![]() |
Quote:
|
Princ jatekosnak:1. tisztazni valod van,akkor keresd meg azt a szemelyt aki sziven szurt. 2. megszurtalak,mert te marotttad bele a kesed a hatamba,inkabb pontositok szadba vetted a nevem ok nelkul. az h mi tortent az also szinteken az orijaink kozott az nem forum tema szerintem.
Poolt nem feltem,mert van akkora jatekos h letisztazza a dolgait 1 maga,de ha szovi haboru van,akkor kitartok mellette,barmi legyen a dolog kimenetele,de te is ezt tenned a sajat vezeredert,ami normalis is. Viszont gyengesegnek lehet nevezni az e fajta beszolaskoat,akarkirol legyen szo,de ez esetben pont te talaltad magad a forgatokonyvben. |
Quote:
Ebben az esetben tudatom veled, mint újdonsült taggal, hogy a fórumnak nem ez kellene a fő profilja legyen, és már azt is nehezen tűrték hogy Vityu szavait vastag filccel húztam alá. Ha mindezek mellett akad mondanivalód, hallgatlak. |
Quote:
Tényleg nem tudom, hogy mi van a háttérben, de az ilyen személyeskedéseket kérem mellőzni. Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
Te és mindenki ismerhet annyira, hogy amit valakinek meg akarok mondani, akkor megteszem, ha egy hónap pauzát is kapok érte... A Dragont meg miért kellene nekem vagy bárkinek tőlünk inzultálni? Vityuval jó a kapcsolatom, a társaiddal szintén semmi bajom, az, hogy téged rühellek, más kérdés, nem vetítem klánszintre... De téged sem kívánlak inzultálni itt külsőn, majd remélem lesz rá alkalom a játékban... Ennyi és végeztem is... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Ezért nem lehetek sose én az első. :)) Viszont ez részletkérdés, az üzenetet megértettem és elsőként mellőzőm egy jó ideig még a válaszadást is a 2 Pool irányában. |
All times are GMT +1. The time now is 19:49. |