![]() |
Azt hittem csak Pest ilyen. :)
Ma én is kaptam dudálást, szintén lámpánál... :) Rakoncátlankodik a váltóm, és mivel robotváltó, kívülről nem látszik, hogy mit szenvedek éppen. Annyi látszik, hogy a motor jár, simán mehetnék, e helyett ott állok a zöld lápánál... :D Bár ez most kis utcában nem volt vészes. Múltkor belvárosban az Astoriánál cikibb volt... :) |
Quote:
ilyen robotváltósod van? |
Quote:
|
Quote:
Múltkor Goldy kocsiját vezettem, nem tudom mennyire sínylette meg... :D Elszoktam én már a manuális váltóktól nagyon, a robotváltók issssssszonyatosan kényelmesek! :) |
Hmm. Én nem rég végeztem a jogsival, de úgy emlékszem, soha nem dudáltak rám.
Szerintem embere válogatja. Mindenhol vannak barmok. Viszont észrevehetően kevesebben előznek, amióta nincs ott a T betű a fejem felett. :) Pedig kb. ugyan úgy megyek. |
Quote:
Hiába tépsz Trabival 70-nel városban, meg fognak előzni... :) |
Quote:
jelentem a váltójával semmi gond.:) |
Quote:
|
Quote:
Az akkor volt :) |
Jobban elkedvtelenít az, hogy emelt matekos csoportban egy tanítani nem tudó tanár fog idén, negyedikben is tanítani, mint az egész iskola. Nem hiszem el egyszerűen. A harmadikos anyagnak nem értünk a végére, pedig elvileg emelt szinten akarunk majd érettségizni a 16!-ból 4-5en. Az is felidegesít, hogy a csoport fele nem is lenne odavaló, mert egyszerűen nincs meg hozzá a motiváltsága, elszántsága. NEM HISZEM EL! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
Szerk.: Most informatika ágon jár főiskolára, velünk csináltatja a programokat. Minősíti ezzel saját magát szerintem. |
Quote:
De sztem eccerű, ha te vagy az Agy a suliban, akkor tanítsd te a matekot... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azért 19 évesen nagy bátorság leszólni ilyen téren bárkit is...
ha összefutok Pájerral, majd megemlítem már neki, hogy Te majd tolod a matekot szívesen :) |
Quote:
Még annyit, hogy igen leszólom, mert nincs heti több ezer forintom arra, hogy különtanárhoz járjak, aki felkészít emelt érettségire, egyedül a suliban bíztam, hogy elég lesz, de csalódtam. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lakótársammal beszélgettem sokat arról, hogy milyen tanárai voltak gimiben és általános iskolában - olyan szinten nevelték bele, hogy hülye, hogy kukásnak akart még menni általános iskolás korában, amikor gimibe járt, csak szimplán fúrták amikor versenyekre szeretett volna menni. Azt meg sem merem említeni, hogy egyik intézményben sem derült ki, hogy diszlexiás és diszgráfiás. 12 év alatt!! Általában én is védeni szoktam a tanárokat, de vannak kritikán aluliak is. |
Quote:
|
Quote:
Most hogy már talán elég nagy vagyok és diplomám is van nem is egy ugyanígy érzem, sőt... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy jó tanács.: egy dudáló idegesítő vadbarmot semmivel sem tudsz jobban idegelni, mint hogy a lehető leglassabban indulsz el... neked ezért még a vizsgán sem szólhatnak be (ha nem égeted le a kuplungot), viszont a tükröt nézve maga a mennyország. nem egy Taxisssal csináltam ezt meg 2-es alapjáraton közlekedve, öröm volt számlálni az ereket a homlokán. |
Quote:
De attól én is hülyét kapok mikor a város egyik lámpa sorában a 8mp-es zöldnél átcsorog a következőhöz mert hogy ott úgy is pirosat kap azzal nem törődve, hogy mögötte vagy 5-en ragadnak be. Mondjuk arra sem dudálok rá hisz vészhelyzet nincs, max már a gyerek is kiabál az üléséből hogy "Menjééél Mááár!" :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arról nem is beszélve, hogy semmivel se jut előrébb ha dudál, mint az állat. Sok a paraszt taxis, de szerencsére nem mind az, találkoztam jó példákkal is. Kutyinak igaza van, az ilyen barmokat nevelni kell és erre ez a módszer a legmegfelelőbb. Véleményem szerint, Te vagy Taxis vagy (az ismertebb fajtából), vagy jogsid sincs, azért mersz ilyeneket beírni... vicc... |
Quote:
Egy kissé átestél ló túloldalára. |
Quote:
Otthon a gyereket, a kutyát a macskát max. A közút veszélyesüzem, nem csak attól maradhatsz ott mert te hibáztál. Egy felhúzott idegbeteg a volán mögött közveszélyes. Épp ezért igazából nem csak a gyorshajtók veszélyesek hanem azok is akik pl a belsősávban 30-al tépnek mikor mehetnének 50-el is. Aki mögötte megy és ilyen idegesebb típus olyan manőverekbe kezdhet hogy más is ott marad. Másrészről meg is szívhatod mert lehet elég kerül és visszanevel, s az még a jobbik eset. Aki idegbeteg hagyom had menjen, aki szemmel láthatóan nem tud vezetni, azt meg próbálom elkerülni. |
Quote:
Hiába van meg az előitéletem a taxisokról, attól még nem alanyi jogon kapták a szivatást... |
új irodába költöztünk :S eddig csak a csapat (8fő) ültünk egy irodába, most nagy irodba vagyunk tele managerekkel :S délelőttösbe élmény lesz az unatkozás :( csak dugiba lehet majd netezni ....
szerencsére laptopom is van és mérőszobába meg csak nekünk van bejárásunk :P |
Quote:
Sajnálom, hogy mostanában már csak ez telik tőled. Mások kijavítása, meg a gombok nyomkodása. Persze jogosan kaptam, mert előtte pont leminősítettem merengő hozzászólását, mert látszólag pont azt nem olvasta el, amiben a hibát kell keresni elsőre. De attól még igazán visszatérhetnél olyannak, amilyen régen voltál. |
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |