![]() |
mit aprózzuk el :) Harcosoknak legyen -1milla meg valami jó titulus :)))))
|
Quote:
|
Quote:
na ezt támogatom! És nost viccet félre téve!:) |
Quote:
mondjuk nagyon régen párbajoltam:D akkor egy rendes normál párbajt nyomunk csak te meg én:D mikor legyen? és ki rendezi meg?:D |
Quote:
Dragon tetszik a javaslatod én is benne vagyok:D De akkor ne csak 10kocka legyen nekem akkor kell vagy 20:PÉs legyen mondjuk mind más szinű:D |
A párbaj legyen 24 órás mindenképp és élőben közvetítsetek:)
|
Quote:
|
Quote:
Ha jönnek többen akkor megoldom én:) Hétfön ugyis tutira enyém a gép:D A teso szóbelizik:) |
Quote:
ha Ati megrendezi akkor szánok rá egy napot is akár:D |
Quote:
De akkor jelentkezzenek azok akik vágynak a -50ezerre:D |
Quote:
|
Legyünk minnél többen
Az utolsó meg kapjon +50ezret:P mert az nem is érdemli meg az esélyt arra,hogy valaha is -50ezere legyen:P |
Quote:
1 helyezett: -50ezer hírnév külső fórumon 2 helyezett: -45ezer hírnév külső fórumon 3 helyezett: -40ezer hírnév külső fórumon |
Quote:
|
Innye, ez a topic még mindig él?:) És még mindig ilyen okos, értelmes témáról szól?:D
|
Quote:
|
Quote:
Kisérletek?:eek::rolleyes: Ha megjelenik Máté akkor feléled rögtön:D:D Csak mivel nem jár ide így....:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hát, őő, én megpróbálnám az 5 párbajt :) |
Quote:
Harcosok a nyerő ezért a topic ami róla szól az is nyerő:):p Csak ne lenne szegény piros még mindig:rolleyes: Na,majd éjjel szervezek valami gyűjtő akciót neki:cool::D |
De csak, ha előtte Harcosok megírja, hogy kell csinálni :D
|
Quote:
(Megjegyzem, hogy a rövidfordulós játékokban a legtöbbször nagyon jól teljesített Harcosok.) |
Quote:
|
Quote:
Nekem se olyan rosszak a mutatóim, de addig még elolvasom az összes oldalt itt. Már a 12.-nél járok :D |
Quote:
Ja és,ha nem lenne a gépe meg a nete kaki akkor A-ban is ő lenne a király:):):) |
Sajjjna most lépnem kell:(
|
Quote:
|
Quote:
Holnap 7-10ig (reggel) Mehet az első lesz közben egy reggelim de hát megoldjuk ,hogy ne vedd észre mikor is:D De nem szoktam korán reggelizini ugyhogy lehet 10utánra tolodik:) Ha megoldhato anonym(minyom:P) párbaj legyen és ne csak mi indulhassunk mert nem szeretem a túl kis fös játékot:)a többi beállítás ahogy neked jól esik:) bár nem szeretnék valami hülye párbajba botlani:)ha nagyon sok a beállítás akkor pls minnél hamarabb szervezd meg,hogy legyne idöm nekem is tekatikát tervezni |
Quote:
Ha lenne 2 millás orim A-ban, én lennék a király :) |
Quote:
|
A párbaj kész, gyertek! :)
|
Quote:
Láttam egy szép gyöngyszemet 200hekin 36ház 13% 2x egymás után(egy éplistben láttam a 4óriás 1 szöviben topikban,mondjuk azóta lehet javaítva lett) Ja és kösz;) Remélem most sem vallok szégyent De jobbtól kikapni nem szégyen:) Ugyhogy pool ha én nyerek te is így fogd fel:D:D:D:D:D |
Quote:
Bár amikor nem kaptam -50ezret kicsit csalodtam benned:D |
Quote:
Hát, nem vártad meg Ati, hogy reagáljak rá. Holnap, ha jó idő lesz én megyek Hajdúszoboszlóra a strandra, ha nem mennék akkor az FC Juventus orimmal érkezem a párbajra |
Apa kezdőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőődik
|
Quote:
Na jó lehet ezt még nem tudja mindenki:) Ha a párbaj forumon nem lesz duma én 5percenként beirom: Attila a legjobb fej!! Tudod csak a szövi emlékére;) |
No, én jelentkeztem, ha mégis elmegyek itthonról, akkor beírom majd reggel a közösbe...
Mivel anonim, így amiheztartás végett, Harcosok, Te milyen nevűvel jösz? No, további szép napot én mentem! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:50. |