Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Párbaj (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2497)

Dragi 06-08-2009 15:21

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 214197)
Miként hirdeti a Biblia:megméretik az embernek fia s ki mint vetett, azonképpen arat.

Szentfazek :D

Harcosok 06-08-2009 15:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 214200)
Szentfazek :D

"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében, átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!"

Dragi 06-08-2009 15:43

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 214203)
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében, átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!"

Ámen .... Dícsértessék :p

Harcosok 06-08-2009 15:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 214211)
Ámen .... Dícsértessék :p

Fordítsa feléd orcáját az ÚR, és adjon neked békességet!

Pool 06-08-2009 19:38

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 214197)
Miként hirdeti a Biblia:megméretik az embernek fia s ki mint vetett, azonképpen arat.

Így is lesz....
Amit vetett, majd learathatja....

Bogár 06-08-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 214098)
Rendben, értem...
Majd küldd már el nekem az orijaid nevét, persze, csak ha nem titok, kivi vok...
Köszönöm

Nem értem mi értelme annak, hogy ilyen helyzetben elkéred vki orijainak a nevét... Néhányszor én is megadtam az enyémeket bizonyos emberkéknek szó nélkül, de soha semmit sem tudtak kezdeni azokkal. :D

Mezei parasztésszel csak arra tudok gondolni, hogy azt fogod lealázni, esetleg mocskolni, amelyik kiszolgáltatott helyzetben van. ;)

De nem gond, felmegyek 910 hekire 5. szinten, és én leszek a király. :D

Pool 06-08-2009 21:18

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 214247)
Nem értem mi értelme annak, hogy ilyen helyzetben elkéred vki orijainak a nevét... Néhányszor én is megadtam az enyémeket bizonyos emberkéknek szó nélkül, de soha semmit sem tudtak kezdeni azokkal. :D

Mezei parasztésszel csak arra tudok gondolni, hogy azt fogod lealázni, esetleg mocskolni, amelyik kiszolgáltatott helyzetben van. ;)

De nem gond, felmegyek 910 hekire 5. szinten, és én leszek a király. :D

Legyen az én dolgom....
Köszönöm!

Harcosok 06-09-2009 12:20

A bosszú olyan cselekedet, amelyet valaki azért akar elkövetni, mert tehetetlen; ám mihelyt a gyengeség érzése megszűnik, a bosszúvágy is elmúlik.:)

Pool 06-09-2009 16:39

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 214307)
A bosszú olyan cselekedet, amelyet valaki azért akar elkövetni, mert tehetetlen; ám mihelyt a gyengeség érzése megszűnik, a bosszúvágy is elmúlik.:)

Milyen bosszú?

Harcosok 06-09-2009 17:36

"Enyém a bosszúállás, én megfizetek" - így szól az Úr.”

All times are GMT +1. The time now is 08:30.