Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

LotR 03-23-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 82021)
Picit furán fogalmaztam elöbb de a lényeg hogy amit kiszámoltam az az hogy ÉN IS TÚLZÁSNAK TARTANÉK 30%laki bónuszt, mert azzal sztem is túl tápolt lenne
tessék számolások 20%laki bónusszal

70%hulla barakk ütöereje 3.szinten kb 46,3%óriás tudós barakk ütőereje, kb 43,7% gnóm tudós barakk ütőerje , 40% ork tudós barakk 38%ork tábornok barakk, 46,1%törpe barakk

nem tudom, de sztem ezek reális számok,sőt sokan szárnyalják túl így feljönne a hulla a hadisok közé (vmiben jó lenne), és azt se felejtsd el hogy ezek mind átütik forditott esetben, hiszen neki nincs védelem varázslata viszont a támadok meg vérszomjal jönnek, sztem annyira ez nem táp,végülis a hulla hadin kivül másra alkalmatlan (perpillanat most még arra is)...
legalább 2.on 3.on számott tevő hadi ereje lenne. A-ban úgyse érne semmit,a sok tf miatt...

Hátha ez így van és modosítás lecc belőle...
A fene vigye el kezdhetek majd tököli a hülye betegséggel:D:D

Davalon 03-23-2007 19:10

Ehh...

Szomorú, hogy ha már kínkeserves munkával kezd kibontakozni egy többek által is támogatott javaslat, akkor mindig jön pár olyan hozzászóló, aki fittyet hányva az addig beírtakra, vadabbnál vadabb ötletekkel rémisztgeti a népet. Ezzel a topic a komolyságát veszíti el. MEGBESZÉLÉSnek kellene lenni, nem pedig önmegvalósító fórumnak... Nem csoda, hogy a normális ötletekkel előállók már rég nem szólnak hozzá.
Az én javaslatom: próbáljatok meg visszatérni nagyjából a 20. és 30. oldal közé, és folytassátok ott.

Jöhetnek a pirosak...

Hóhér 03-23-2007 23:11

Quote:

Originally Posted by Davalon (Post 82102)
Szomorú, hogy ha már kínkeserves munkával kezd kibontakozni egy többek által is támogatott javaslat, akkor mindig jön pár olyan hozzászóló, aki fittyet hányva az addig beírtakra, vadabbnál vadabb ötletekkel rémisztgeti a népet. Ezzel a topic a komolyságát veszíti el. MEGBESZÉLÉSnek kellene lenni, nem pedig önmegvalósító fórumnak... Nem csoda, hogy a normális ötletekkel előállók már rég nem szólnak hozzá.
Az én javaslatom: próbáljatok meg visszatérni nagyjából a 20. és 30. oldal közé, és folytassátok ott.

Jöhetnek a pirosak...

ezért nem piros jár hanem vagy 3 zöld...

nagyjából ugyan erről írtam egy másik megbeszélés topicban...
a normális ötletek szét vannak offolva eszement felvetésekkel, és így ahogy mondod , elnéptelenednek a topicok.

legalább vennék a fáradságot, és minden önáló ötletet külön topicba nyitnának, Ati meg tudna selejtezni egyből...

tetuke 03-25-2007 09:50

Szep jo napot mindenkinek...

Ha mar toli ellen akarjuk vedeni a hullat miert nem lehetne megadatni azt a hullanak, hogy ugyanugy ragassza a betegseget a tolikra is, mint a hadseregre...Elvegre a tolvajoknak terkaput nyitasz, hogy bejuthass egy oriba. Logikusan vegiggondolva a dolgot, tehat a tolik us ugyanugy ott vannak egy hulla oriban mint a hadsereg mikor tamadsz...

Szoval a tolik immunisak a pestisre meg akkor is ha egy szeriaban 10x jarnak egy hulla oriban? Valahogy nekem ez furcsa.

Ezt az opciot mondjuk felderito tevekenysegre nem hasznalnam csak tamado tevekenysegre amikor a tolvajok kozvetlenul erintkezesbe lepnek hullakkal...Ilyen a gyujtogatas emberrablas stb.

