Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Ati 08-19-2011 19:53

Azt hittem csak Pest ilyen. :)

Ma én is kaptam dudálást, szintén lámpánál... :) Rakoncátlankodik a váltóm, és mivel robotváltó, kívülről nem látszik, hogy mit szenvedek éppen. Annyi látszik, hogy a motor jár, simán mehetnék, e helyett ott állok a zöld lápánál... :D

Bár ez most kis utcában nem volt vészes. Múltkor belvárosban az Astoriánál cikibb volt... :)

Pool 08-19-2011 20:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 291688)
Azt hittem csak Pest ilyen. :)

Ma én is kaptam dudálást, szintén lámpánál... :) Rakoncátlankodik a váltóm, és mivel robotváltó, kívülről nem látszik, hogy mit szenvedek éppen. Annyi látszik, hogy a motor jár, simán mehetnék, e helyett ott állok a zöld lápánál... :D

Bár ez most kis utcában nem volt vészes. Múltkor belvárosban az Astoriánál cikibb volt... :)

http://index.hu/cikkepek/totalcar/ma...ta/cikk/fs.jpg

ilyen robotváltósod van?

szamóka 08-19-2011 20:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 291688)
Rakoncátlankodik a váltóm, és mivel robotváltó, kívülről nem látszik, hogy mit szenvedek éppen.

Vegyél rendes autót. :p

Ati 08-19-2011 20:05

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 291691)
Vegyél rendes autót. :p

Ááááá.....

Múltkor Goldy kocsiját vezettem, nem tudom mennyire sínylette meg... :D Elszoktam én már a manuális váltóktól nagyon, a robotváltók issssssszonyatosan kényelmesek! :)

Dus 08-20-2011 21:01

Hmm. Én nem rég végeztem a jogsival, de úgy emlékszem, soha nem dudáltak rám.

Szerintem embere válogatja. Mindenhol vannak barmok.

Viszont észrevehetően kevesebben előznek, amióta nincs ott a T betű a fejem felett. :) Pedig kb. ugyan úgy megyek.

Ati 08-20-2011 21:09

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 291709)
Viszont észrevehetően kevesebben előznek, amióta nincs ott a T betű a fejem felett. :) Pedig kb. ugyan úgy megyek.

A legtöbb embernél nem vezetési stílus határozza meg, hogy előzgetnek-e.

Hiába tépsz Trabival 70-nel városban, meg fognak előzni... :)

Goldy 08-26-2011 18:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 291692)
Ááááá.....

Múltkor Goldy kocsiját vezettem, nem tudom mennyire sínylette meg... :D Elszoktam én már a manuális váltóktól nagyon, a robotváltók issssssszonyatosan kényelmesek! :)

Mikor is volt az? Kb 5-6 éve?:)
jelentem a váltójával semmi gond.:)

Ati 08-26-2011 19:20

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 291925)
Mikor is volt az? Kb 5-6 éve?:)
jelentem a váltójával semmi gond.:)

Ááá, nem volt az olyan régen. Eleve csak 5 éve van robotváltóm, és addigra már azt simán megszoktam, úgyhogy max 4 éve volt.

Goldy 08-26-2011 20:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 291926)
Ááá, nem volt az olyan régen. Eleve csak 5 éve van robotváltóm, és addigra már azt simán megszoktam, úgyhogy max 4 éve volt.

Meg kell nézni mikor tévedtünk el a Melasszal a Mecsek 1800-on :P
Az akkor volt :)

Redback 08-29-2011 21:12

Jobban elkedvtelenít az, hogy emelt matekos csoportban egy tanítani nem tudó tanár fog idén, negyedikben is tanítani, mint az egész iskola. Nem hiszem el egyszerűen. A harmadikos anyagnak nem értünk a végére, pedig elvileg emelt szinten akarunk majd érettségizni a 16!-ból 4-5en. Az is felidegesít, hogy a csoport fele nem is lenne odavaló, mert egyszerűen nincs meg hozzá a motiváltsága, elszántsága. NEM HISZEM EL! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Pool 08-29-2011 21:32

