Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Szecsa 10-27-2006 15:45

Harcosok, rosszul gondolkodsz.
A rovid parbajon kell utni :) Hosszun az eletbe nem hozod be a dolgokat. Az elsot biztos nem, ha bevernek 4 sereggel, hiaba varizod...Az elejen tudod varizni a tagot, aztan atkepez es magikus pajzzsal visszafogja a viharjaidat.
S van 700 ember hatranya, na bumm :) De 90 hekivel magasabban van mint Te :) Viszont erdemes itt kicsit tagabban gondolkodni: 155 hekin valoszinuleg nem fogsz tudni nagy nepesseget osszehozni, mert elfogynak az epuletek igen hamar >> Utsz vagy fedezel. (Altalaban utobbit valasztjak az embere az olcsosag miatt.) S mire felzarkozol, addig a masik ha ugyesen csinalja, akkor 245 hekin osszehoz 7-8 ezres nepesseget, mig Te 5,5k-nal (amikor mar teljesen haz-koncentraltsagu az orid) kenytelen vagy megallni.

Igy hosszutavon biztos, hogy nem birod elverni...persze, ha ugyesen jatszik az ember es nem kapkodja el.

A roviden (2-3 oras) is hasonlo a szituacio.
Mert azert meg mindig erdemes arra gondolni, hogy 1 hektar beepitett terulet 225 lakosnak felel meg pontban. Tehat -10 hekivel +2,2k lakossal kell rendelkezned, amig igen sok...
Ezert en mindig utesre jatszottam, amikor csak tudtam, es persze, hogy szejjelvariztad az orimat :)

Harcosok 10-27-2006 15:52

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 38335)
Harcosok, rosszul gondolkodsz.
A rovid parbajon kell utni :) Hosszun az eletbe nem hozod be a dolgokat. Az elsot biztos nem, ha bevernek 4 sereggel, hiaba varizod...Az elejen tudod varizni a tagot, aztan atkepez es magikus pajzzsal visszafogja a viharjaidat.
S van 700 ember hatranya, na bumm :) De 90 hekivel magasabban van mint Te :) Viszont erdemes itt kicsit tagabban gondolkodni: 155 hekin valoszinuleg nem fogsz tudni nagy nepesseget osszehozni, mert elfogynak az epuletek igen hamar >> Utsz vagy fedezel. (Altalaban utobbit valasztjak az embere az olcsosag miatt.) S mire felzarkozol, addig a masik ha ugyesen csinalja, akkor 245 hekin osszehoz 7-8 ezres nepesseget, mig Te 5,5k-nal (amikor mar teljesen haz-koncentraltsagu az orid) kenytelen vagy megallni.

Igy hosszutavon biztos, hogy nem birod elverni...persze, ha ugyesen jatszik az ember es nem kapkodja el.

A roviden (2-3 oras) is hasonlo a szituacio.
Mert azert meg mindig erdemes arra gondolni, hogy 1 hektar beepitett terulet 225 lakosnak felel meg pontban. Tehat -10 hekivel +2,2k lakossal kell rendelkezned, amig igen sok...
Ezert en mindig utesre jatszottam, amikor csak tudtam, es persze, hogy szejjelvariztad az orimat :)

Nagy hekin nem tud építkezni igazán ugyhogy lassabban lesz 7-8k népe:)(de gyorsabban mint a 155hekisnek tegyük fel az fedez közbe:P2-3katiért:P)
de hosszu távon könyebb felállni nekem ne mond kaptam én -40hekit egy emebrtöl a végén 6értékkel lehagytam:D4orásban:D(3.lettem így)
iagazad van abban ha beütnek 4x nem nagyon fogsz tudni nyerni de hosszu távon elérhető a dobogó
ja és ha egyszer van -700néped az elején akkor kb nem félorán át szivsz hanemaddig amig meg nem tel az összesnekaz épülete mivel ha +700néped van több is vándorol be.P

ja és én is aztirtam,hogy rövidpárbajon nem hozhatod be a -40hekit de hosszun talán a dobogot megoldhatod ugy is:)

