![]() |
Quote:
Beírtam , hogy 0 hekis ütést minek írnak be ? ( vagyis nem történt érdemi ütés ) hiszen pattantak :) De tökmindegy :D csak jön a senki és hisztizik :D |
Quote:
|
Quote:
a 0 hekis ütés bemegy a pattanásnál nem egyik zöld esemény a másik piros kell még szemléltetni? |
Quote:
Hagyjuk ezt :D Inkább megyek Velencére megint :D |
udv mindenkihnek...remelem h aktivabb szonok lehetek a kulson :)
|
Szia Turulka! :)
|
szia Sami. Gondoltam reggelek a kulsore,mert olvasva a forumot,latom h sokan nem tudjak megragni a Furianokat. Kicsit kesve tudok reagalni a tobbi emberke beirasara,de akkor megdoglott a telom,ami nem tortent meg hosszu evek folyaman. Ez van,ezt kell szeretnem,de talan leszek annyira eros es akaratos h egyszer nekem tapsol fel hod :) Orulok h itt lehetek ,talan leszek egyszer : Őrlő szú az idegen fában...az alj a felhajtott kupában,idegen vérben a méreg...
|
Szia Turul bá! :)
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-06-25 02:01:08 Éden Birodalom (#250250) elfoglalt 713 hektárt Styx folyó (#454338) országától. ugy látom Turul elkezdte a törlesztést!:) gratu!:) |
2011-06-26 00:01:07 Bajszos Angyalok (#4050) támadást indított A szomszéd földje mindig zöldebb... (#3946) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5015 hektár földet.
Gratula! |
All times are GMT +1. The time now is 06:03. |