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 292036)
Jobban elkedvtelenít az, hogy emelt matekos csoportban egy tanítani nem tudó tanár fog idén, negyedikben is tanítani, mint az egész iskola. Nem hiszem el egyszerűen. A harmadikos anyagnak nem értünk a végére, pedig elvileg emelt szinten akarunk majd érettségizni a 16!-ból 4-5en. Az is felidegesít, hogy a csoport fele nem is lenne odavaló, mert egyszerűen nincs meg hozzá a motiváltsága, elszántsága. NEM HISZEM EL! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Nem vagy Te még egy kicsit kicsi ahhoz, hogy minősíts egy diplomás, egyetemet végzett embert, akármekkora agy is vagy?

Redback 08-29-2011 21:37

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292037)
Nem vagy Te még egy kicsit kicsi ahhoz, hogy minősíts egy diplomás, egyetemet végzett embert, akármekkora agy is vagy?

Emberileg egy teljesen korrekt ember, de mint matek tanár, nem valami jó. És lehet, hogy kicsi vagyok, de az én érettségim, továbbtanuláson múlik rajta. Légyszíves, hagy minősítsem.

Szerk.: Most informatika ágon jár főiskolára, velünk csináltatja a programokat. Minősíti ezzel saját magát szerintem.

Pool 08-29-2011 21:40

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 292038)
Emberileg egy teljesen korrekt ember, de mint matek tanár, nem valami jó. És lehet, hogy kicsi vagyok, de az én érettségim, továbbtanuláson múlik rajta. Légyszíves, hagy minősítsem.

Szerk.: Most informatika ágon jár főiskolára, velünk csináltatja a programokat. Minősíti ezzel saját magát szerintem.

Attól, hogy valaki matekot oktat, nem kell feltétlenül vágnia az infot is...
De sztem eccerű, ha te vagy az Agy a suliban, akkor tanítsd te a matekot...

szamóka 08-29-2011 21:44

Quote:

Az hogy elvégezte az egyetemet, nem jelenti azt, hogy tanítani is tud. 19 évig tanultam, sok ilyennel találkoztam.

Redback 08-29-2011 21:45

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292039)

Én nem tudok fegyelmezni, és tanítani sem. Éppen ezért nem megyek tanárnak. Biztos, hogy nem fogjátok elhinni, de nagyon sokszor mi javítjuk ki, mert hülyeséget beszél. Nem elszámolás, és nem véletlenül mondta rosszul. Egyszer nem tudtuk megmagyarázni haverral, hogy rossz amit csinál. Aztán másnap mondta, hogy tényleg igazunk volt. Na mindegy, én csak egy kicsi gyerek vagyok :)

Ati 08-29-2011 21:45

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292039)

Nem azt mondta, hogy ő az agy, hanem hogy tanulni szeretne.

Pool 08-29-2011 21:53

Azért 19 évesen nagy bátorság leszólni ilyen téren bárkit is...
ha összefutok Pájerral, majd megemlítem már neki, hogy Te majd tolod a matekot szívesen :)

Redback 08-29-2011 21:58

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292045)
Azért 19 évesen nagy bátorság leszólni ilyen téren bárkit is...
ha összefutok Pájerral, majd megemlítem már neki, hogy Te majd tolod a matekot szívesen :)

Pájert szívesen látnám matektanárként.

Még annyit, hogy igen leszólom, mert nincs heti több ezer forintom arra, hogy különtanárhoz járjak, aki felkészít emelt érettségire, egyedül a suliban bíztam, hogy elég lesz, de csalódtam.

Pool 08-29-2011 22:01

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 292046)
Pájert szívesen látnám matektanárként.

Még annyit, hogy igen leszólom, mert nincs heti több ezer forintom arra, hogy különtanárhoz járjak, aki felkészít emelt érettségire, egyedül a suliban bíztam, hogy elég lesz, de csalódtam.

Kár itt dühöngeni, akkor menj beszélj az igazgató asszonnyal...

Redback 08-29-2011 22:02

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292047)
Kár itt dühöngeni, akkor menj beszélj az igazgató asszonnyal...

