![]() |
Quote:
Eddig én se értettem az ellen kampányt ,de most esett le úúúú ez nagyon jóóó! Ez valami pszichológiai ráhatás vagy mi. Szóval aki zöldet kér az nem kap sőőőt néha még pirosat is löknek rá azért ,mert kéri. Viszont aki nem akar zöldet azt meg dobálják ezerrel zöldekkel:) Valezius most vagy nagyon okosan csinálta vagy csak szerencsés. Bár az is lehet ,hogy csak ennyire szerény:D:D amit én nem hinnék el |
Quote:
|
Quote:
Ezek tényleg csak díszek másra nem jó csak gyűlik a semmiért. 1,2,3,4 zöld és aztán semmi se fog történni soha. Van akinek nagyon sokat számít,hogy hány zöldje van,de szerintem nem attól lesz valaki okosabb! Ugye a vicceknél is lehet szépen gyűjteni. Én már csak tudom:D:D Addig gyűjtöttem ameddig nem lettem zöld és nekem ez bőven elég is:) -27 is voltam most meg jujjj ,de jól állok:cool: Viszont Vale régebben letiltotta ,hogy ne legyen látható neki aztán most látható ezért is gondoltam arra amit leírtam az elöbb;) |
hmmm, hmmm Vale én folyton gondolok a kockaproblémádra, szinte kétnaponta meg is próbálom, de sosenem engedi a piros kockákat:(
túl okosokat írsz...neked is le kell butítani magadat, úgy ahogy csofika tette és akkkor még nagy karriert futhatsz be akár pirosként is:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
amúgy annak idején azért tudtam sokat adni pirosat, mert zöldségosztó akcióm miatt elég sok forumozó kapott elég kevés idő leforgása alatt, így szinte bármikor adhattam volna neked...de most far, far away a zöldek osztásától nem adhatok semmit, ami úgy látom nem baj, mert nem is kell. |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk mintha az egyik megbeszélésen nem reagálnának a beírásaimra :o :D:D:D |
Kicsit érdekes a dolog, mert két ember van, aki miatt nem akartam 2zöld kockát. És most az egyiken egy kockája van, a másiknak 3. :eek::D:D:D
|
Quote:
U.I.: ezek szerint nem én voltam, hehe:D |
Valami történt...
Már kettőt ér a zöld téglám... :D:D |
Quote:
|
Quote:
Azt hittem itt is megindult az infláció. :D |
Quote:
|
Quote:
infláció van télleg:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm mindenkinek, most hogy ezt is megcsináltuk.
Sikerült, Együtt :D Most nem látjátok, de valójában a könnyeimmel küzdök. :D |
Quote:
én ilyet nem kaptam, csak Lyrától (az is érték:p) |
Már én is zöld téglás vok és az elismertségi szavazatom még is 0 pontot ér :(
Ez mé van? |
Quote:
|
Quote:
|
20 pontomnak kell lenni,hogy tudjak adni énis?? Mert nekem csak 17van!
|
akkor megvan a mai jótettem is ;)
|
Quote:
|
Hoppá köszönöm szépen:)))
|
Quote:
|
Már 13 pontom van !! :D:D már csak 7 kell és szétoszthatom magam :D:D
|
(egyébként kössz belas majd meghálálom!!:D:D)
|
Az elismertségi szavazatod 2 pontot ér:)) Nagyon megszaladt nekem:)) Köszi mkinek mégegyszer megpróbálom visszaadogatni mkinek:))
|
Quote:
|
Quote:
|
jahhh kicsit felugrott a népszerűségem:))) Mondhatnám ugyis,hogy népszerű vagyok mint Zalatnay Saci.:DD
|
Quote:
|
Saci egal Sarolta:))
|
Whojis Sarolta? (Vagy in inglis ne beszéljünk hülyén?) :D:D:D
|
Gee:)) Tenéked elnézem:))
|
Quote:
|
Quote: