![]() |
Ja igen, a 4. film az "Édeshármas", de az nekem nem tetszett annyira, hogy ajánljam is másoknak.
|
A District 9 tényleg nem volt rossz. Egyszer legalábbis. Többször nem nézném meg, de egyszer nézhető. A kritikák szerintem egy kicsit túlmisztifikálták, olyan témákat emlegettek a filmből, amik kb fél másodpercig jelentek meg, cirka 10 képkocka erejéig... :)
A marketing viszont tetszett, amit köré építettek, a mozi folyosója átalakítva, a jegyszedő beöltözve katonának, barrikádok és plakátok mindenfele, hogy ha űrlényt látsz, hívd az X számot... Jó volt. :) |
végre jön valami jó kis vámpíros film is, kb mikor a predátorok. :) |
Valaki aki látta a Viharszigetet, megírná priviben, hogy akkor mi is folyik a szigeten, és a toronyban?:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Nekem az jött le, hogy a valódi énje az, amivel megölte a feleségét, és a szigeten tényleg csak egy gyógyintézet van, semmi kísérlet. Aztán a végén azért hívja az orvost Chuckynak, hogy megöljék, tudatában van annak, mit tett. Azért mondja, hogy Jobb emberként meghalni, mint szörnyetegként élni -> szörnyetegnek tartja magát, mert megölte a feleségét. ez így stimmel? |
nem vitas, hogy kettyos volt az urge, de pl. a gyerekgyilkossagokat kihagytad a "SZTORI"-bol..
|
Quote:
A felesége ölte meg őket, és azért ölte meg a feleségét, azt hiszem. |
azt hiszem, ismered a tortenetet :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:57. |