lll 10-27-2006 15:54

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38334)
de amugy volt a párbajban 1 idöszak ahol volt böven ütés:)kb akkor amikor boszi nyomatta ezt a dolgot, hogy a végén elindul oriás sereggel semmit se hagyva csak lovat+egy kis védelmet(boszi már nem emléxem te mit hagytál) de sokan ugy nyomták 0 toli+0vari+40-50ij+temérdek teki+sok ló:)
ez akkro volt amikor hirtelen sok kezdö kapcsolodott be és ök ilyen sitlust nyomattak:)legalábbis volt 2-3 aki mindig ezt cisnálta de szó szerint mindig.D
boszi te ezzela ataktikávla tudtál elsö 2. lenni meg dobogó de ök nem igazán:)ugyhogy biztos valamit máshogy nyomattál:P

hát jah, nem vagyok benne biztos, de lehet én hoztam be ezt a fajta módszert az utolsó fél órára mindig:)
de mindig valamit máshogyan csináltam mindig amikor ezt csináltam, de az már hadi titok, hogy miket csináltam:D :D

Szecsa 10-27-2006 15:57

Harcosok, de ne ugy gondolkozz, hogy csak Teged vernek be :)
Hanem ugy, hogy pl. Te alabontasz a feled tarto 4 seregnek es Te pedig alulrol tudsz utni :)
Adok-kapok strategia :) S maris jobban kijottel...

Harcosok 10-27-2006 16:00

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 38342)
Harcosok, de ne ugy gondolkozz, hogy csak Teged vernek be :)
Hanem ugy, hogy pl. Te alabontasz a feled tarto 4 seregnek es Te pedig alulrol tudsz utni :)
Adok-kapok strategia :) S maris jobban kijottel...

föleg ha éppen belassul a neted:Pja de én mindig bontom az orim :) volt velem olyan esett belassult a netem de éppen rákattintottam,hogy bontsa a sok épületet de a bontás kv utánra esett:Dés kaptam egy sereget:)a forumon meg is kérdezték,hogy 2-en is bevágtak vagy mi?:D
ja és honan tudod ki jön rád 4sereggel?sehonnan:)
én álltalában rémeket látok mondjuk ha valaki 10értéket is csökken még bontok gyorsan pár épületet:D

Szecsa 10-27-2006 16:04

Ismerd meg az ellenfeled! :)

ez az elso lepes...

Burning 10-27-2006 16:25

a második meg az, hogy irtsd ki:D:D:D

Harcosok 10-27-2006 16:25

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 38348)
Ismerd meg az ellenfeled! :)

ez az elso lepes...

3.lépés:Légy kiismerhetetlen!:O)
de most megyek el sziasztok midnenre válaszolok majd:)
látom közbe megmondták a 2.-at ugyhogy jvaítottama beirását:D

Burning 10-27-2006 16:26

hopp:o hát akkor az a 3. lépés lesz amit mondtam:p

Synkel 10-27-2006 16:31

Na látod, Harcosok. Nyiss egy párbaj topicot, és ott osztogasd az észt. Fogalmam sincs, hogy amit itt megvitattatok hogy működik, meg mennyire hatásos, és megmondom az őszintét, nem is érdekel. De amíg neked magas hekis játékban annyi tapasztalatod van, hogy rendeztek párbajt 1000 heki kezdőfölddel, addig légyszi tartsd magad távol a többi topictól.

Harcosok 10-27-2006 16:34

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 38361)
Na látod, Harcosok. Nyiss egy párbaj topicot, és ott osztogasd az észt. Fogalmam sincs, hogy amit itt megvitattatok hogy működik, meg mennyire hatásos, és megmondom az őszintét, nem is érdekel. De amíg neked magas hekis játékban annyi tapasztalatod van, hogy rendeztek párbajt 1000 heki kezdőfölddel, addig légyszi tartsd magad távol a többi topictól.

1. az én kis saját topicom ez ugyhogy ha akarom akkor itt beszélem ki a párbajt:D
2.ne legyél te olyan biztos abban,hogy hány hekin vagyok:)
3. oda irok ahova akarok:)

Synkel 10-27-2006 16:45

1. Ez az én topicom, amit azzal a jelenséggel kapcsolatban indítottam, amit Harcosoknak hívnak. Megszerezted a megtisztelő Hódítós Anettka elnevezést, és nem tőlem kaptad:)
2. Szerintem 200 hekin vagy, lévén majd megadod többeknek az orineved ha végre kimaxoltad magad. Ha többön vagy kimaxolás nélkül, akkor végképp tisztességtelen, hogy kezdőknek osztogatsz tanácsot.
3. Természetesen oda írsz ahova akarsz, csak éppen itt alapvetően nem párbajtrükkökről van szó, azaz amit művelsz az offolás, ennélfogva illetlenség.
4. A hódítós dizájnváltáson kívül úgy hiszem nem volt még topic, amelyik 4 nap alatt 42 oldalasra duzzadt volna, ez meg azt jelenti, jó témát választottam:D:D:D