Ezt a pestist is gyogyitana a korhaz, csak itt a tolik hullananak...Meg be lehetne vezetni azt is, hogy ha mondjuk nem teszel semmmit 10 korig akkor a pestis fokozatosan terjed at a tobbi hadi egysegre...

Lehet hogy elsore tul vad az 5-let, de igy azert egy toli is meggondolja, hogy megeri-e neki a sok tolvajakcio vagy sem...

Na lehet lehurrogni...

Valezius 03-25-2007 12:06

Hurr-hurr :D

A hullának nem a toli a gondja, hanem, hogy nem tud beütni senkit (és persze se varázsolni se lopni), tehát nem toli immunitás kell neki, hanem nagyobb támadóerő.

dreaman68 03-25-2007 12:32

egyetértek az előttem szólóval a tolikat máég ki lehet bírni én nyugodtan hagynám a +30% (de legalább a 25%) lakitekit.
így azért lenne esélye beütni valakit és egy hazakisérésnél már építeni kellene...
sztem így se lenne tápos
még mindig ott vannak a toli+varik

Hóhér 03-26-2007 00:56

Quote:

Originally Posted by tetuke (Post 82221)
Szep jo napot mindenkinek...

Ha mar toli ellen akarjuk vedeni a hullat miert nem lehetne megadatni azt a hullanak, hogy ugyanugy ragassza a betegseget a tolikra is, mint a hadseregre...Elvegre a tolvajoknak terkaput nyitasz, hogy bejuthass egy oriba. Logikusan vegiggondolva a dolgot, tehat a tolik us ugyanugy ott vannak egy hulla oriban mint a hadsereg mikor tamadsz...

Szoval a tolik immunisak a pestisre meg akkor is ha egy szeriaban 10x jarnak egy hulla oriban? Valahogy nekem ez furcsa.

Ezt az opciot mondjuk felderito tevekenysegre nem hasznalnam csak tamado tevekenysegre amikor a tolvajok kozvetlenul erintkezesbe lepnek hullakkal...Ilyen a gyujtogatas emberrablas stb.

Ezt a pestist is gyogyitana a korhaz, csak itt a tolik hullananak...Meg be lehetne vezetni azt is, hogy ha mondjuk nem teszel semmmit 10 korig akkor a pestis fokozatosan terjed at a tobbi hadi egysegre...

Lehet hogy elsore tul vad az 5-let, de igy azert egy toli is meggondolja, hogy megeri-e neki a sok tolvajakcio vagy sem...

Na lehet lehurrogni...

2 dolog jöhet szóba.

az első gőzöd sincs a játékhoz, és még is " ötletket" találsz ki...

a második ami szerintem sokkal valószínűbb regelté egy új nicket, hogy valami iszonyat nagy baromságot beírjál, mint ötletet... feleletül arra, amit írtunk korábban az ilyen " átgondolatlan oda dobok valamit offolom a topicot " beírásokról...

skiti 04-01-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 82307)
2 dolog jöhet szóba.

az első gőzöd sincs a játékhoz, és még is " ötletket" találsz ki...

a második ami szerintem sokkal valószínűbb regelté egy új nicket, hogy valami iszonyat nagy baromságot beírjál, mint ötletet... feleletül arra, amit írtunk korábban az ilyen " átgondolatlan oda dobok valamit offolom a topicot " beírásokról...

LOL:D
ha nem pont erre gondoltam...:)
hogy ne csak offoljak, a hullára valóban ráférne egy kis erősítés:)
én az alapoknál kezdeném
ugyan nem tudom miként, de annak irányában tennék valamit, hogy megérje!!! hullával szövizni!
mert mikor én játszottam vele, nekem ez volt a legfőbb bajom...
bevernek? lopnak? rengetnek?
na és? ez egy játék, és amikor kiválasztod fajnak ezekkel számolnod kell előre is!
ha nagyon nincs hozzá ideged válassz mást!
viszont nem jó egyedül játszani, és hullával kevesen akarnak szövizni...
mondhatni a kutya se

skiti 04-01-2007 15:40

mondjuk a szövisét támadó ország is fertőzzön, ha épp van nála segítségként a hullától sereg:D
el se kezdjétek mondani, persze hogy állandóan mindegyiknél volna 10 körre legalább jelképes menniségű íj, de mikor mondjak vad dolgokat ha nem április 1-én?:D

