvosnál: - Doktor úr, hangokat hallok, de nem látok semmit. - És mikor történik ez? - Amikor telefonálok.

Kincses Kamra 01-31-2012 07:51

Elnézést! Mit jelent az, hogy "I don't know"?
- Nem tudom!
- Mindegy, azért köszönöm.

szamóka 01-31-2012 22:37

03:20 Ambrus Attila (whiskys) regisztált a Facebook oldalára.
03:22 Ambrus Attila (whiskys) kedveli a(z) OTP Bank oldalát.

Sami 02-03-2012 16:07

Ül az öreg székely a vonaton, vele szemben egy öltönyös menedzser típusú fiatalember.
Az öreg székely egyszer csak kidobja a taccsot, pont a fiatalember ruhájára.
- Fúj, maga mocskos igénytelen paraszt! - pattan fel a fiatalember, mire az öreg:
- Én? Hát nézzen már magára.

Vent 02-07-2012 22:24

-Luke, én vagyok az apád!
-Apám, én vagyok a Luke-ad!

Vent 02-08-2012 07:15

‎-Orosz síkosító?
-Lukoil!

keni 02-08-2012 10:26

A női nem 4 csodája
- vérzik, vágás nélkül
- tejet ad, fű evés nélkül
- szarul vezet, ivás nélkül
- hülyeséget beszél, kérdezés nélkül..

keni 02-08-2012 10:33

- Anyu, anyu, tudom, hogyan lesz a kisbaba! - mondja az ötéves kislány az anyukájának.
- Na, hogyan?
- Úgy, hogy a kisfiú beleteszi a himbilimbijét az előtte térdelő kislány szájába!
- Nem kislányom, a kisbaba nem így lesz. Így a fizetésemelés, az új bunda és az ékszerek lesznek...

Pacsi 02-09-2012 08:26

Egy átlagos nyugdíjas házaspár 1 napja ...

Szóval, egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és bepillantottunk egy kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetkor láttuk ám, hogy egy közterület-fenntartó írja vadul a büntetőcédulát. Már éppen rakta volna bele a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam: "Ne szívass már, köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idős állampolgárra is..." - de csak szerelte be az ablaktörlő alá az üzenetét. Akkor lerohadtfasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy feljelentést, hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte őket. Ezután szarjankónak neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beerőltette az ablaktörlő alá, és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja miről. Akkor lebuzispicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak. Mindez egyáltalán nem zavart engem és a feleségemet. Mi ugyanis busszal jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis kalandot, hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi korunkban."

Kincses Kamra 02-09-2012 09:36

-Apa mért mentél az autóval a jégre?
-hummer

Kincses Kamra 02-09-2012 09:37

-Melyik a legnöiesebb állat?
-Hát a béka mert bekapja a legyet,szét teszi a lábát,és fél a gólyától!

Kincses Kamra 02-09-2012 09:39

Sakál részegen támolyog hazafelé az
agresszív kismalac, egy lakótelepi
háznál megáll, és elkezdi rugdosni a
falat.
Kiszól neki a farkas
- Malac, ne rugdosd a falat, mert
lejön a vakolat!
- Jöjjön, lerugdosom őt is!

Kincses Kamra 02-09-2012 09:48

Hogy hívják a Star Wars filmek hivatalos médiatámogatóját?-Yodafone

Vent 02-09-2012 13:57

-Hogy hívták anno az Egri vár házi zenekarát?
-Dobó Blues Band.

Kincses Kamra 02-09-2012 19:35

Akinek nem fáj a Malév hiánya az égen,
Az járjon Hummerrel a jégen!

J.Ati 02-11-2012 08:50

*3z 4z uz3n37 4z7 4 c3l7 5z0lg4lj4, h0gy b3b1z0ny1754*
*m1ly3n c50d4l4705 d0lg0kr4 k3p35 4z 4z 3lm3.*
*3lk3p35z70 d0lg0kr4! N3h3z v0l7 3l05z0r 3l0lv45n0d*
*3z7, d3 m1r3 1d33r5z 3hh3z 4 50rh0z, 4z 3lm3d*
*4u70m471ku54n 3l 7udj4 0lv45n1.*
*4n3lkul h0gy g0nd0lk0dn0d k3l3n3 r4j74.*
*l3gy bu5zk3! C54k k3v35 3mb3r k3p35 3l0lv45n1 3z7.*
*h4 7375z377, 05zd m3g m450kk4l 15!*

Pool 02-11-2012 11:47

Olvasd végig, érdemes :)

FTC, Vasas: 119-en váltottak jegyet, de ma még lehet meccs?
A Ferencváros és a Vasas azért utazott Detroitból Dallasba, hogy egy újabb felkészülési tornán vegyen részt a mexikói Pumas és az argentin River Plate társaságában. A viadalt azonban – mint ismeretes – lemondták a szervezők, így edzőtáborrá alakult a túra. Az okokról az esemény főszervezője, Oleh Pius nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...86/250pius.jpg