Elvileg igazgató asszonnyal megbeszélte osztályfőnök, csak más lett az igazgató, Lőrinc tanár úr. Ő pontosan tudta mi a véleményünk a tanárról, még meg is kérdezett egyszer kétszer év közben minket is. De úgy látszik mind hiába :/

Andrew 08-29-2011 22:53

Quote:

Te még nem találkoztál alkalmatlan tanárral?
Lakótársammal beszélgettem sokat arról, hogy milyen tanárai voltak gimiben és általános iskolában - olyan szinten nevelték bele, hogy hülye, hogy kukásnak akart még menni általános iskolás korában, amikor gimibe járt, csak szimplán fúrták amikor versenyekre szeretett volna menni.
Azt meg sem merem említeni, hogy egyik intézményben sem derült ki, hogy diszlexiás és diszgráfiás. 12 év alatt!!

Általában én is védeni szoktam a tanárokat, de vannak kritikán aluliak is.

idegenvezeto 08-30-2011 07:12

Quote:

Pool, én megértem, hogy a mundér becsületét védeni kell, de szerintem egy rossz és alkalmatlan tanár - mert van ilyen, hülyeség tagadni - többet árt az amúgy tiszteletre méltó szakma megbecsülésének, mint egy 17-18 éves Red, aki elmondja a véleményét.

Goldy 08-31-2011 13:19

Quote:

Hmm már 14 évese is úgy éreztem, hogy az a tanár aki felolvastatja órán a töri, biosz, stb... könyvet és ebből áll neki az óraadás az egy dilettáns, besavanyodott alak aki nem való tanárnak. Ilyenből sikerült jó párat kifognom gimiben. Jah meg ott javította a dogáinkat faktos óra alatt mert hogy haza nem visz munkát /nem 8 órát húzott le egy nap mint Józsi a sor mellett akinek nem is kell a következő munkanapjára készülni/

Most hogy már talán elég nagy vagyok és diplomám is van nem is egy ugyanígy érzem, sőt...

Sami 08-31-2011 22:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 291683)
Undorító a magyar autós mentalitás. Most csinálom a jogosítványt, és ma vezettem harmadszor forgalomba. Az elindulás nem megy még úgy, mint annak, aki 5-10 éve vezet, de ez egyértelmű. 2-3mp-cel lassabb vagyok, mint azt elvárják, és a mögöttem állók rendszeresen dudálnak. Ott van a fejem felett egy rohadt T betű... De ők biztos már az anyjukból is kocsival álltak ki...

Vityu, az Egyetem sugárúton te szerencsétlenkedtél ma egy piros chevrolet-ban? :D

Pool 08-31-2011 23:01

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 292065)
Hmm már 14 évese is úgy éreztem, hogy az a tanár aki felolvastatja órán a töri, biosz, stb... könyvet és ebből áll neki az óraadás az egy dilettáns, besavanyodott alak aki nem való tanárnak. Ilyenből sikerült jó párat kifognom gimiben. Jah meg ott javította a dogáinkat faktos óra alatt mert hogy haza nem visz munkát /nem 8 órát húzott le egy nap mint Józsi a sor mellett akinek nem is kell a következő munkanapjára készülni/

Most hogy már talán elég nagy vagyok és diplomám is van nem is egy ugyanígy érzem, sőt...

könyv? azt sem tudom, hol vannak, már vagy 2 éve nem hordok órára könyvet...:)

Redback 08-31-2011 23:04

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292097)
könyv? azt sem tudom, hol vannak, már vagy 2 éve nem hordok órára könyvet...:)

De nem minden tanár ilyen, ezt ne felejtsd el kérlek.

Pool 08-31-2011 23:08

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 292098)
De nem minden tanár ilyen, ezt ne felejtsd el kérlek.

