![]() |
Quote:
Hátha ez így van és modosítás lecc belőle... A fene vigye el kezdhetek majd tököli a hülye betegséggel:D:D |
Ehh...
Szomorú, hogy ha már kínkeserves munkával kezd kibontakozni egy többek által is támogatott javaslat, akkor mindig jön pár olyan hozzászóló, aki fittyet hányva az addig beírtakra, vadabbnál vadabb ötletekkel rémisztgeti a népet. Ezzel a topic a komolyságát veszíti el. MEGBESZÉLÉSnek kellene lenni, nem pedig önmegvalósító fórumnak... Nem csoda, hogy a normális ötletekkel előállók már rég nem szólnak hozzá.
Az én javaslatom: próbáljatok meg visszatérni nagyjából a 20. és 30. oldal közé, és folytassátok ott. Jöhetnek a pirosak... |
Quote:
nagyjából ugyan erről írtam egy másik megbeszélés topicban... a normális ötletek szét vannak offolva eszement felvetésekkel, és így ahogy mondod , elnéptelenednek a topicok. legalább vennék a fáradságot, és minden önáló ötletet külön topicba nyitnának, Ati meg tudna selejtezni egyből... |
Szep jo napot mindenkinek...
Ha mar toli ellen akarjuk vedeni a hullat miert nem lehetne megadatni azt a hullanak, hogy ugyanugy ragassza a betegseget a tolikra is, mint a hadseregre...Elvegre a tolvajoknak terkaput nyitasz, hogy bejuthass egy oriba. Logikusan vegiggondolva a dolgot, tehat a tolik us ugyanugy ott vannak egy hulla oriban mint a hadsereg mikor tamadsz... Szoval a tolik immunisak a pestisre meg akkor is ha egy szeriaban 10x jarnak egy hulla oriban? Valahogy nekem ez furcsa. Ezt az opciot mondjuk felderito tevekenysegre nem hasznalnam csak tamado tevekenysegre amikor a tolvajok kozvetlenul erintkezesbe lepnek hullakkal...Ilyen a gyujtogatas emberrablas stb. Ezt a pestist is gyogyitana a korhaz, csak itt a tolik hullananak...Meg be lehetne vezetni azt is, hogy ha mondjuk nem teszel semmmit 10 korig akkor a pestis fokozatosan terjed at a tobbi hadi egysegre... Lehet hogy elsore tul vad az 5-let, de igy azert egy toli is meggondolja, hogy megeri-e neki a sok tolvajakcio vagy sem... Na lehet lehurrogni... |
Hurr-hurr :D
A hullának nem a toli a gondja, hanem, hogy nem tud beütni senkit (és persze se varázsolni se lopni), tehát nem toli immunitás kell neki, hanem nagyobb támadóerő. |
egyetértek az előttem szólóval a tolikat máég ki lehet bírni én nyugodtan hagynám a +30% (de legalább a 25%) lakitekit.
így azért lenne esélye beütni valakit és egy hazakisérésnél már építeni kellene... sztem így se lenne tápos még mindig ott vannak a toli+varik |
Quote:
2 dolog jöhet szóba. az első gőzöd sincs a játékhoz, és még is " ötletket" találsz ki... a második ami szerintem sokkal valószínűbb regelté egy új nicket, hogy valami iszonyat nagy baromságot beírjál, mint ötletet... feleletül arra, amit írtunk korábban az ilyen " átgondolatlan oda dobok valamit offolom a topicot " beírásokról... |
Quote:
ha nem pont erre gondoltam...:) hogy ne csak offoljak, a hullára valóban ráférne egy kis erősítés:) én az alapoknál kezdeném ugyan nem tudom miként, de annak irányában tennék valamit, hogy megérje!!! hullával szövizni! mert mikor én játszottam vele, nekem ez volt a legfőbb bajom... bevernek? lopnak? rengetnek? na és? ez egy játék, és amikor kiválasztod fajnak ezekkel számolnod kell előre is! ha nagyon nincs hozzá ideged válassz mást! viszont nem jó egyedül játszani, és hullával kevesen akarnak szövizni... mondhatni a kutya se |
mondjuk a szövisét támadó ország is fertőzzön, ha épp van nála segítségként a hullától sereg:D
el se kezdjétek mondani, persze hogy állandóan mindegyiknél volna 10 körre legalább jelképes menniségű íj, de mikor mondjak vad dolgokat ha nem április 1-én?:D |
Quote:
Miért nem veszik be a hullát? Mert gyenge, ha erősebb lenne, akkor több esélye lenne szövibe kerülni, szerintem. |
Hozzászólnék a hullatuninghoz, de persze nem pont ebben a témában, hanem:
MF hulla. Ugye álmában sincs gömb, semmi... de ha már megtámadott egy orit, akkor az lenne a minimum, hogy (mivel valószínűleg harcoltak egymás ellen, ha meg sikerült is betörni, akkor meg pláne...) annyira azért csak nem kasuk a hullák, hogy ne vegyék észre legalább azt, hogy milyen faj ellen harcolnak/harcoltak ha már egyszer megtörtént az összecsapás. És akkor ugye a VIPeseknek jó volna ha onnantól (picit úgy mintha gömbölték volna régebben az orit) a pontlistában legalább a faja megjelenne az adott országnak (akivel csatázott, és főleg akihez be is tört)... Vélemények!? :cool: |
A tudós élőhakot kapja meg a lakiteki 5%-ot is. Ezzel picit erősődne. Ha már mágia és tolvaj teki ugysem ér semmit.
