![]() |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-06-16 02:01:10 Tudd, hogy jövök.. (#561355) elfoglalt 742 hektárt Éden Birodalom (#250250) országától. Gratu!:) |
Quote:
Ez is azt bizonyítja, hogy a mi klánunkban még a vezér (én) sem lép be senkihez...:) Ettől függetlenül grat a szerencsés (nekünk szerencsétlen) időzítéshez... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És Pool, a szövetségeseimtől azt hiszem még nem kértem belépőkódot. Nem véletlen, hogy olyan nehezen találunk társakat. FELTÉTEL a 0/24-es elérhetőség. Van, akiét tudom, azt nem önszántamból, és az enyémet nem tudja senki. Nekem ennyi elég. Hogy a nagy közönség mit gondol erről, nem érdekel. Persze, biztosan hazudok, össze vissza, de ki-ki döntse el saját maga, hogy ki mondott igazat. Értékelje magában, és maradjunk annyiban, hogy ne ossza meg senkivel. Mindenki éljen a kis világában, amit maga alkotott. |
Off: Egyre kevesebben vagyunk A-ba...
Jelenleg kereken 400. Nem emlékszem ilyenre, hogy ilyen kevesen lettünk volna. |
Quote:
|
Quote:
Többször kiírta, hogy meghiúsult hívás, volt, hogy süket volt, volt, hogy szerbül elkezdett beszélni egy női hang... Amekkora poén volt a te beírásod, kb. akkora az enyém is és kész... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:08. |