![]() |
Quote:
|
Gyula akkor mi lesz az anarral?
|
Harcosok, mi lesz a parbajjal, amire el is jossz? :)
Holnap este Pool parbaja megfelel Neked? |
Quote:
tegnap irtad,hogy holnap azaz ma és ma én nem látok semmiféle párbajt Pool-tól ugyhogy nem tok elmenni olyan párbajra ami nem létezik:) |
Bocs, azt hittem mar akkor ejfel elmult :)
Tehat hétfőn van a parbaj. |
Látom, nem ér annyit Neked egy parbaj, hogy fizess vipet, hanem inkabb Numera orijaval mesz el ra :)
... no comment |
Quote:
Ja és ennek több oka is lehetne nem egyböl erre kell gondolni:) (ezek nem azok az okok amiért azzal az orival megyek csak ezekre is gondolhatnál) -Neki nyerek vippet -Magamnak nem akarok bukni vippet -Saját orimon nincs elég vip - A telomon meg nincs elég pénz -Meg talán véletlenül vette csak fel Liza numer@-t;)(bár már tuti megkérdezted) Ja meg szecsa nem tom minek ütöd bele az orrod semmi közöd nincs hozzá szerintem ...én se dumálok bele a te dolgodba te se tedd ezt az enyémmel pls Meg teszed itt,hogy normális párbaj hát ez naon nem az nem sorolom miért;) |
Na egyre jobban haladok:)
36.6666666666% elfogadja:) |
Quote:
|
Quote:
Meg azt is hozzátenném biztos vagyok néhány emberben aki tuti el nem olavsott egy tanácsomat sem mégis ellenem szavazott mert az ismijei is ellenem szavaztak;) De mostmár akkor maradhat ez a szavazás is idövel ugyis megfordul az állás;) |
All times are GMT +1. The time now is 11:05. |