Kár, mert ha minden tanár ilyen lenne, akkor a www.hodito.hu lenne a kezdőlap az infotermekben és tudnák a gyerekek, hogy mit jelent, ha azt mondom tanszobán, hogy egy perc és jövök, megyek támadni egyet...

vityu 09-01-2011 00:29

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 292095)
Vityu, az Egyetem sugárúton te szerencsétlenkedtél ma egy piros chevrolet-ban? :D

Nem :) Én egy szürke seat-ban szoktam ugyanezt tenni :)

Kutyuleee 09-01-2011 02:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 291683)
Undorító a magyar autós mentalitás. Most csinálom a jogosítványt, és ma vezettem harmadszor forgalomba. Az elindulás nem megy még úgy, mint annak, aki 5-10 éve vezet, de ez egyértelmű. 2-3mp-cel lassabb vagyok, mint azt elvárják, és a mögöttem állók rendszeresen dudálnak. Ott van a fejem felett egy rohadt T betű... De ők biztos már az anyjukból is kocsival álltak ki...

Anno apám engem úgy tanitott az elindulásra, hogy egy tejfölös pohárba csurig vizet tett, és a motorháztetőre rakta... IFA-t elöbb vezettem és tanultam meg dupla kuplungolni mint hogy betöltöttem a 15-öt. 3éves koromban már kormány volt a kezemben apám ölében, így közel állók azokhoz akik "kocsival álltak ki az anyjukból...", de ettől még a legsuttyobb tirpákoknak tartom az ilyen mentalitásu soföröket, és bevallom, ha autó van a fenekem alatt akkor vadászok rájuk.

Egy jó tanács.: egy dudáló idegesítő vadbarmot semmivel sem tudsz jobban idegelni, mint hogy a lehető leglassabban indulsz el... neked ezért még a vizsgán sem szólhatnak be (ha nem égeted le a kuplungot), viszont a tükröt nézve maga a mennyország. nem egy Taxisssal csináltam ezt meg 2-es alapjáraton közlekedve, öröm volt számlálni az ereket a homlokán.

Goldy 09-01-2011 06:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 292101)
Anno apám engem úgy tanitott az elindulásra, hogy egy tejfölös pohárba csurig vizet tett, és a motorháztetőre rakta... IFA-t elöbb vezettem és tanultam meg dupla kuplungolni mint hogy betöltöttem a 15-öt. 3éves koromban már kormány volt a kezemben apám ölében, így közel állók azokhoz akik "kocsival álltak ki az anyjukból...", de ettől még a legsuttyobb tirpákoknak tartom az ilyen mentalitásu soföröket, és bevallom, ha autó van a fenekem alatt akkor vadászok rájuk.

Egy jó tanács.: egy dudáló idegesítő vadbarmot semmivel sem tudsz jobban idegelni, mint hogy a lehető leglassabban indulsz el... neked ezért még a vizsgán sem szólhatnak be (ha nem égeted le a kuplungot), viszont a tükröt nézve maga a mennyország. nem egy Taxisssal csináltam ezt meg 2-es alapjáraton közlekedve, öröm volt számlálni az ereket a homlokán.

T-betűs kocsira sosem dudálok, tanul én is tanultam, érdekes rám se dudáltak soha. Mondjuk itt a T-betűs kocsik hátuljára fel is van ragasztva egy türelmet kérő felirat.
De attól én is hülyét kapok mikor a város egyik lámpa sorában a 8mp-es zöldnél átcsorog a következőhöz mert hogy ott úgy is pirosat kap azzal nem törődve, hogy mögötte vagy 5-en ragadnak be.
Mondjuk arra sem dudálok rá hisz vészhelyzet nincs, max már a gyerek is kiabál az üléséből hogy "Menjééél Mááár!" :)

Ati 09-01-2011 07:06

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 292103)
Mondjuk arra sem dudálok rá hisz vészhelyzet nincs, max már a gyerek is kiabál az üléséből hogy "Menjééél Mááár!" :)

Pedig ez már határeset, hiszen tényleges balesetet kerülsz el a dudálással, mert nem mész bele hátulról. :D

Tsobi 09-01-2011 11:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 292101)

Azon szorakozni, hogy mikor valakinek a megelhetesevel jatszol az ideges, eleg randa dolog.

vityu 09-01-2011 13:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 292110)
Azon szorakozni, hogy mikor valakinek a megelhetesevel jatszol az ideges, eleg randa dolog.