Valezius 04-02-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 84121)
mondjuk a szövisét támadó ország is fertőzzön, ha épp van nála segítségként a hullától sereg:D
el se kezdjétek mondani, persze hogy állandóan mindegyiknél volna 10 körre legalább jelképes menniségű íj, de mikor mondjak vad dolgokat ha nem április 1-én?:D

Azt úgy írják, hogy április 1-jén. Mikor javítsalak ki, ha nem másodikán? :D

Miért nem veszik be a hullát? Mert gyenge, ha erősebb lenne, akkor több esélye lenne szövibe kerülni, szerintem.

di_liwio 04-09-2007 11:05

Hozzászólnék a hullatuninghoz, de persze nem pont ebben a témában, hanem:

MF hulla. Ugye álmában sincs gömb, semmi... de ha már megtámadott egy orit, akkor az lenne a minimum, hogy (mivel valószínűleg harcoltak egymás ellen, ha meg sikerült is betörni, akkor meg pláne...) annyira azért csak nem kasuk a hullák, hogy ne vegyék észre legalább azt, hogy milyen faj ellen harcolnak/harcoltak ha már egyszer megtörtént az összecsapás. És akkor ugye a VIPeseknek jó volna ha onnantól (picit úgy mintha gömbölték volna régebben az orit) a pontlistában legalább a faja megjelenne az adott országnak (akivel csatázott, és főleg akihez be is tört)...

Vélemények!? :cool:

Truffie 04-09-2007 11:30

A tudós élőhakot kapja meg a lakiteki 5%-ot is. Ezzel picit erősődne. Ha már mágia és tolvaj teki ugysem ér semmit.

Valezius 04-09-2007 12:17

Quote:

Originally Posted by Truffie (Post 86215)
A tudós élőhakot kapja meg a lakiteki 5%-ot is. Ezzel picit erősődne. Ha már mágia és tolvaj teki ugysem ér semmit.

Stilszerűen, mint halottnak a csók.
Előbbire meg: attól még nem fog beütni senkit.

di_liwio 04-09-2007 13:15

Csak mert az általam felvetett eszmefuttatás miatt nem nő meg a hullák támadása, attól még átgondolható. De most nézem csak, hogy ez nemcsak a hullákra vonatkozó felvetés, hanem minden fajra értelmezhető. Mivel ha valakit nem tudsz gömbölni, de sereggel beütöd, akkor az a minimum, hogy megtudhasd ezért cserébe, hogy milyen fajú sereggel csatáztál. Szerintem ez tök logikus és érthető. És nem is tűnik rossz ötletnek. Sőt! ;)

Kutyuleee 04-09-2007 13:50

Quote:

Originally Posted by di_liwio (Post 86229)
Csak mert az általam felvetett eszmefuttatás miatt nem nő meg a hullák támadása, attól még átgondolható. De most nézem csak, hogy ez nemcsak a hullákra vonatkozó felvetés, hanem minden fajra értelmezhető. Mivel ha valakit nem tudsz gömbölni, de sereggel beütöd, akkor az a minimum, hogy megtudhasd ezért cserébe, hogy milyen fajú sereggel csatáztál. Szerintem ez tök logikus és érthető. És nem is tűnik rossz ötletnek. Sőt! ;)

Sőt már jópáran feszegették a témát, hogy irja ki, de mint látod eddig eredmény nélkül. amúgy egyetértek hogy az utobbi 2ötlet tényleg olyan mint a halottnak a csók. attól hogy tudod a faját, még nem fogod beütni...az 5%laki teki tudós hullának wow... nem fog beütni egy normál orit sem...
én még mindig tartom magam annál hogy a hullánál drasztikusabb változtatások kellenek... hadilag kéne erősiteni és nem kicsit, másban amúgy sem érdemes erősiteni... legalább annyira hogy 2. szinten már egy jó hadis faj legyen. A-ban úgyse lenne életképes mert elveszti az előnyét az hogy templom,kocsma és tanyafree.

di_liwio 04-09-2007 14:23

"Attól még nem fog beütni senkit"

Naés!? Én most nem is erre megyek. Hanem arra, hogyha valaki bevállalja, hogy hullával menjen MFként, akkor ha valakit már valamilyen módon képes volt beütni, akkor (ha VIPes) onnantól kezdve látszódjon a pontlistáján, hogy az adott ország milyen fajú. Itt CSAK ennyiről van szó. Sem többről, sem kevesebbről.