Bizalomgerjesztő feje van :D

Szerdán még annak rendje és módja szerint lement a sajtótájékoztató az 1921-ben épült, az 1994-es egyesült államokbeli világbajnokságra teljesen felújított Cotton Bowl Stadion – 2008-ig a Dallas Cowboys NFL-csapatának volt az otthona – konferenciatermében. Az már gyanús lehetett volna, hogy a csapatok egyetlen percet sem edzhettek a torna helyszínén, ám senki sem gondolt rosszra. Este a Hilton Garden Hotelben még a dallasi mexikói tévé is forgatott, azaz semmi előjele nem volt a kialakulóban lévő botránynak. Csütörtök délután aztán robbant a bomba, a Vasas és a River Plate indulása előtt egy órával a torna szervezője, a FIFA-licences Oleh Pius összehívta a csapatvezetőket és bejelentette, nem lesz meccs aznap.

Mindössze száztizenkilenc jegyet adtak el az elődöntőkre, a stadion bérleti díja pedig tízezer dollár egy napra – felelte a Nemzeti Sport érdeklődésére a meccsszervező, aki egy évvel ezelőtt is nagy kellemetlenséget okozott, amikor huszonnégy órával a torna kezdete előtt fújt le egy tornát úgy, hogy a nigériai válogatott már úton volt az Egyesült Államokba. – Így nem maradt más választásom, lemondtam a csütörtöki programot. Tudomásom szerint szombatra viszont már elkelt nyolcezer jegy, és ha igaz ez az információ, akkor pályára lépnek a csapatok."

Bár Oleh Pius nem volt hajlandó megnevezni azt a személyt, aki a torna anyagi hátterét biztosította (volna...), tudomásunk szerint görög üzlettársának távozása áll a háttérben. Noha mind a négy együttes utazását, szállodaköltségét, ellátását előre kifizette, a stadion bérleti díjára, a játékvezetőkre és a biztonsági szolgálatra már nem maradt pénze.

A két magyar küldöttség egyelőre várakozó állásponton van, hiszen repülőjegyük vasárnap késő délutánra szól, azaz addig nem tudnak mit csinálni. Azt pedig egyelőre ők sem tudják pontosan, hogyan is alakul a program, mennyi esély van a szombati játékra.

„Sok csodát megéltem már a futballpályán, de ehhez hasonlatosat még nem – mérgelődött a Vasas-Híd vezetőedzője, Urbán Flórián. – Örömmel fogadtuk el, megtiszteltetésnek vettük, hogy éppen a Vasast és a Ferencvárost hívták meg az Államokba, és a klubérdek is azt diktálta, hogy két hétre elrepüljünk a tengerentúlra. (Na ja, ki hagyta volna ki?) Az utazásunk rendben, gördülékenyen ment, ám már az itt tartózkodásunk kezdetén is léptek fel problémák, azokat azonban sikerült orvosolni. Állandóan változott az edzésidőpont, egy kisbusszal két részletben szállították a csapatot a tréningekre és a találkozókra a szervezők, így az időnk nagy része állandó várakozással telt. Az étkezéseket képtelenek voltak a gyakorlásokhoz és meccsekhez igazítani a szervezők. Az első amerikai fellépésünk előtt futballistáink hatvan percet várakoztak a játékoskijáróban, mert a gyerekek bemutató mérkőzései elhúzódtak, nem találták a zászlókat, és még sorolhatnám..."

„Azt Amerikában tökéletesen megtanultam, hogy ami a spanyoloknak a »manana«, azaz hamarosan, az itt öt perc. Amikor nem tudják megmondani pontosan az időpontot, a válasz mindig »five minutes«. (ami few minutes amúgy) De Detroitban legalább játszottunk két meccset, és azért edzeni is tudtunk. Ám ami itt, Dallasban van, az túlmegy mindenen, lassan elpattan a húr...Pedig azzal nyugtatgattak Michiganben, hogy itt minden rendben lesz, a mexikóiak miatt özönlik majd a nép, stadion stadion hátán, vagyis az edzéshelyszínekkel sem lesz gond. Igaz, stadionokat láttunk bőven. Kívülről. Edzeni idáig egyszer tudtunk Texasban, egy baseballpályán, kapuk nélkül. Ezek után azt kell mondanom, két és fél hét kiesik a felkészülésünkből: csak nehogy nagy árat fizessünk ezért!" – folytatta a szakember.

A Vasashoz hasonlóan a Ferencváros is beiktatott egy kis stadionnézést a programba, a zöld-fehérek ellátogattak a Dallas Cowboys lenyűgöző új létesítményébe, a Cowboys Stadiumba, de Détári Lajos szakmai igazgató edzést is tartott még csütörtök este az elmaradt meccs helyett, miután a vezetőknek sikerült maguknak saját zsebből buszt bérelni és pályát is szerezni.