Harcosok 10-27-2006 16:49

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 38367)
1. Ez az én topicom, amit azzal a jelenséggel kapcsolatban indítottam, amit Harcosoknak hívnak. Megszerezted a megtisztelő Hódítós Anettka elnevezést, és nem tőlem kaptad:)
2. Szerintem 200 hekin vagy, lévén majd megadod többeknek az orineved ha végre kimaxoltad magad. Ha többön vagy kimaxolás nélkül, akkor végképp tisztességtelen, hogy kezdőknek osztogatsz tanácsot.
3. Természetesen oda írsz ahova akarsz, csak éppen itt alapvetően nem párbajtrükkökről van szó, azaz amit művelsz az offolás, ennélfogva illetlenség.
4. A hódítós dizájnváltáson kívül úgy hiszem nem volt még topic, amelyik 4 nap alatt 42 oldalasra duzzadt volna, ez meg azt jelenti, jó témát választottam:D:D:D

1.álltalános beszélgetésekbe már ténleg profinak kell lenni,hogy offoljon valaki:D
2. arra nemgondolsz,hogy azért nem vagyok maxon mert harc közben sérülések stb:)
3. irtam olyat egy szoval is egy orim van?:)
4.Egyre nő az igenek száma:DIgen igen ohoh Igen:D
5.Na mostmár azért is menjen Anettka az űrbe:D

lll 10-27-2006 16:52

1: meg érett a meggy
2: csipke bogyó vessző
3: te leszel a párom
4: én meg ma hülye vagyok:D :D :D :D :D :D

Gyula 10-27-2006 17:08

Jó estét :)

Most már tudjuk mindnekiröl hogy 10-20-50 párbajt nyert, itt még senki sem volt utolsó minndkeinek nyerő a taktikája. Mindneki verhetelen :)

Akkor legyek én a kivétel :) Én még soha sem nyertem párbajt és sosem voltam dobogós :)))

Harcosok nő az igenek száma? Tegnap óta kettőt kaptál :) Ez egyiket tölem, de csak azért mert részben emiatt a topic miatt kaptam vissza az írásjogom :P

Harcosok 10-27-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 38375)
Jó estét :)

Most már tudjuk mindnekiröl hogy 10-20-50 párbajt nyert, itt még senki sem volt utolsó minndkeinek nyerő a taktikája. Mindneki verhetelen :)

Akkor legyek én a kivétel :) Én még soha sem nyertem párbajt és sosem voltam dobogós :)))

Harcosok nő az igenek száma? Tegnap óta kettőt kaptál :) Ez egyiket tölem, de csak azért mert részben emiatt a topic miatt kaptam vissza az írásjogom :P

azt nem számít:Dazthittem 0 marad:DJa de a nemeké az meg 1-el nött vagy 1-gyel se már nem tom:D
ja én amugy szivesen adok pár tanácsot párbajhoz neked:P
de amugy midnnekinek kösz:)

Synkel 10-27-2006 17:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38369)
1.álltalános beszélgetésekbe már ténleg profinak kell lenni,hogy offoljon valaki:D

3. irtam olyat egy szoval is egy orim van?:)
4.Egyre nő az igenek száma:DIgen igen ohoh Igen:D

Ez nem egy általános beszélgetés, hanem egy tematizált topic, és ha a témától erősne eltérőt írsz, akkor offolsz.
Olyat írtál, hogy eljuttottál L-be, de anarchba kerültél onnan, szal ebből én ezt a következtetést vonom le.
Milyen igenek?

Harcosok 10-27-2006 17:15

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 38377)
Ez nem egy általános beszélgetés, hanem egy tematizált topic, és ha a témától erősne eltérőt írsz, akkor offolsz.
Olyat írtál, hogy eljuttottál L-be, de anarchba kerültél onnan, szal ebből én ezt a következtetést vonom le.
Milyen igenek?