Cece 04-09-2007 14:29

Kicsit átfogóbbra kéne már venni ezt a hulladolgot, mert így előrelépés nem lessz soha! Egy MF hullának esélye kell, hogy legyen átvinni egy közepesen erős védekező MF elfet, egyébként nem ér az egész semmit. Szerintem ebben az irányban kell mozogni.

Kutyuleee 04-09-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 86252)
Kicsit átfogóbbra kéne már venni ezt a hulladolgot, mert így előrelépés nem lessz soha! Egy MF hullának esélye kell, hogy legyen átvinni egy közepesen erős védekező MF elfet, egyébként nem ér az egész semmit. Szerintem ebben az irányban kell mozogni.

egyetértek, akár beválalható lenne az is hogy teljesen egységes bónuszai lehessenek, és ne szintenként erősődjön...

Valezius 04-09-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by di_liwio (Post 86251)
"Attól még nem fog beütni senkit"

Naés!? Én most nem is erre megyek. Hanem arra, hogyha valaki bevállalja, hogy hullával menjen MFként, akkor ha valakit már valamilyen módon képes volt beütni, akkor (ha VIPes) onnantól kezdve látszódjon a pontlistáján, hogy az adott ország milyen fajú. Itt CSAK ennyiről van szó. Sem többről, sem kevesebbről.

Egy ilyen irányú változtatásnak sok értelme nem lenne. A topicba irogatók célja az, hogy a hulla játszható legyen, és nem az, hogy picit kedvezőbb legyen a helyzete. Szóval továbbra is azt mondom, hogymindenképp kell +lakáshely: a szintenként 10-20-30-40-et támogatom.

di_liwio 04-09-2007 16:40

Okés, akkor légyszike valaki szóljon Atinak minderről, mert tudomásom szerint esély sincs arra, hogy szó volna olyasmiről, hogy hullán bármiféle tuning-változtatást akarnának véghezvinni... :mad:

Valezius 04-09-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by di_liwio (Post 86264)
Okés, akkor légyszike valaki szóljon Atinak minderről, mert tudomásom szerint esély sincs arra, hogy szó volna olyasmiről, hogy hullán bármiféle tuning-változtatást akarnának véghezvinni... :mad:

Ati meggyőzhető, csak ahhoz valami normális javaslat kell először, amiben a többség egyetért.

di_liwio 04-09-2007 16:45

Szerintem csak úgy nem győzhető meg. Mivel ahhoz szerintem be is kéne bizonyítani, hogy totálisan nem állja meg a helyét a hulla a többi faj mellett.

De ha kicsit körülnézel az alsó szinteken, láthatod, hogyha valaki tud hullával játszani, az így is képes boldogulni... :cool:

Penya 04-09-2007 16:52

A szintenkénti erősítést vessük el. Semmi értelme hisz A ban úgyse lesz és pont ott lenne a legjobb? Most is az a baj h mire vmelyest lenne hadereje addigra rég játszhatatlan.

Xeper 04-09-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by di_liwio (Post 86266)
De ha kicsit körülnézel az alsó szinteken, láthatod, hogyha valaki tud hullával játszani, az így is képes boldogulni... :cool:

Ha kicsit körülnézel az alsó szinteken, akkor találhatsz félelfeket is sikeres hadi akcióval, szóval ez nem érv a hulla 'életrevalósága' mellett (halva született faj :D ) ;)

Kutyuleee 04-10-2007 10:19

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 86267)
A szintenkénti erősítést vessük el. Semmi értelme hisz A ban úgyse lesz és pont ott lenne a legjobb? Most is az a baj h mire vmelyest lenne hadereje addigra rég játszhatatlan.

Ha viszont annyira feltápoljuk hogy A-ban is erős legyen, akkor lejebb lesz egy brutális faj,templom kocsma tanya helyett csak barakk lejebb...

