Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Princ 06-26-2011 18:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 289437)
Jol ertem, mert vki viccelodik egy klan nevevel, akkor szidni kell a Poolt, mert epp O a klanvezere a viccelodonek? :)

Hát.. passz, ezt nem tudom.

Turul 06-26-2011 19:52

Princ jatekosnak:1. tisztazni valod van,akkor keresd meg azt a szemelyt aki sziven szurt. 2. megszurtalak,mert te marotttad bele a kesed a hatamba,inkabb pontositok szadba vetted a nevem ok nelkul. az h mi tortent az also szinteken az orijaink kozott az nem forum tema szerintem.
Poolt nem feltem,mert van akkora jatekos h letisztazza a dolgait 1 maga,de ha szovi haboru van,akkor kitartok mellette,barmi legyen a dolog kimenetele,de te is ezt tenned a sajat vezeredert,ami normalis is. Viszont gyengesegnek lehet nevezni az e fajta beszolaskoat,akarkirol legyen szo,de ez esetben pont te talaltad magad a forgatokonyvben.

Princ 06-26-2011 22:01

Quote:

Originally Posted by Turul (Post 289443)
Princ jatekosnak:1. tisztazni valod van,akkor keresd meg azt a szemelyt aki sziven szurt. 2. megszurtalak,mert te marotttad bele a kesed a hatamba,inkabb pontositok szadba vetted a nevem ok nelkul. az h mi tortent az also szinteken az orijaink kozott az nem forum tema szerintem.
Poolt nem feltem,mert van akkora jatekos h letisztazza a dolgait 1 maga,de ha szovi haboru van,akkor kitartok mellette,barmi legyen a dolog kimenetele,de te is ezt tenned a sajat vezeredert,ami normalis is. Viszont gyengesegnek lehet nevezni az e fajta beszolaskoat,akarkirol legyen szo,de ez esetben pont te talaltad magad a forgatokonyvben.

Bemutatkozásod olyan szépnak hatott, most meg minden összevissza, az emberek tőrrel hadonásznak. Mi/ki indította erre őket? Esetleg már így jöttek ki eleve, evvel a szándékkal?

Ebben az esetben tudatom veled, mint újdonsült taggal, hogy a fórumnak nem ez kellene a fő profilja legyen, és már azt is nehezen tűrték hogy Vityu szavait vastag filccel húztam alá.

Ha mindezek mellett akad mondanivalód, hallgatlak.

Ati 06-26-2011 22:09

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 289452)
Ebben az esetben tudatom veled, mint újdonsült taggal, hogy a fórumnak nem ez kellene a fő profilja legyen

Van valami konkrét oka annak, hogy egy teljesen normális beköszönést ilyen stílusban reagálsz le? Nem tudom mi van a háttérben, de hogy valakinek az első beírására ilyen személyeskedés kezdődjön, az elég rossz. Ráadásul ezt semmi nem indokolja, legalábbis olyan nem, ami itt a fórumon hangzott el.

Tényleg nem tudom, hogy mi van a háttérben, de az ilyen személyeskedéseket kérem mellőzni. Köszönöm.

Princ 06-26-2011 22:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289454)
Van valami konkrét oka annak, hogy egy teljesen normális beköszönést ilyen stílusban reagálsz le? Nem tudom mi van a háttérben, de hogy valakinek az első beírására ilyen személyeskedés kezdődjön, az elég rossz. Ráadásul ezt semmi nem indokolja, legalábbis olyan nem, ami itt a fórumon hangzott el.

Tényleg nem tudom, hogy mi van a háttérben, de az ilyen személyeskedéseket kérem mellőzni. Köszönöm.

Valószínűleg Pool megkérte Turult, hogy reggeljen, és inzultáljon engem, ill. a Dragont. Körülbelül ez a helyzet szerintem.

Pool 06-26-2011 22:23

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 289457)
Valószínűleg Pool megkérte Turult, hogy reggeljen, és inzultáljon engem, ill. a Dragont. Körülbelül ez a helyzet szerintem.

Megfogadtam, hogy nem írok többé semmit a te írásaidra, de biztosíthatlak, én nem kértem tőle semmi ilyet...
Te és mindenki ismerhet annyira, hogy amit valakinek meg akarok mondani, akkor megteszem, ha egy hónap pauzát is kapok érte...
A Dragont meg miért kellene nekem vagy bárkinek tőlünk inzultálni?
Vityuval jó a kapcsolatom, a társaiddal szintén semmi bajom, az, hogy téged rühellek, más kérdés, nem vetítem klánszintre...
De téged sem kívánlak inzultálni itt külsőn, majd remélem lesz rá alkalom a játékban...
Ennyi és végeztem is...

Ati 06-26-2011 22:24

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 289457)

Ez elképzelhető, és persze az is, hogy nem. Ami tényként látszik, az az, hogy Te voltál az első, aki belekötött a másikba, mindenféle látható ok nélkül. Erre semmi szükség.

Princ 06-26-2011 22:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289459)
Ez elképzelhető, és persze az is, hogy nem. Ami tényként látszik, az az, hogy Te voltál az első, aki belekötött a másikba, mindenféle látható ok nélkül. Erre semmi szükség.

Hm. Mindig másik az első. :)

Ati 06-26-2011 22:27

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 289461)
Hm. Mindig másik az első. :)

Miért Neked kell annak lenni? Vagy szerintem már a fórumon olyan régóta, hogy ne kelljen minden egyes új tag által fenyegetve érezned Magad, és emiatt már egy teljesen normális köszönésbe is belekötni.

Princ 06-26-2011 22:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289462)
Miért Neked kell annak lenni? Vagy szerintem már a fórumon olyan régóta, hogy ne kelljen minden egyes új tag által fenyegetve érezned Magad, és emiatt már egy teljesen normális köszönésbe is belekötni.

Végülis ami a beköszönésre vonatkozott, az a rész még dícséretnek is felfogható abban a tekintetben hogy emelni fogja a Furiánok nyelvi színvonalát Turul. Amit 1 hete éppen te ítéltél el Pool révén.

(Ezért nem lehetek sose én az első. :))

Viszont ez részletkérdés, az üzenetet megértettem és elsőként mellőzőm egy jó ideig még a válaszadást is a 2 Pool irányában.

All times are GMT +1. The time now is 19:49.