:)Az,hogy anarba kerültem addig oks de ez az már vagy 3-4hónapja volt addig megjárhattam az 5.szintet nem 1x:)
Ja amit irtunk az mind rolam szolt:Dha elolvastad volna a dolgot akkor láttad volna az én párbajaimrol beszélgettünk:)

Xeper 10-27-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 38377)

A téma címe pontatlan: Harcosok --> így minden belefér Harcosoktól :p
Ne vedd már el a játszóterét ha már egyszer megcsináltad neki -itt végre minden róla szól, és kitoporzékolhatja magát :D

Harcosok 10-27-2006 17:28

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 38380)
A téma címe pontatlan: Harcosok --> így minden belefér Harcosoktól :p
Ne vedd már el a játszóterét ha már egyszer megcsináltad neki -itt végre minden róla szól, és kitoporzékolhatja magát :D

Bármit mondasz egyre népszerübb vaok:D
már majdnem 28% (csak azokat számolva aki ismer)elfogadja a tanácsokat:D

Synkel 10-27-2006 17:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38381)
Bármit mondasz egyre népszerübb vaok:D
már majdnem 28% (csak azokat számolva aki ismer)elfogadja a tanácsokat:D

:D:D:D
Azért én elég szignifikáns eltéréseket vélek felfedezi abban a szavazásban, bár lehet bennem a hiba:)

lll 10-27-2006 17:43

Beszélgessünk a HV-ról:D

Mond el a történetet kérlek Harcosok, hogy hogyan mi történt azon a HV-n amikor TE és az Én vagyok itten a Numer@ KIRÁLY nevezetü ori játszottatok szépen össze:eek:

Hogy is volt ez??:rolleyes:
Hát az úúúgy vóót, hogy te nap közben nyomtad, Numer@ pedig éjjel
jah és ott volt a te orid is meg a Numer@ orija is, és a Numer@ orijával nyomattátok szépen, és akkor egyszer feljöttél a te oriddal is, 1200 íjjad volt aszem meg némi vari meg toli, és akkor kitámadtál rám az összes íjjadal(kárhogy nem mentettem a távolbalátást el:o noh de mind1) és akkor énis támadtam rád 5 sereggel, meg Numer@ is csak ő aszem kevesebb sereggel és több pacival így én hátra arcot csináltam aztán elfordultam Balra ÁT!! és haza mentem és sírtam nagyba, hogy ez mekkora JKSZ vóóót csak annyi, hogy ezzel nem lehet bízonyítani sajnos, mert ugye ez lehet véletlen dolog is:mad:

Jöhetnek a hsz-ek ezzel kapcsolatban.......:D :D

Harcosok 10-27-2006 19:00

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 38383)
Beszélgessünk a HV-ról:D

Mond el a történetet kérlek Harcosok, hogy hogyan mi történt azon a HV-n amikor TE és az Én vagyok itten a Numer@ KIRÁLY nevezetü ori játszottatok szépen össze:eek:

Hogy is volt ez??:rolleyes:
Hát az úúúgy vóót, hogy te nap közben nyomtad, Numer@ pedig éjjel
jah és ott volt a te orid is meg a Numer@ orija is, és a Numer@ orijával nyomattátok szépen, és akkor egyszer feljöttél a te oriddal is, 1200 íjjad volt aszem meg némi vari meg toli, és akkor kitámadtál rám az összes íjjadal(kárhogy nem mentettem a távolbalátást el:o noh de mind1) és akkor énis támadtam rád 5 sereggel, meg Numer@ is csak ő aszem kevesebb sereggel és több pacival így én hátra arcot csináltam aztán elfordultam Balra ÁT!! és haza mentem és sírtam nagyba, hogy ez mekkora JKSZ vóóót csak annyi, hogy ezzel nem lehet bízonyítani sajnos, mert ugye ez lehet véletlen dolog is:mad:

Jöhetnek a hsz-ek ezzel kapcsolatban.......:D :D

Erre annyit tok mondani:Bizonyíték?:O)

Nem látom át hol van ebben jksz:Pte is észrevetted,hogy full sereg támadt rád más miért ne vehette volna észre???????
És az szerintem nem jksz,hogy minden seregem valakire ráküldöm.