Már elnézést, de azt tanították nekünk, hogy legyünk az utakon türelmesek és elnézőek a többiekkel. Ha ez már egy tanulóvezetőnél nem megy, akkor nyugodtan sorba állhat az összes, és bekaphatja. A taxis meg különösen. Nem elég, hogy szerintem egy léhűtő foglalkozás, de még nem is bírják lelkileg, és idióta agresszív sofőr lesz a 90%-uk.

Merengő 09-01-2011 14:06

Quote:

az óra álló helyzetben is ketyeg :) ha meg nem kapcsol órát magára vessen

-Ricsi- 09-01-2011 14:48

Quote:

Azon szórakozni, hogy duda hatására mit bénázik a tanulóvezető, elég randa dolog.

Arról nem is beszélve, hogy semmivel se jut előrébb ha dudál, mint az állat.
Sok a paraszt taxis, de szerencsére nem mind az, találkoztam jó példákkal is.

Kutyinak igaza van, az ilyen barmokat nevelni kell és erre ez a módszer a legmegfelelőbb.

Véleményem szerint, Te vagy Taxis vagy (az ismertebb fajtából), vagy jogsid sincs, azért mersz ilyeneket beírni... vicc...

Von 09-01-2011 15:03

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 292124)
Azon szórakozni, hogy duda hatására mit bénázik a tanulóvezető, elég randa dolog.

Kutyinak igaza van, az ilyen barmokat nevelni kell és erre ez a módszer a legmegfelelőbb.

Véleményem szerint, Te vagy Taxis vagy (az ismertebb fajtából), vagy jogsid sincs, azért mersz ilyeneket beírni... vicc...

Ilyet mer írni? Mi lesz, likvidálod az embereket, csak hogy ne merjenek beírni olyat ami nem tetszik?
Egy kissé átestél ló túloldalára.

Goldy 09-01-2011 15:11

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 292124)

Az úton nem nevelünk!
Otthon a gyereket, a kutyát a macskát max.
A közút veszélyesüzem, nem csak attól maradhatsz ott mert te hibáztál. Egy felhúzott idegbeteg a volán mögött közveszélyes. Épp ezért igazából nem csak a gyorshajtók veszélyesek hanem azok is akik pl a belsősávban 30-al tépnek mikor mehetnének 50-el is. Aki mögötte megy és ilyen idegesebb típus olyan manőverekbe kezdhet hogy más is ott marad.
Másrészről meg is szívhatod mert lehet elég kerül és visszanevel, s az még a jobbik eset.

Aki idegbeteg hagyom had menjen, aki szemmel láthatóan nem tud vezetni, azt meg próbálom elkerülni.

Kutyuleee 09-01-2011 18:18

Quote:

Bezzeg amiért tettem, mert ő akart áttolni engem a szembesávba az már nem számít:) ismerhetsz már annyira, hogy nem szórakozom csak úgy az emberekkel, ha valaki kivivja nálam azt hogy ezt kapja, általában meg is érdemli...
Hiába van meg az előitéletem a taxisokról, attól még nem alanyi jogon kapták a szivatást...

Merengő 09-01-2011 18:52

új irodába költöztünk :S eddig csak a csapat (8fő) ültünk egy irodába, most nagy irodba vagyunk tele managerekkel :S délelőttösbe élmény lesz az unatkozás :( csak dugiba lehet majd netezni ....

szerencsére laptopom is van és mérőszobába meg csak nekünk van bejárásunk :P

vityu 10-20-2011 17:41

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 293557)
. .

Én kérek elnézést, remélem igazán boldoggá tettelek kicsit azzal, hogy KEMÉNYEN beszólhattál.

Sajnálom, hogy mostanában már csak ez telik tőled. Mások kijavítása, meg a gombok nyomkodása.

Persze jogosan kaptam, mert előtte pont leminősítettem merengő hozzászólását, mert látszólag pont azt nem olvasta el, amiben a hibát kell keresni elsőre. De attól még igazán visszatérhetnél olyannak, amilyen régen voltál.

All times are GMT +1. The time now is 13:28.