A Ferencváros vezetőit és játékosait is megdöbbentette a történet. „Van olyan szurkolónk, aki Magyarországról azért is utazott Dallasba, hogy élőben lássa a csapatot a mexikóiak ellen. Most itt ül velünk együtt a hotel halljában, és nem érti, hogyan fordulhat elő ilyesmi egy nagy múltú, világszerte ismert klubokat felvonultató nemzetközi tornán" – fejezte ki értetlenségét a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor.

A Ferencvárossal kapcsolatban érdekesség, hogy a fradi.hu által közzétett fotókon látható egy hosszú hajú játékos, akinek kilétével kapcsolatban már különböző találgatások jelentek meg szurkolói fórumokon, de a klub egyelőre semmilyen hivatalos tájékoztatást nem adott a labdarúgóról, aki nem szerepelt a múlt héten kiadott utazókeretben. Annyi bizonyos, hogy nem Leon Panikvarról van szó – akit szurkolói oldalak hoztak összefüggésbe a Ferencvárossal – ugyanis a korábban Zalaegerszegen is futballozó védő jelenleg Skóciában edz volt csapatával, a Kilmarnockkal – erről a játékos menedzsere, Paunoch Péter tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t.

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...cheeleader.jpg

Lajos, itt nincs bor, hiába nézed :D

Vent 02-11-2012 13:10

‎"Én nem bántom az asszonyt. Felhívom a padlásra, lelököm, aztán üsse meg magát ahogy akarja!"

Ildee 02-13-2012 20:42

- Jean, mit tárcsáz a telefonon?
- Semmit uram, csak a figyelmét akarom felhívni.

- Mi lesz, ha Teréz sírjára építik a diákszállót?
- Koleszterin.

- Melyik a legősibb állat a világon?
- ???
- A pingvin, mert az még fekete-fehér.

A cigányt elkapják, mert kirabolta a Tesco-t. A rendőrségen felveszik a jegyzőkönyvet:
- Neve? – kérdezi a rendőr.
- Lakatos Gazsi – feleli a cigány.
- Kora?
- Azt nem én raboltam ki!

-Ricsi- 02-13-2012 20:54

Ebben mi a vicces Pool?

(Oleh Pius fejét leszámítva)

Pool 02-13-2012 22:44

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 296156)
Ebben mi a vicces Pool?

(Oleh Pius fejét leszámítva)

Hát kb. csak az, hogy két szerencsétlen magyar csapat felült egy ilyen nagy tornán való részvételnek.
Meg a Kubatov és Flóri nyilatkozatai.

"világszerte ismert klub"
"klubérdek, hogy menjenek"

hol világszerte ismert a fradi vagy a vasas? max vmi kinnélő magyarnak
a klubérdek meg Flóri ez nem ugyanaz :D

Sami 02-14-2012 09:42

-Drágám!
-Már megint rosszul kezded ......
....Nem köszöntöttél fel Valentin nap alkalmából!
-Minek? Mi vagy te „b@zd meg”, Bálint?!

-Ricsi- 02-14-2012 15:59

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 296159)
Hát kb. csak az, hogy két szerencsétlen magyar csapat felült egy ilyen nagy tornán való részvételnek.
Meg a Kubatov és Flóri nyilatkozatai.

"világszerte ismert klub"
"klubérdek, hogy menjenek"

hol világszerte ismert a fradi vagy a vasas? max vmi kinnélő magyarnak
a klubérdek meg Flóri ez nem ugyanaz :D

Ez a történet számomra inkább szomorú, mint vicces.
Miért nézed le a magyar focit ennyire?
Mert pool meccseken "nőttél" fel?
Nincs igazad, igenis nagy múltú, ismert klubok ezek.

Lehet egy premier leage meccs után kicsit nehezen emészthető az nb1, de engem akkor is jobban szórakoztat, jobban leköt és jobban is szeretem.
Akármilyen szar, de a mienk!

Hajrá Magyarország!!!

ui: Flóri nem akarta ezt a túrát. Ez csak a vezetőségnek klubérdek.

Vent 02-19-2012 22:13

Mi a békák kedvenc olvasmánya?
A Légy jó mindhalálig.

Vent 02-22-2012 07:17

-Hogy hívták Árpád vezér feleségét?
-Pehely
Az István a királyban is éneklik, hogy Árpád népe hej!

Két szőke nő beszélget:
-Te mit csinálsz?
-Én labdát pattogtatok!
-Majd megkóstolhatom?

Redback 02-22-2012 19:36

‎-Kapitány! Van egy buzi a hajón!
-És ki az?
-Egy pusziért megmondom!

All times are GMT +1. The time now is 16:26.