DE ezt amit most irtam ahoz füzöm,hogy ez szerintem nem jksz de mondom bizonyítsd,hogy egyáltalán volt ilyen;)

Mert ilyen alapon én is irhatok egy szép regét te meg mit tom én ki ugyanezt cisnáltátok;)
De mivel nem tok semmi bizonyítékot felmutatni nem irok ilyet:P

Ja és szerintem bármiféle piszkos ügyem jelentsd atinál és ő majd kivizsgálhatja a dologot;)

Xeper 10-27-2006 19:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38392)
Erre annyit tok mondani:Bizonyíték?:O)

Nem látom át hol van ebben jksz:Pte is észrevetted,hogy full sereg támadt rád más miért ne vehette volna észre???????
És az szerintem nem jksz,hogy minden seregem valakire ráküldöm.

DE ezt amit most irtam ahoz füzöm,hogy ez szerintem nem jksz de mondom bizonyítsd,hogy egyáltalán volt ilyen;)

Mert ilyen alapon én is irhatok egy szép regét te meg mit tom én ki ugyanezt cisnáltátok;)
De mivel nem tok semmi bizonyítékot felmutatni nem irok ilyet:P

Ja és szerintem bármiféle piszkos ügyem jelentsd atinál és ő majd kivizsgálhatja a dologot;)

Khm... haver játszott már úgy hétvégiben, hogy 2 ori dolgozott a keze alá, mindkettő tábi ork, fölös hekiken tekit írtak neki, ami egységet képezni tudtak, azzal meg ütötték magukat fölfelé, mikor elég közel kerültek, minden sereggel kitámadtak egy orira (néha még be is jött), addig a támogatott 1. helyezett ori beverte őket 5 sereggel. Fórumon mindenki anyázott, hogy mekkora JKSZ, erre persze az volt a válasz, hogy akáki beverhette volna őket sok sereggel, mégsem tették (ez így is volt, de ugye ez részigazság...) -kísérteties a hasonlóság? ;)
A nagy indulatok között még az sem tűnt fel senkinek, hogy a topos ori az egyik csatában 0 hekit zsákmányolt, ami annak a jele, hogy 1 IP-ről vitték a két orit egy darabig. Mindenki megúszta, semmi vád nem állt meg, pedig 100%ig igaza volt minden vádaskodónak.

Tudod jól, hogy alig lehet ilyesmiket bizonyítani, főleg ennyi idő távlatából.
A smiley erdőből (főleg a kacsintósokból) pedig arra következtetek, hogy te is tudod: nem játszottál 100% tisztán, és bosszantasz mindenkit azzal, hogy még bizonyítékot is kérsz... legalább ne tedd ilyen kihívóan!

Harcosok 10-27-2006 19:43

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 38398)
Khm... haver játszott már úgy hétvégiben, hogy 2 ori dolgozott a keze alá, mindkettő tábi ork, fölös hekiken tekit írtak neki, ami egységet képezni tudtak, azzal meg ütötték magukat fölfelé, mikor elég közel kerültek, minden sereggel kitámadtak egy orira (néha még be is jött), addig a támogatott 1. helyezett ori beverte őket 5 sereggel. Fórumon mindenki anyázott, hogy mekkora JKSZ, erre persze az volt a válasz, hogy akáki beverhette volna őket sok sereggel, mégsem tették (ez így is volt, de ugye ez részigazság...) -kísérteties a hasonlóság? ;)
A nagy indulatok között még az sem tűnt fel senkinek, hogy a topos ori az egyik csatában 0 hekit zsákmányolt, ami annak a jele, hogy 1 IP-ről vitték a két orit egy darabig. Mindenki megúszta, semmi vád nem állt meg, pedig 100%ig igaza volt minden vádaskodónak.

Tudod jól, hogy alig lehet ilyesmiket bizonyítani, főleg ennyi idő távlatából.
A smiley erdőből (főleg a kacsintósokból) pedig arra következtetek, hogy te is tudod: nem játszottál 100% tisztán, és bosszantasz mindenkit azzal, hogy még bizonyítékot is kérsz... legalább ne tedd ilyen kihívóan!

;)3db kacsintás van össz ott más semmi:D
azért hát bizonyíték kell a dolgokhoz...
Na maradok a zsarus példáknál:ha egy gyilkoson látszik is,hogy megölt valakit de nincs bizonyíték felmentik a vád alol:)szvsz:P
ja és ez nem beismerés akar lenni:Pbizonyítani kell mindent vádaskodni nem szabad ám:Dha akkor ott lett volna bizonyíték és lett volna ilyen dolog akkor tuti nem normálba lettem volna utána:Pugyhogy itt szerintem nincs miröl beszélni ha volt is ilyen dolog akkor azt ott tuti jelentették és ati ugy itélte meg,hogy nem volt semmi...

Xeper 10-27-2006 19:49

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38404)
Na maradok a zsarus példáknál:ha egy gyilkoson látszik is,hogy megölt valakit de nincs bizonyíték felmentik a vád alol:)szvsz:P
ja és ez nem beismerés akar lenni:Pbizonyítani kell mindent vádaskodni nem szabad ám:Dha akkor ott lett volna bizonyíték és lett volna ilyen dolog akkor tuti nem normálba lettem volna utána:Pugyhogy itt szerintem nincs miröl beszélni ha volt is ilyen dolog akkor azt ott tuti jelentették és ati ugy itélte meg,hogy nem volt semmi...

Az említett esetben egyik "bűntárs" sem lett kitéve, pedig mondom: tudom hogy JKSZ volt. Tehát látszik: nem bizonyít semmit a büntetlenség.

lll 10-27-2006 19:50

feleslges mentegetőznöd nekem Numer@ bevallotta hogy csaltatok:)

Írta: Dragon

director 10-27-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38404)

a zsarus hasonlat nem nyert. mert 2-3 héttel tárgyalás előtt még úgy összeverik, hogy a fogait köpdösi ki:) aztán a tárgyalásra már semmi nem látszik.. és ha fel is mentik, nem szivesen kerül majd oda legközelebb.. ha meg tényleg ártatlan volt.. akkor meg.. hát, az kit érdekel? :DD
most ezt vetítsd le a hódra, ott is hasonló a helyzet:)

Harcosok 10-27-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 38406)
feleslges mentegetőznöd nekem Numer@ bevallotta hogy csaltatok:)

Írta: Dragon

azért ez már komoly lánc:D numer@ irta dragonnak,hogy csal velem és ezt boszi közli:)
de gondolom ez jön:persze msn-en:D
drag az kitalálja a dolgokat 1x megálmodta azt,hogy levélben én ilyet irtam neki,hogy numer@-val csalok:D
azért jó,hogy dragnak egyetlen levelet sem küldtem mivel msn-e megvolt;)

Harcosok 10-27-2006 19:57

Quote:

Originally Posted by director (Post 38407)
a zsarus hasonlat nem nyert. mert 2-3 héttel tárgyalás előtt még úgy összeverik, hogy a fogait köpdösi ki:) aztán a tárgyalásra már semmi nem látszik.. és ha fel is mentik, nem szivesen kerül majd oda legközelebb.. ha meg tényleg ártatlan volt.. akkor meg.. hát, az kit érdekel? :DD
most ezt vetítsd le a hódra, ott is hasonló a helyzet:)

simán tom vetíteni most,hogy így mondod:D
megvádoltak azzal,hogy csalok numer@-val ezért numer@ ellen összeszedtek egy szövit és lekapták a top1-ről:Dpersze a jelentés után mind2-en normál csopiban maradtunk:D

lll 10-27-2006 20:02

Kedves Harcosok.

Én nem te vagyok hogy kitaláljak és beképzeljek dolgokat :) Amit tudok azt tudok és tudom hogy Numer@ és te csaltatok, és hiába tagadod Numer@ bevallotta és bocsánatot kért (ami neked sohase fog sikerülni túl nagy " arc " vagy) De mondtak már valamit ??? Nőjj fel mert az élet nem a Hódító Isten hoott a Való Világban menj és élj és minket pedig hagyj élni!!!!!!!

Dragon írta!:D

Én pedig azt írom, hogy azért én írom le ezt amit ő akar írni, mert ő Bannolva lett errőla fórumról egy picit!:p

Synkel 10-27-2006 20:05

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38409)
azért ez már komoly lánc:D numer@ irta dragonnak,hogy csal velem és ezt boszi közli:)
de gondolom ez jön:persze msn-en:D
drag az kitalálja a dolgokat 1x megálmodta azt,hogy levélben én ilyet irtam neki,hogy numer@-val csalok:D
azért jó,hogy dragnak egyetlen levelet sem küldtem mivel msn-e megvolt;)

Dragi velem is íratni akar mindenfélét, merthogy éppen jól megérdemelt bannolását tölti:) És bár tegnap egész pozitív tapasztalatom volt ezzel kapcsolatban, nem mertem Atinak felvetni, hogy ha már Gyulát visszaengedte, esetleg Dragira is kiterjeszthetné az amnesztiát, mert tartottam tőle, hogy pár napra megint kivág engem is:D

Harcosok 10-27-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 38411)
Kedves Harcosok.

