![]() |
Én egy valamit nem értek, amikor fölvetődött, hogy erősíteni kellene a betegség hatását erről a négyzetes emelkedésről miért nem hallottunk.
Valljuk be, most már gerinctelenség, amit teszünk. Amikor Ati bejelentette, hogy milyen irányba fog fejlődni a hulla mindenki össze vissza elkezdet írogatni mindenféle lopásról, gyújtogatásról meg még kitudja miről. Egyikünk sem vette a fáradságot, hogy támpontot adva irányt mutassunk neki. Magára hagytuk. Most, pedig hőbörgünk, hogy nem ezt a lovat akartuk. A szomorú az, hogy én sem voltam kivétel. |
Quote:
Amúgy sem az iránnyal van baj, hanem a mértékekkel :p |
Quote:
Egyébként a hulla CSAK HADIS faj, akkor meg miért ne lehetne erős? BigPi2: nem értelek, ha olvastad volna a millió hozzászólást, asszem nem írnál ilyen "vicces" hozzászólást. Nem hagytunk senkit magára, mindenki elmondott minden érvet 1000x. |
Hogy ne csak az ötletet szídjam, úgy tudnám elképzelni az élőhalott erősítését, hogy kap 80% férőhely bónusz, de hadi bónuszt nem. Igénytelen faj, ezért sokan elférnek az épületekben. (A szintenkénti haderőbónusz is eltűnne így)
Ezzel is elég erős lenne az élőhalott. A 100%-t soknak tartanám, de akár lehetne annyi is. Ezzel haderőben jócskán megerősödne, de még fokozottabban érvényesülnek a hátrányai, ahogy Ati mondta. |
Nézzük, hogy eddig milyen hozzászólások születtek:
Dus felvetette, hogy a védelmét vegyük el. Ez részben jogos: a "a földrengés csak minimális károkat okoz" és a "az ellene irányuló emberrablások a távolság függvényében a szokottnál kevesebb embert visznek el" védelmeket eltörölném, viszont a "hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés" védelmet meghagynám, hiszen halott, nem lehet mégegyszer megölni. Ezen kívül most valahol itt tartunk: Hadibónusz marad ahogy most van, első körben semmi emelés. Férőhelybónusz: 5. szinten +20%, 4. szinten +30% (összesen, nem a plusz 20-on felül), 3. szinten +40%, 2. szinten +50%, 1. szinten +60%. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha olyan fajt csinálunk belőle, ami labdába tud rúgni a meglevők mellett, akkor az a többségnek nem lesz jó. Így marad az, hogy egy icipicit hozzányúlunk, de érdemi változásra senki ne számítson. |
Belátom, hogy erősíteni kell a hullát, mert elég gyengusz így és magasabb csoportokban esélye sincs. Azt viszont nem értem miért kell fokozatosan emelni a bónuszait. Lehetne végig egyforma, de ha nem akkor viszont a betegség időtartama arányosan csökkenhetne, esetleg bizonyos mennyiségű hullával történő csatározás után immunitást is lehetne szerezni. :D
|
Quote:
Belegondolva, valószínű az fog legjobban zavarni 5-2 szinteken vele, hogy alig fogom tudni honnét jön az ártó. Pedig sok kölcsönös háborúnak ez az alapja. Zöldet se fogok tudni kinek címezni. Egyáltalán minden interakció egyirányú lesz, mert én támadok valakit, engem meg ártani fog másvalaki. Arra akarok kilyukadni, használhatóbb (játszhatóbb) lenne ha változna a hírnév hulla ellen is. Tudom hogy így bárki még könnyebben szerezhetne majd hírnevet, de ez talán nem baj. :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:56. |