![]() |
Quote:
ez most mi , amit kiírtál?? júniusban egyetlen ütéssor, amit egy pillanatban indított egy szövetség egy orira. hol látsz hasonlóságot azzal, ami itt napok óta folyamatosan történik |
Quote:
|
Quote:
de amiröl indult a közfelháborodás egész másképp nézett ki. mondjuk én sosem mentek el másokrol eseményeket, kicsit szenilis is vagyok már, de teljesen vak nem. tehát az Ati által emlegetett üres orikat ugyanazok az orik tudták ütni napokon keresztül. azok mindig, plusz néha 1-1 szemfüles. Atinak azt kéne látnia, hogy azoknak mindig csont nélkül. plusz a törléses téma 1értelmü. ha ezeket nem látja suttyomban nyomasson nekünk a majd 2k hekis oribol 3 ütésnyi földet :) köszi :) |
Szerintem amit w-synthar írt amennyiben az ő orija a sekeresen ütöttek, vagy a sikeresen támadó országok között van, ez fel ér egy vallomással. :D
A hsz-ei minden szavából kisüt, hogy nem véletlen sorozatról van szó. off: Mint annó az Auswitch-i orinév gazdája, amikor bebizonyította, hogy nem naívságból választotta azt a nevet, hanem azért mert fasiszta.... |
Vazze egy kicsit nem figyelek és rögtön lemaradok néhány érdekfeszítő hozzászólásról...
Hova lett a csóka? Annyira nagy baromságokat mondott hogy egyből törölve is lett??? |
ugyanazt csinálta mint te ... bemásolta az eseményeket, amit ugye nem lehet
neki nem volt olyan mákja mint neked, bannolva lett |
Quote:
Én is lemaradtam:) Szegény izéke... Mindig vannak akiknek nem elég a játékban multizni, itt is azt szeretik. Az ominózus eset az volt, hogy kiárultam szintlépéshez, és közben egy szövi csúnyán bevert. Tudom, hogy X-es viszonyok közt ez akár gyanúsnak is tűnhet, de lényeges különbségek vannak az akkori és a mostani események között. Kezdésnek: engem egyszer vertek be. Se előtte se utána nem fordult elő ilyen... Egyébként sinthar kolega nyugodtan írhat ide mint Rexa, Betelgeuse vagy Vincent... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
más: Synkel, engem nem érdekel a magyarázkodásod, ne nekem címezd. |
Amúgy ti ezt élvezitek ?
|
All times are GMT +1. The time now is 08:41. |