Valezius 04-10-2007 10:28

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 86267)

Alsóbb szinteken elvan a hulla így is, ezért van értelme a szintenkénti erősítésnek, de nem ragaszkodom hozzá.

Kutyuleee 04-10-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 86448)
Alsóbb szinteken elvan a hulla így is, ezért van értelme a szintenkénti erősítésnek, de nem ragaszkodom hozzá.

a szintenkénti erősitéssel az a gond, hogy vagy olyan lesz hogy B-ben lesz jó faj, de A-ban már átgyalogol rajta mindenki 70%barakkal, vagy A-ban lesz jó faj, akkor meg lejjebb gyalogol át mindenkin... és gyengiteni se lehet majd, mert egy élezett orkot leglább kitudsz tekizni de egy hullát???
sztem azt kéne eldönteni, hogy A-ba kell-e a hulla, vagy elég ha lejebb erős.

Synkel 04-10-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 86252)

Ez azért erős túlzás szerintem. Ilyen alapon adjuk meg neki az ork támadási 30%-át, meg a tábornokbónuszát minden jelenlegi tulajdonsága felett, és kapunk egy orkot ami nem eszik, nem kell neki kórház, ellenben fertőz mint a nyű.
Egy közepesen erős védekező mf elfet nem csak a hullának macerás ám átvinni, hanem elég sok másnak is...

Kutyuleee 04-10-2007 12:36

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 86457)
Ez azért erős túlzás szerintem. Ilyen alapon adjuk meg neki az ork támadási 30%-át, meg a tábornokbónuszát minden jelenlegi tulajdonsága felett, és kapunk egy orkot ami nem eszik, nem kell neki kórház, ellenben fertőz mint a nyű.
Egy közepesen erős védekező mf elfet nem csak a hullának macerás ám átvinni, hanem elég sok másnak is...

viszont a hullát vmilyen irányba ki kell mozgatni. mert a varizás tolizás kizárva ráadásul hadilag is olyan mint amikor 5en mentek puszta kézzel 200géppityus ellen, tehát esélytelen. nem azt mondom hogy csináljunk egy tf orkot, de egy olyan faj kéne amivel azért lehet játszani normálisan is. sztem is tulzás lenne hogy egy közepesen erős beton elfet átvigyen, de azért lehetne belöle mit csinálni.

Kutyuleee 04-10-2007 12:42

Viszont elgondolkodva az ki van zárva hogy olyan legyen hogy A-ba is erős is legyen viszont lentebb meg verhető. túl sok barakkja lehet bármelyik szinten, és ha azt akarjuk hogy A-ban ütőképes legyen akkor elég nagyot kell ütnie egy barakkjának mert ott már mindenkinek sok van... ha meg nagyot üt egy hullabarakk lentebb eredményezne óriási túl erőt hisz ott is könnyedén tart 70%barakkot bármelyik csopiban...

Andrew 04-10-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 86461)
Viszont elgondolkodva az ki van zárva hogy olyan legyen hogy A-ba is erős is legyen viszont lentebb meg verhető. túl sok barakkja lehet bármelyik szinten, és ha azt akarjuk hogy A-ban ütőképes legyen akkor elég nagyot kell ütnie egy barakkjának mert ott már mindenkinek sok van... ha meg nagyot üt egy hullabarakk lentebb eredményezne óriási túl erőt hisz ott is könnyedén tart 70%barakkot bármelyik csopiban...

erre való az, hogy szintenként kapja a bónuszokat;) kár hogy az a bónusz amit most kap az molyfing:D

Kutyuleee 04-10-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86484)
erre való az, hogy szintenként kapja a bónuszokat;) kár hogy az a bónusz amit most kap az molyfing:D

igen de ha a hulla megálná az A-ban a helyét akkor B-re kb 30-40%maluszt kéne kapnia A-hoz képest...

Andrew 04-10-2007 15:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 86485)
igen de ha a hulla megálná az A-ban a helyét akkor B-re kb 30-40%maluszt kéne kapnia A-hoz képest...

