![]() |
Az első lépcsőből (szabadság) már csak tesztelés, szövegezés és mobilfelületre átvitel van hátra. Egy pár nappal előre bejelentés után ez szerintem az ünnepek alatt valamikor életbe is léphet.
|
Az első lépcsőben tervezett változásokról csináltam egy bejelentést: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4815
|
Vagyis egy hadis szabizhat 3 kör múlva, a tolis meg 7 kör múlva (már ha 49%-ra csökkenti a készülijét)... egy újabb ok amiért senki nem fog feles lenni.
|
Ati, közzé tudnád tenni, hogy a félelfet érintő változások közül melyik konkrétan számszerűleg mondjuk a területarányos bankvédelem hogy nézne ki, illetve melyik pontokon elképzelhető még finomhangolás.
Azaz az árnyak +40%-t, vagy +50%-t adna-e, vagy a tanyamalusz eltörlése mellett van-e esély egy 10%-os tanyabónuszra. |
Quote:
Most itt tartunk ezen túl, és ez eléggé véglegesnek látszik, ami minden eddig felmerült aggodalmat és felvetést magába foglal: Erősítés:
Új tolvajakció a (szövetség bármely tagját) támadó sereg szándékának jelzésére. Az adott körben történt sikeres távolbalátás varázslatot igényel (a szövetség bármely tagja által). Ésszerűsítések:
|
Quote:
|
Engem kicsit zavar ez a készülihez kötött szabizás, kíváncsi lennék másokat is vagy csak engem.
Lassan kezdem megint az egyik 5. szintet és ha életbe lépne az erősítés megpróbálnám végig csinálni egy felessel. Mf-be kezdeném, ezért engem pont érintene a szabi (mivel egyedül tuti nem leszek mindig gépnél) Jelenleg úgy érzem nagyon nem fair módon működik a kényelmi célból beindult szabadságolás. Értem én, hogy védtelenebb egy hadis ha ki van támadva, de ez sose volt máshogy, mint ahogy az sem, hogy a toli ha akciózik is otthon van. De ez egy ilyen játék, viszont most az egyik többet kapott mint a másik. Azaz, ahhoz, hogy a toli is el tudjon menni szabira 3 kör után, az azt jelenti nem használhatja el a teljes készültségét. Mivel gusztustalanabb módszer az (már ha valaki így használja a szabit) hogy beverek valakit, majd le is szabizok 3 kör múlva, mint az ha lelopok valakit és úgy megyek szabira 3 kör múlva? Szóval tényleg nem értem miért kellett ez a készülis feltétel. |
Quote:
például 100 hekin van 5 bankom, akkor - a pénzem 90%-a lopható és ennél jobban nem is védhetem - bankonként 90% lopható marad, tehát 0,9^5=59%... tehát kvázi a mostani bank csak fele hatékonysággal (0,9 a 0,8 helyett), és hozzákötve egy változó terület faktorral? |
Quote:
Quote:
|
köszi a választ, akkor szerintem nem fog megborulni a balansz, persze kérdés mennyire lesz erős. de mindenesete a félelf sokkal vonzóbb lesz
|
| All times are GMT +1. The time now is 02:18. |