![]() |
Igazából az ork az ami meglepett kicsit engem. %-ban ide tettem kb., de azt hittem több lesz mint a gnóm. Pontosabban fordítva gondoltam az arányokat.
|
Quote:
|
Quote:
Sztem azért az sok. Főleg ha a tendencia folytatódik és jelenleg ugye ennek elég nagy az esélye. Kiváncsi vagyok a többi faj 2 év alatt mennyit erősödött vajon? :p |
Quote:
|
nem lehet az oka ennek a jelenségnek a görcsösen ragaszkodás a top30hoz A-ban? csak ne verjenek be, csak ne veszítsek földet, csak maradjak biztonságban? :)
|
eddig nagyon kardoskodtatok, hogy csak elfek vannak... most már hogy "csak" a fele elf, ezért már azt a 2 év alatti 12%os fejlődést tartjátok soknak... nem tudom miért nem tudtok megbirkózni a feladattal, és hagyjátok abba a folyamatos siránkozást...
tisztelet a kivételnek... :) |
Quote:
|
Quote:
De szerintem evvel nincs is semmi baj! Sokan elfelejtik azt, hogy nem mindenki játszik ám évek óta, örülnek, ha egyáltalán eljutnak valahogy a toppig! Az A-ban elég nehéz haladni hadival, ha valaki nem sokszor járt még ott és kevesebb a tapasztalata, pláne ha nem tud non-stop lenni:D Szerintem igenis meg kell adni a lehetőséget azoknak akik nem olyan régóta játszanak, hogy fordulni tudjanak. 7300 heki elérése igy se olyan könnyü! Azok a profik akik itt sirdogálnak, hogy milyen erős az elf, azoknak eddig sem jelentett gondot a haladás szerintem. Nem értem hogy miért kellene gyengiteni! Nem hinném, hogy mind 57% elf átüthetettlen lenne:D Szerintem a tendecia nem fog irreálisan növekedni! |
Quote:
de az eddigi itten HSZ-ekben olyasmiket írtatok, hogy a gömbök 80-90%-a elf, és a többi és a többi... (boccs, de most nem érek rá konkrétan kikeresni, de emlékszem, hogy voltak ilyenek... :) ) ehhez képest "csak" 57% van, amiknek valószínű, hogy egy jó nagy százaléka nem csak ott csücsül, mert lenn forog hanem aktívan (már amennyire egy elf ugye aktív) játszik a klánjában erősítve azt. Quote:
Ati: ha nagyon ráérsz, akkor talán érdekes lenne megnézni, hogy az alsóbb csoportokban is sokasodtak-e az elfek... :p de szólok holnap is, ha kell :D lehet, hogy csak egyszerűen az emberek szeretik ezt a fajt... akkor miért ne játszanak vele az A-ban is? (valószínű nem fog ekkorát nőni az elfek száma az alsóbb csoportokban, de ugye az A van a csúcson, végül mindenki odaér, lehet ott is marad... ) |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:03. |