Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Eke 10-26-2008 21:42

Egy érdekes üzenetet kaptam ,egy kedves játékostársamtól a román verzióban
Dühöngök mert megtudtam azt hogy Ő már akkor hódozott ,amikor én még azt se tudtam hogy létezik számitógép.Na persze most meg reszkessek is mert megigérte hogy porig éget a neki küldött üzenetemért:),persze csak azért mert ö már ilyen ördögi fickó.
Hát röviden csak annyit hogy szeretnék ,hogyha lássátok orijaim füstölögni akkor nem szenet égetek ,hanem éppen máglyára vetnek engem.

Ati 10-26-2008 21:47

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 194625)
Dühöngök mert megtudtam azt hogy Ő már akkor hódozott ,amikor én még azt se tudtam hogy létezik számitógép.Na persze most meg reszkessek is mert megigérte hogy porig éget a neki küldött üzenetemért:),persze csak azért mert ö már ilyen ördögi fickó.

Ismét valaki, aki már 30 éve Hódítózik, igaz még "csak" 10 éves a játék? :)

Eke 10-26-2008 22:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 194626)

Igen ,annyira profi hogy az már fáj:).Lehet hogy elötted ismerte a hódot?
Ez ismét felvet egy kérdést ,volt élet a hód előtt?:rolleyes:

[HTPA]GeeForce 10-26-2008 22:36

Valójában a hódítót az a pacák írta meg binárisan, elektroncsöveken... :D
Ez csak valami netes kalózverzió... :D

Biztos nekem is írtak ilyet, amíg aktívkodtam romában. Csak egy szót se értek románul. :D Úgyhogy általában rájuk hagytam. :D
(Jut eszembe a porig ártózásról... Csumpika (ugye így hívták?) vagy kicsoda elköltözött Romániába?:D)

laci 10-26-2008 22:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 194626)

Ugyan már, én nem írtam egy szót sem Ekének mostanában...

laci 10-26-2008 22:50

Grráááááhhh, de utálok sörözés után piacozni... mindig marhaságot csinálok :mad::mad:

Druida 10-27-2008 00:05

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 194625)
Hát röviden csak annyit hogy szeretnék ,hogyha lássátok orijaim füstölögni akkor nem szenet égetek ,hanem éppen máglyára vetnek engem.

szerintem nem véletlenül Román verzióban történik ez :D

vityu 10-27-2008 00:43

De szeretek olyan dolgokat hallani másoktól vissza, hogy valaki azt mondta nekik, hogy én ezt meg azt akarom csinálni...
Mostani példa Arénából. Kapok egy levelet, amiben azt írja az illető, hogy azt mondta neki egy másik emberke, hogy az ő fejére pályázok. És írta, hogy attól még nem lesz sértődés csak nyugodtan csináljam... Hát ledöbbentem, holott a távlati célokban sem szerepelt az, hogy én őt megtámadjam.
Honnan vesznek emberek ilyet? És mi is a céljuk vele? De legalább nem kell gondolkodni, hogy ki is legyen a következő célpont! :D

Tsobi 10-27-2008 06:14

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194630)
(Jut eszembe a porig ártózásról... Csumpika (ugye így hívták?) vagy kicsoda elköltözött Romániába?:D)

Csofika :D

laci 10-27-2008 07:55

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 194635)
De szeretek olyan dolgokat hallani másoktól vissza, hogy valaki azt mondta nekik, hogy én ezt meg azt akarom csinálni...
Mostani példa Arénából. Kapok egy levelet, amiben azt írja az illető, hogy azt mondta neki egy másik emberke, hogy az ő fejére pályázok. És írta, hogy attól még nem lesz sértődés csak nyugodtan csináljam... Hát ledöbbentem, holott a távlati célokban sem szerepelt az, hogy én őt megtámadjam.
Honnan vesznek emberek ilyet? És mi is a céljuk vele? De legalább nem kell gondolkodni, hogy ki is legyen a következő célpont! :D

Viszont jó trükk, a harmadik illető összeugraszt titeket, aztán meg lefölözi ami marad belőletek. Oszd meg és uralkodj :)

All times are GMT +1. The time now is 16:38.