Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Sucó 06-17-2011 08:48

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-06-16 02:01:10 Tudd, hogy jövök.. (#561355) elfoglalt 742 hektárt Éden Birodalom (#250250) országától.
Gratu!:)

Pool 06-17-2011 12:38

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 288986)
2011-06-16 02:01:10 Tudd, hogy jövök.. (#561355) elfoglalt 742 hektárt Éden Birodalom (#250250) országától.

Már egyénileg gratuláltam a támadónak. Én sajnos láttam a távolban a pici (20K) sereget, de mivel az Újvidéki mobilhívásom nem ért célba (ki se csörgött)a jó kis hálózatuk miatt, nem tudtam ébreszteni Turult...
Ez is azt bizonyítja, hogy a mi klánunkban még a vezér (én) sem lép be senkihez...:)
Ettől függetlenül grat a szerencsés (nekünk szerencsétlen) időzítéshez...

Sheldon 06-17-2011 14:02

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 288986)

köszönöm :) és igen, szerencsés volt az időzítés.

vityu 06-17-2011 15:40

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 288990)
Ez is azt bizonyítja, hogy a mi klánunkban még a vezér (én) sem lép be senkihez...:)

De már biztos bekérted azóta az összest :)

Pool 06-17-2011 22:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 289001)
De már biztos bekérted azóta az összest :)

Nem Te vagyok...

vityu 06-18-2011 14:08

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 289033)
Nem Te vagyok...

Sajnálom, hogy ennyire ellenem van a hódító társasága ebben a kijelentésemben. Mindegy, aki nem hiszi, járjon utána. :p Ennyit tudok mondani, mert bár hiába szeretnék, nem fogok többet. Maradjunk ennyiben.

És Pool, a szövetségeseimtől azt hiszem még nem kértem belépőkódot. Nem véletlen, hogy olyan nehezen találunk társakat. FELTÉTEL a 0/24-es elérhetőség. Van, akiét tudom, azt nem önszántamból, és az enyémet nem tudja senki. Nekem ennyi elég. Hogy a nagy közönség mit gondol erről, nem érdekel. Persze, biztosan hazudok, össze vissza, de ki-ki döntse el saját maga, hogy ki mondott igazat. Értékelje magában, és maradjunk annyiban, hogy ne ossza meg senkivel. Mindenki éljen a kis világában, amit maga alkotott.

Sami 06-18-2011 14:14

Off: Egyre kevesebben vagyunk A-ba...
Jelenleg kereken 400. Nem emlékszem ilyenre, hogy ilyen kevesen lettünk volna.

Ati 06-18-2011 14:18

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 289047)
Off: Egyre kevesebben vagyunk A-ba...
Jelenleg kereken 400. Nem emlékszem ilyenre, hogy ilyen kevesen lettünk volna.

Rengetegen kihasználták a kedvezményes fordulási lehetőséget. Szerintem kifejezetten jót tesz, hogy ennyivel is kevesebb átüthetetlen elf van a csoportban, akik maguk is csak szenvednek, és másoknak is átugorhatatlan "akadályokat" képeznek.

Pool 06-18-2011 14:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 289046)
Sajnálom, hogy ennyire ellenem van a hódító társasága ebben a kijelentésemben. Mindegy, aki nem hiszi, járjon utána. :p Ennyit tudok mondani, mert bár hiába szeretnék, nem fogok többet. Maradjunk ennyiben.

És Pool, a szövetségeseimtől azt hiszem még nem kértem belépőkódot. Nem véletlen, hogy olyan nehezen találunk társakat. FELTÉTEL a 0/24-es elérhetőség. Van, akiét tudom, azt nem önszántamból, és az enyémet nem tudja senki. Nekem ennyi elég. Hogy a nagy közönség mit gondol erről, nem érdekel. Persze, biztosan hazudok, össze vissza, de ki-ki döntse el saját maga, hogy ki mondott igazat. Értékelje magában, és maradjunk annyiban, hogy ne ossza meg senkivel. Mindenki éljen a kis világában, amit maga alkotott.

Nálunk is ez van, csak amikor Újvidékre próbálsz telefonálni, nem mindig sikerül, mint pl. most is...
Többször kiírta, hogy meghiúsult hívás, volt, hogy süket volt, volt, hogy szerbül elkezdett beszélni egy női hang...
Amekkora poén volt a te beírásod, kb. akkora az enyém is és kész...

Merengő 06-18-2011 14:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 289046)

ha ez nálatok feltétel akkor az egyik tagotok jelenlétét nem értem :) szövim volt és azzal a kijelentéssel kezdte amikor el akartam kérni a számát, hogy semmiképpen nem kel fel este egy játék kedvéért. volt, hogy délután támadtak minket akkor sem tudtuk elérni csak az anyukáját :) ezen a ponton léptem ki abból a szöviből.

All times are GMT +1. The time now is 22:08.