|
Quote:
Előbbire meg: attól még nem fog beütni senkit. |
Csak mert az általam felvetett eszmefuttatás miatt nem nő meg a hullák támadása, attól még átgondolható. De most nézem csak, hogy ez nemcsak a hullákra vonatkozó felvetés, hanem minden fajra értelmezhető. Mivel ha valakit nem tudsz gömbölni, de sereggel beütöd, akkor az a minimum, hogy megtudhasd ezért cserébe, hogy milyen fajú sereggel csatáztál. Szerintem ez tök logikus és érthető. És nem is tűnik rossz ötletnek. Sőt! ;)
|
Quote:
én még mindig tartom magam annál hogy a hullánál drasztikusabb változtatások kellenek... hadilag kéne erősiteni és nem kicsit, másban amúgy sem érdemes erősiteni... legalább annyira hogy 2. szinten már egy jó hadis faj legyen. A-ban úgyse lenne életképes mert elveszti az előnyét az hogy templom,kocsma és tanyafree. |
"Attól még nem fog beütni senkit"
Naés!? Én most nem is erre megyek. Hanem arra, hogyha valaki bevállalja, hogy hullával menjen MFként, akkor ha valakit már valamilyen módon képes volt beütni, akkor (ha VIPes) onnantól kezdve látszódjon a pontlistáján, hogy az adott ország milyen fajú. Itt CSAK ennyiről van szó. Sem többről, sem kevesebbről. |
Kicsit átfogóbbra kéne már venni ezt a hulladolgot, mert így előrelépés nem lessz soha! Egy MF hullának esélye kell, hogy legyen átvinni egy közepesen erős védekező MF elfet, egyébként nem ér az egész semmit. Szerintem ebben az irányban kell mozogni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Okés, akkor légyszike valaki szóljon Atinak minderről, mert tudomásom szerint esély sincs arra, hogy szó volna olyasmiről, hogy hullán bármiféle tuning-változtatást akarnának véghezvinni... :mad:
|
Quote:
|
Szerintem csak úgy nem győzhető meg. Mivel ahhoz szerintem be is kéne bizonyítani, hogy totálisan nem állja meg a helyét a hulla a többi faj mellett.
De ha kicsit körülnézel az alsó szinteken, láthatod, hogyha valaki tud hullával játszani, az így is képes boldogulni... :cool: |
A szintenkénti erősítést vessük el. Semmi értelme hisz A ban úgyse lesz és pont ott lenne a legjobb? Most is az a baj h mire vmelyest lenne hadereje addigra rég játszhatatlan.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sztem azt kéne eldönteni, hogy A-ba kell-e a hulla, vagy elég ha lejebb erős. |
Quote:
Ez azért erős túlzás szerintem. Ilyen alapon adjuk meg neki az ork támadási 30%-át, meg a tábornokbónuszát minden jelenlegi tulajdonsága felett, és kapunk egy orkot ami nem eszik, nem kell neki kórház, ellenben fertőz mint a nyű. Egy közepesen erős védekező mf elfet nem csak a hullának macerás ám átvinni, hanem elég sok másnak is... |
Quote:
|
Viszont elgondolkodva az ki van zárva hogy olyan legyen hogy A-ba is erős is legyen viszont lentebb meg verhető. túl sok barakkja lehet bármelyik szinten, és ha azt akarjuk hogy A-ban ütőképes legyen akkor elég nagyot kell ütnie egy barakkjának mert ott már mindenkinek sok van... ha meg nagyot üt egy hullabarakk lentebb eredményezne óriási túl erőt hisz ott is könnyedén tart 70%barakkot bármelyik csopiban...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
már látom is magam előtt az új súgót:D:D:D |
Úgy kéne megcsinálni h az első 4 szinten elég erős legyen, közel azonos ütőerővel mint az ork. Különben semmit sem ér az egész, vagy támadjon és nyerjen vagy hagyjuk az egészet a fenébe. A-ra pedig külön bónuszt kellene. Így egyensúlyben lenne. Ja és nem kellene szintenként kapnia az erősítést :)
|
Quote:
Csak jelzem, hogy a félelfnek és az embernek is jó lenne valamiféle hadibónusz már B-be is, A-ba meg aztán különösképpen. Ha visszaolvastok, valamikor jóval ezelőtt Smooth kolega összeállított egy elég tisztességes javaslatot, annak talán van értelme, és érdemes lehet rajta vitatkozni. Amik viszont újra meg újra előkerülnek itt egyrészt szerepeltek már korábban, mégha olvasni kevesen is hajlandók, másrészt már el lettek vetve. Legalábbis általunk, mert Ati elég keveset nyilatkozott a témában. Abban azért szinte biztos vagyok, hogy ilyen tákolt hulla-bónuszok nem lesznek, amik egyféleképpen erősítenek lent, de mivel A-ban ez rettentő erőssé tenné a hullát, ott majd belép egy másik bónusz... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:45. |