Én nem te vagyok hogy kitaláljak és beképzeljek dolgokat :) Amit tudok azt tudok és tudom hogy Numer@ és te csaltatok, és hiába tagadod Numer@ bevallotta és bocsánatot kért (ami neked sohase fog sikerülni túl nagy " arc " vagy) De mondtak már valamit ??? Nőjj fel mert az élet nem a Hódító Isten hoott a Való Világban menj és élj és minket pedig hagyj élni!!!!!!!

Dragon írta!:D

Én pedig azt írom, hogy azért én írom le ezt amit ő akar írni, mert ő Bannolva lett errőla fórumról egy picit!:p

Jó postás vagy ember:D
Jójó mindent tudni kell bizonyítani:)mihelyts ez megy mindneki eléri méltó büntetését:)mert maig te ezt nemtudod egy levélben bizonyítani nekem jogom van nemhinni:)

Figyelj én se kezdem elmondani azt,hogy szépen lassan milyen bünöket ismertél be hv-rol:)elöször:1akartam csalni
aztán:1x csaltam (nem emléítek nevet mivel nincs bizonyítékom csak az akkori szavad:P)
még 5perc:1x csaltam valakavil és mégegyszer egy másikkal(nem emléítek nevet enm te vagyok,hogy bizonyítékok nélkül dobálozok:P)
még 5perc:jól van és se játszok full szabályosan és akkor mi van... ezt irtad be aztán töröltél vagy mit tom én:D

Asszed ér bármit is az,hogy most így beirod?:)ÉN eddig ezt azért sem irtam mert ugyse fogod beismerni:)

Harcosok 10-27-2006 20:14

Jksz meg fene tudja milyen dolgokkal engem hagyjatok akkor ott tuti bepereltetek na hát nem ért semmit akkor csak nem csaltam vagy már a kivizsgálásba is gyorsan belekötünk?:D
olyan dolgok meg föleg nem érdekelnek,hogy msn-en ezt mondta azt mondta bizonyítsd valahogy;)

lll 10-27-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38415)
Jksz meg fene tudja milyen dolgokkal engem hagyjatok akkor ott tuti bepereltetek na hát nem ért semmit akkor csak nem csaltam vagy már a kivizsgálásba is gyorsan belekötünk?:D
olyan dolgok meg föleg nem érdekelnek,hogy msn-en ezt mondta azt mondta bizonyítsd valahogy;)

hát nekem elszokta automatikusan menteni naplózott beszélgetésekbe az írásokat:D :D

de tudom, hogy azt is át tudom én írni ha kell, nem kell mondanod:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Croissant 10-27-2006 21:25

(H)arcos: nekem csak annyi a véleményem az itt olvasható mentegetőzésekről (bizonyíték hiánya, stb.): vhogy (és nyilván nem jogtalanul) mégiscsak az anarchba került az orid... bizonyára volt rá ok... azaz: aki hazudik, az csal is és viszont... innentől kezdve, nehogy már egy csaló kezdje tanítani az erkölcsöt...

Csokibácsi 10-27-2006 21:30

Harcosok, úgy látom, kár cukrozni a taknyot.

Ati 10-27-2006 22:00

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 38461)
Harcosok, úgy látom, kár cukrozni a taknyot.

Fúújjjjjj. :P

Szecsa 10-27-2006 23:10

Hát...Harcosok, azert ez kicsit durva volt :)
Erkolcsi szoveget nyomatsz arrol, milyen jo buntetlenul csalni, mert keptelenseg bizonyitani :) Nekem ez jott le.
Sajnallak :-( De asszem Dragon megmondta a frankot: nőjj fel! :) ez lenne a lenyeg...szedj fel par centit :)

Ati 10-27-2006 23:13

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 38479)
Erkolcsi szoveget nyomatsz arrol, milyen jo buntetlenul csalni, mert keptelenseg bizonyitani :)

... mindezt úgy, hogy már anarchba is voltál téve csalás miatt. ;)

All times are GMT +1. The time now is 23:27.