"A Császár becsüli a bátorságot, a vakmerőséget. Éppen ezért nem hagyja, hogy a élőhalott országok teljesen esélytelenül álljanak szembe a császári szint végletekig élezett országaival: bizonyos mértékig kompenzálja hátrányukat. Minden katonai egységhez a saját seregéből +40%-ot küld segíteni mind támadáshoz, mind védekezéshez."

már látom is magam előtt az új súgót:D:D:D

Penya 04-10-2007 15:34

Úgy kéne megcsinálni h az első 4 szinten elég erős legyen, közel azonos ütőerővel mint az ork. Különben semmit sem ér az egész, vagy támadjon és nyerjen vagy hagyjuk az egészet a fenébe. A-ra pedig külön bónuszt kellene. Így egyensúlyben lenne. Ja és nem kellene szintenként kapnia az erősítést :)

Synkel 04-10-2007 16:14

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 86500)
Úgy kéne megcsinálni h az első 4 szinten elég erős legyen, közel azonos ütőerővel mint az ork. Különben semmit sem ér az egész, vagy támadjon és nyerjen vagy hagyjuk az egészet a fenébe. A-ra pedig külön bónuszt kellene. Így egyensúlyben lenne. Ja és nem kellene szintenként kapnia az erősítést :)

Csak jelzem, hogy a félelfnek és az embernek is jó lenne valamiféle hadibónusz már B-be is, A-ba meg aztán különösképpen.
Ha visszaolvastok, valamikor jóval ezelőtt Smooth kolega összeállított egy elég tisztességes javaslatot, annak talán van értelme, és érdemes lehet rajta vitatkozni. Amik viszont újra meg újra előkerülnek itt egyrészt szerepeltek már korábban, mégha olvasni kevesen is hajlandók, másrészt már el lettek vetve. Legalábbis általunk, mert Ati elég keveset nyilatkozott a témában. Abban azért szinte biztos vagyok, hogy ilyen tákolt hulla-bónuszok nem lesznek, amik egyféleképpen erősítenek lent, de mivel A-ban ez rettentő erőssé tenné a hullát, ott majd belép egy másik bónusz...

Dus 04-11-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 86500)

ez sztem nem lenne jó ötlet,mert ha az ütőereje olyan erős mint az orké,akkor nagyonnagy előnyben van az orkhoz képest,mivelhogy varizniés tolizni joval kevésbé lehet a hullát mint az orkot(lehet nemtud gömböket készíteni ,meg lopni de akkoris lehagyná az orkot,és akkor az ork faj egy kicsit visszaszorulna,ami azt eredményezné hogy nem lenne kiktől lopnom:D:D:D:D)

Kutyuleee 04-11-2007 12:19

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86805)
ez sztem nem lenne jó ötlet,mert ha az ütőereje olyan erős mint az orké,akkor nagyonnagy előnyben van az orkhoz képest,mivelhogy varizniés tolizni joval kevésbé lehet a hullát mint az orkot(lehet nemtud gömböket készíteni ,meg lopni de akkoris lehagyná az orkot,és akkor az ork faj egy kicsit visszaszorulna,ami azt eredményezné hogy nem lenne kiktől lopnom:D:D:D:D)

és egy hulla úgy égne de úgy mint egy száraz erdő:D mert nagy előnye nagy hátránya is lenne ,hogy nem kell neki más csak ház meg barakk...

Dus 04-11-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 86854)
és egy hulla úgy égne de úgy mint egy száraz erdő:D mert nagy előnye nagy hátránya is lenne ,hogy nem kell neki más csak ház meg barakk...

Hát,de az orkot is lehet gyujtani azért rendesen,pont ugyanannyira mint a hullát,scak esetenként több toli kell hozzá:)

Andrew 04-11-2007 15:22

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86863)
Hát,de az orkot is lehet gyujtani azért rendesen,pont ugyanannyira mint a hullát,scak esetenként több toli kell hozzá:)

viszont a hullát még egy ork is legyújthatja, ami két ork esetében nem valószínű:p

Dus 04-11-2007 15:53

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86906)
viszont a hullát még egy ork is legyújthatja, ami két ork esetében nem valószínű:p

ez igaz,de általában(legalábbis én így vettem észre) ork nem gyujt a hullánál,hanem betámad földre,azt 6-8 körre lesz tőle;)

All times are GMT +1. The time now is 16:45.